Огляд тест-драйву: Chevrolet Suburban 2018

17 серпня 2018

Представлений у 1935 році Chevrolet Suburban є найдовше існуючою моделлю. Позашляховик чудово вдовольняє потреби великих сімей, і в цьому з ним важко конкурувати. Єдиним серйозним суперником вважається новий Ford Expedition Max, транспортний засіб, який здатний буксирувати на 450 кг більше, ніж Chevy. Але з високоякісним салоном, перевіреним 5.3-літровим V8 двигуном і чисельними технологічними функціями, Suburban сперечатися важко. Ні Nissan Armada, ні Toyota Sequoia не здатні запропонувати таких габаритів.

Огляд тест-драйву: Chevrolet Suburban 2018

Вам сподобається

Якщо потрібно максимум простору, але ви не готові всістися за кермо автобуса, Chevrolet Suburban 2018 до ваших послуг. Позашляховик вражає зовнішнім виглядом, а дуже просторий салон тішить розумними технологіями, які перетворять на задоволення будь-яку подорож. Бонусом стала можливість буксирувати до 3.765 кг.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Вагу у 4.218 кг здатний подужати Ford Expedition Max, до того ж, покупець отримує краще управління і пласку підлогу багажного відділення. А якщо вам потрібен просторий позашляховик з трьома рядами без неймовірних розмірів, погляньте в сторону Chevrolet Traverse, Honda Pilot або майбутнього Subaru Ascent.

Нове у 2018 році

У поточному році Suburban отримав новий пакет «Rally Sport Truck» з 22-дюймовими чорними колесами, чорним оздобленням та унікальними емблемами. У базу всіх моделей увійшли світлодіодні денні ходові вогні, також можна очікувати опцій у вигляді вихлопної системи «Borla» і гальм «Brembo».

Враження від їзди

Компанія GM вклала все, що знає, у підвіску і систему управління 2018 Chevrolet Suburban. Як результат, маємо масивний позашляховик, який їздить на диво легко. Цей майже трьохтонний, рамний велетень за параметрами управління більше нагадує седан, ніж вантажівку. Спритний у крутих поворотах і стабільний на високих швидкостях, Suburban здатний входити в повороти без натяку на важкість, яку можна очікувати від транспортного засобу з такою висотою. Модель Chevrolet Suburban Premier отримала магнітні амортизатори, які підлаштовуються під дорожні умови за лічені секунди. 5.3-літровий V8 двигун на 355 кінських сил не найбільший у сегменті, але його потужності з головою вистачає. Крім того, приємно дивує відносно невисокий рівень споживання пального, лише 13.1 л/100км у змішаному циклі.

Найкращі характеристики

Нинішній Suburban має зовсім небагато спільного з автомобілем, який вперше отримав цю назву. Салон шевроле субурбан вражає вишуканістю. Широкі, зручні сидіння, продумана приладова панель і правильно розміщені елементи управління, доповнені 1.1 м3 вантажного простору, не можуть не дивувати.

Перевіряючи стан задніх дверей, функція «Rear Seat Reminder» нагадує водієві перевірити домашніх улюбленців та дітей перед виходом з автомобіля.

Детально про автомобіль Chevrolet Suburban

Інтер’єр

Високоякісний салон Suburban привертає увагу з моменту як ви потрапляєте всередину. Відмінні матеріали, привабливі лінії та відмінне співвідношення деталей більше підійшли б седану класу люкс, ніж рамному позашляховику. Зручні сидіння другого ряду нахиляються, але не посуваються. Третій ряд сидінь має вдосталь простору для дорослих пасажирів, принаймні для нетривалих подорожей, дітям там буде зручно завжди. Висока підлога багажного відділення дозволяє повністю скласти сидіння останнього ряду.

Екстер’єр

Сучасний Suburban немає жодного спільного елемента зовнішності з його колегою Silverado. Дизайнери Chevrolet мали де розігнатися і максимально грамотно обіграли простір. Про присутність Suburban знатимуть всі. Видовжені, плавні лінії підкреслюють значну довжину, замість того, щоб приховувати її, а широка передня частина домінує на всіх світлофорах. За розміром Suburban 2018 майже не змінився у порівнянні з версіями минулого року, але коли мова йде про настільки масивні транспортні засоби, сантиметри не рахуються.

Базова комплектація

Модель початкового рівня LS отримала: тканинну обшивку сидінь, клімат-контроль, задні сенсори паркування і стандартний 8.0-дюймовий сенсорний екран MyLink з Bluetooth, додатками та іншими функціями. Модель середнього рівня LT додасть: систему попередження про можливе зіткнення, систему попередження про виїзд за межу смуги руху та рульове колесо, яке регулюється по куту і вильоту. Моделі Premier потішать: попередженням про перехресний рух позаду, попередженням про сліпі зони, аудіосистемою вищого рівня, підігрівом і охолодженням сидінь, електроприводом дверей багажника, 20-дюймовими колесами та іншими класними елементами.

Опційне обладнання

Перелік доступних елементів вражає не менше, ніж габарити позашляховика. Модель LS можна замовити з суцільним переднім сидінням, збільшивши кількість посадочних місць до дев’яти. Будь-яку модель можна доповнити пакетом «Driver Alert» з автоматичним гальмуванням, автоматичним дальнім світлом, системою допомоги руху по смузі та електроприводом педалей. Модель LT доступна з пакетом «Luxury», який має більшість елементів Premier, а пакети «Sun», «Entertainment» і «Destinations» додадуть: навігацію, розважальну систему для задніх сидінь «Blu-ray», електропривод люку даху та багато іншого.

Під капотом

За потужність позашляховика відповідає 5.3-літровий V8 двигун на 355 кінських сил і 519 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. З приводом на всі колеса розгін відбувається за 7.7 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 15.7 л/100км у міському, 10.7 л/100км у заміському та 13.1 л/100км у змішаному циклах.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover Evoque 2018
Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover Evoque 2018
Огляд тест-драйву: Smart Fortwo 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Smart Fortwo 2018