Огляд тест-драйву: Chevrolet Impala 2018

19 вересня 2018

Практичний та економний Chevrolet Impala 2018 - це повноцінний седан, який тішить комфортом і простором. Це найбільший седан компанії з дуже містким багажним відділенням і привабливою ціною. Нинішній Chevrolet Impala доступний у трьох комплектаціях: LS, LT і Premier. Остання модель стандартно отримала 3.6-літровий V6 двигун на 304 кінських сили. Базовим силовим агрегатам став 2.5-літровий двигун на 196 коней, який цілком підійде більшості покупців. Привід у всіх Impala на передні колеса. Приємними базовими елементами стали: точка Wi-Fi, Bluetooth, функція доступу без ключа та 18-дюймові колеса. Суперниками творіння Chevrolet вважаються Toyota Avalon, Nissan Maxima, Kia Cadenza, Hyundai Azera і Ford Taurus.

Огляд тест-драйву: Chevrolet Impala 2018

Вам сподобається

Цей автомобіль сподобається шанувальникам комфортних, великих седанів з сучасною зовнішністю, просторим салоном і містким багажником. Назва «Impala» з’явилася у 1958 році, але нинішній представник Chevrolet пропонує сучасні технології, включно з точкою Wi-Fi, Apple CarPlay і Android Auto, Bluetooth і навігацією.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо повний привід обов’язкова умова придбання автомобіля, Impala не для вас. У класі лише Dodge Charger пропонує цю опцію. Фанатам гібридних установок варто поглянути в сторону Toyota Avalon.

Нове у 2018 році

У поточному році можна буде обрати один новий колір. Стандартними елементами нині є: покращена обшивка, функція доступу без ключа, 8.0-дюймовий кольоровий, сенсорний екран і камера заднього виду. Модель LT отримала стандартний дистанційний старт, а Premier постачається з бездротовою зарядкою телефону.

Враження від їзди

Дехто може згадати Impala 60-х і 70-х і зв’язати назву з колишніми роздутими транспортними засобами, які у керуванні нагадували круїзний лайнер. Одразу забудьте, характеристики і показники Chevrolet Impala відтоді сильно змінилися. У довжину седан має понад 500 см, але це не заважає йому бути спритним і маневреним. Нинішні Impala вражають вишуканістю, комфортом і затишком без зайвої вал’яжності. А управління, завдяки передньому приводу і 18-дюймовим колесам, вдовольнить більшість водіїв. Бонусом стане видимість. Потужності базового 2.5-літрового двигуна вистачає для повсякденного використання. При бажанні отримати більш захоплюючі відчуття, варто обрати 3.0-літровий V6 двигун на 304 кінських сили. Сотні з ним можна досягти приблизно за 6.0 секунд.

Найкращі характеристики

Зі швидкою реакцією, інтуїтивним інтерфейсом і детальною графікою, інформаційно-розважальна система «MyLink» входить до переліку найкращих. Система пропонує: точку Wi-Fi, Bluetooth, функцію активації голосом, Apple CarPlay і Android Auto та 8.0-дюймовий екран. Навігаційна система стала опцією для більшості моделей, увійшовши у базу Premier.

Чимало активних систем безпеки стали стандартними для моделі Premiere і опційними для LT з V6 двигуном. Так, мова йде про попередження про сліпі зони зі сторони, попередження про зміну смуги руху та допомогу при паркуванні. Доступними стали: попередження про виїзд за межі смуги руху, попередження про перехресний рух позаду та попередження про можливе зіткнення.

Детально про автомобіль Chevrolet Impala

Інтер’єр

Опинившись всередині Impala, ви зможете насолодитися сучасним дизайном, простором та відмінною деталізацією. Великий седан вміщує п’ятьох людей. Ви спокійно забиратимете дитину з усіма її друзями зі школи, розміщаючи речі у багажнику, об’ємом 0.5 м3. Передні сидіння гарантують надійну підтримку, а елементи управління легкі у використанні. 8.0-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи вражає простотою використання.

Екстер’єр

Позбувшись зайвої скромності, нинішнє покоління Impala привертає увагу. Міцний листовий метал приховує 511 см довжини. Навіть решітка радіатора, елемент, який часто стає спірним, виглядає пропорційно. Видовжений, масивний капот плавно переходить у похиле вітрове скло, яке, у свою чергу, продовжується плавною лінією даху. Боки автомобіля відмічені привабливими вигинами під вікнами. Кришка багажника коротка, але це не заважає їй приховувати вражаючий вантажний об’єм. Моделям LS і LT дісталися 18-дюймові колеса, топова Premier може похвалитися 19-дюймовими з можливістю обрати 20-дюймові.

Базова комплектація

Найдешевша модель LS постачається з 8 автоматичними режимами налаштування водійського сидіння, функцією доступу і запалювання без ключа, Bluetooth, 8.0-дюймовим кольоровим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи, камерою заднього виду та Apple CarPlay/Android Auto. Усі моделі оснащені постійною точкою Wi-Fi. Модель середнього рівня LT пропонує: двозонний клімат-контроль, дистанційний старт двигуна та додаткові USB-порти. Про безпеку дбають: 10 подушок, контроль стабільності, протибуксувальна система та  служба допомоги «OnStar».

Опційне обладнання

Топові моделі Premier отримали: 19-дюймові колеса, шкіряну обшивку, ряд активних технологій безпеки, включно з моніторингом сліпих зон, електропривод переднього пасажирського сидіння, підігрів передніх сидінь, навігацію та задні сенсори паркування. Іншими елементами стали: активний круїз-контроль, пам'ять водійського сидіння, вентиляція передніх сидінь, аудіосистема «Bose» на 11 динаміків та люк даху. У базу також увійшли бездротова зарядка і розетка. Пакет «Midnight Edition Appearance» додасть: чорні колеса, чорну решітку радіатора, задній спойлер та інші деталі. Окремо доступні 20-дюймові колеса.

Під капотом

Базовим для Impala 2018 став 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун на 196 кінських сил і 252 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Витрата пального перебуває на рівні 9.9 л/100км у міському та 6.3 л/100км у заміському циклах. Розгін відбувається за 9.0 секунд. 3.6-літровий V6 двигун пропонує 304 кінських сили і 358 Нм. У пару йому дісталася та сам коробка передач. Витрачає седан з ним 11.1 л/100км у місті та 6.9 л/100км за його межами. Розгін відбувається приблизно за 6.0 секунд. Привід виключно на передні колеса.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Ford F-250 2018
Огляд тест-драйву: Ford F-250 2018
Огляд тест-драйву: Toyota Highlander 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Toyota Highlander 2018