Огляд тест-драйву: Chevrolet Suburban 2017

22 січня 2018

Змагаючись за звання кращого сімейного позашляховика, важко обійти Chevrolet Suburban 2017 року. Починаючи від сучасного зовнішнього вигляду, закінчуючи його просторим і добре обладнаним салоном – все, що стосується цього масивного автомобіля, сконструйовано так, щоб приваблювати покупців з великими родинами, яким потрібен потужний, зручний і працездатний позашляховик, з акцентом на безпеку і надійність. Ford Expedition EL здатний буксирувати дещо більше, але його старіюча конструкція не дозволяє йому пропонувати такі технології, як система запобігання зіткнення. У довжину Nissan Armada і Toyota Sequoia коротше, ніж Chevrolet Suburban, але Armada має більш високі показники буксирування, а у разі продажу на вторинному ринку ціна на Sequoia дещо вище. GMC Yukon Denali відповідає розмірам Suburban, при цьому пропонує більшу потужність і підвищений комфорт.

Огляд тест-драйву: Chevrolet Suburban 2017

Має сенс обрати саме Шевроле Субурбан 2017 року, якщо ви шукаєте позашляховик для перевезення людей, транспортування вантажів і буксирування трейлерів, але при цьому ви не хочете керувати чимось позбавленим смаку і схожим на вантажівку. Suburban напевно вразить вас своїми широкими можливостями, розкішним зовнішнім виглядом і високотехнологічними функціями. Але варто розуміти, що ціна на такий великий позашляховик як Chevrolet Suburban 2017-го року буде висока, тому якщо необхідності в буксируванні і додатковому вантажному просторі немає, то завжди можна обрати будь-який інший позашляховик з трьома рядами сидінь, як наприклад Honda Pilot, GMC Acadia або Mazda CX-9. До того ж, ці моделі пропонують кращу керованість, економію палива і маневреність за більш низьку вартість.

У новому модельному році Suburban отримав більше можливостей. До них відносяться система попередження лобового зіткнення, яка доступна на низькій швидкості, і стандартна технологія Teen Driver, завдяки якій батьки можуть визначати максимально допустиму швидкість автомобіля і відстежувати маршрут поїздки своїх нащадків. Комплектація LTZ була перейменована в Premier, і отримала перфоровані шкіряні сидіння. Система MyLink тепер може нагадувати батькам, щоб вони перевірили заднє сидіння перед тим, як вийти з автомобіля.

Завдяки технологічній майстерності General Motors в конструюванні двигуна і підвіски, Chevrolet Suburban 2017 року є повнорозмірним позашляховиком, який відмінно їздить і розкішно виглядає. Незважаючи на те, що він важить майже три тонни, Suburban рухається дивовижно швидко, не втрачає стабільність на високих швидкостях і вельми спритно долає різкі повороти. Автомобіль у комплектації Premier оснащений амортизаторами з системою Magnetic Ride Control, які постійно контролюють дорожні умови та адаптуються до них. Салон Suburban добре ізольований від зовнішнього шуму, що дозволяє пасажирам на всіх трьох рядах сидінь вести бесіду, не переходячи на крик. Потужність в 355 кінські сили Suburban отримує від 5.3-літрового V8. Автомобіль витрачає 10.2 л палива на трасі, і це є досягненням для такого великого позашляховика, яке здавалося неймовірним усього десять років тому.

Інтер'єр

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Чудовий інтер'єр Suburban 2017-го року привертає увагу з того самого моменту, як потрапляєте усередину автомобіля. Його привабливі форми, високоякісні матеріали і відмінне оздоблення притаманні швидше розкішному седану, ніж повнорозмірному позашляховику. Зручні сидіння другого ряду відкидаються, але, на жаль, не рухаються вперед і назад. У порівнянні з попередніми поколіннями, сидіння третього ряду стали набагато кращими. І, хоча, завдяки збільшеному простору третій ряд тепер більш комфортний, його все одно краще залишити в розпорядження дітей. Після повної модернізації, проведеної в 2015-му, в цьому році Suburban отримав тільки незначні доповнення. До них відносяться: вентильовані сидіння, система безключового доступу, задні двері з електроприводом, відображення показань приладів на лобовому склі, вбудована в підголівники передніх сидінь мультимедійна система для пасажирів на задніх сидіннях, розважальна система з підтримкою форматів Blu-ray і DVD, 8.0-дюймовий сенсорний екран і шість USB-роз'ємів.

Екстер'єр

Зовнішній вигляд Chevrolet Suburban 2017 року не має нічого спільного з дизайном його аналога в кузові пікап – Silverado. Габарити Suburban останнього випуску залишилися приблизно такими ж самими, як і в усіх версій минулих років, але якщо говорити про повнорозмірні позашляховики, то сантиметр там або тут не має великого значення. На автомобілях стандартних комплектацій LS і LT встановлені яскраві галогенні лампи, які забезпечують дуже гарну видимість як попереду, так і зі сторін. Стандартні ксенонові фари представлені в топовій комплектації Premier, вони світять яскравіше і на більш широкий радіус, але недостатньо далеко.

Технічні характеристики Chevrolet Suburban

Єдиний силовий агрегат для Chevrolet Suburban 2017 року – улюбленець багатьох, 5.3-літровий 355-сильний V8 з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Від двигунів більшого обсягу, які були доступні у минулі роки, виробник відмовився через банально низький на них попит. Але це не біда, 5.3-літровий двигун має достатню потужність, видає 519 Нм крутного моменту і використовує систему безпосереднього вприскування палива і технологію дезактивації циліндрів Active Cylinder Management. Плавна 6-ступінчаста автоматична коробка передач відмінно справляється із завданням, але їй все ж далеко до бездоганної роботи 8-швидкісної коробки, яка встановлена ​​на Dodge Durango. Модель доступна з повним приводом, але максимальну буксирувальну потужність, яка становить близько 3700 кг (і 3600 кг для повного приводу) має Suburban з заднім приводом.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Ford C-Max 2017
Огляд тест-драйву: Ford C-Max 2017
Огляд тест-драйву: Jaguar XJ 2017
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Jaguar XJ 2017