Огляд тест-драйву: Chevrolet Suburban 2019

17 січня 2019

Існуючи вже п’ятий рік в 11 поколінні, Chevrolet Suburban 2019 може мати статус ветерана, але застарілим його назвати неможливо. Популярний позашляховик продовжує служити великим родинам, пропонуючи салон неймовірних розмірів, потужний V8 двигун та настільки багато опцій, що важко навіть перерахувати. Впритул до Suburban наблизився новий Expedition Max від Ford. Між тим, вишуканий салон творіння Chevrolet та пара потужних двигунів привертають увагу покупців. Його безпосередніми суперниками можна вважати Nissan Armada, Toyota Sequoia, вже згаданий Expedition та GMC Yukon XL з Cadillac Escalade ESV.

Огляд тест-драйву: Chevrolet Suburban 2019

Вам сподобається

Якщо вам потрібен великий позашляховик з чималим запасом потужності, вражаючим внутрішнім простором та високим рівнем комфорту, стильний Chevrolet Suburban до ваших послуг. Масивний V8 двигун, новий пакет «RST Performance» та здатність буксирувати до 3.764 кг полегшують процес вибору.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Чималі апетити щодо пального та помітна стартова ціна можуть стати перепонами на шляху придбання. Якщо вам просто потрібен салон на сімох/вісьмох пасажирів, але вам байдуже до буксирувальних можливостей, можна розглянути варіанти дешевших Chevy Traverse, Honda Pilot чи повнопривідний Subaru Ascent. Буксирувати по максимуму дозволить Ford Expedition Max.

Нове у 2019 році

На 2019 модельний рік Suburban підготували новий пакет «RST Performance» з 6.2-літровим V8 двигуном, десятиступінчастою автоматичною коробкою передач та відкаліброваною під продуктивну їзду версією «Magnetic Ride Control».

Враження від їзди

Незважаючи на значні габарити Suburban вражає манерою ходу як під час тривалих поїздок по шосе, так і по гірським серпантинам. Це не спортивний автомобіль, але майстерна робота Chevrolet щодо підвіски, двигуна і трансмісії дозволяє перетворити трьохтонний позашляховик на великий седан в плані управління. При входженні в повороти незалежно від швидкості майже не відчувається крен корпусу. Управління у Suburban точне і прямолінійне. Збалансоване рульове колесо не вимагає надмірних зусиль, але добре відчувається в руках. Моделі Premier і RST використовують магнітні амортизатори, здатні під лаштуватися до різноманітних дорожніх умов за лічені секунди. Стандартні моделі отримали 5.3-літровий V8 двигун на 355 кінських сил, модель RST потішить 6.2-літровим V8 силовим агрегатом на 426 кінських сил та автоматичною коробкою передач на десять ступенів. Технічні характеристики Chevrolet Suburban вдовольнять більшість водіїв.

Найкращі характеристики

Широкі, зручні сидіння, приваблива приладова панель та майже маніакальне, в хорошому значенні, ставлення до деталей роблять салон Chevrolet Suburban 2019 не гіршим від творінь люксових брендів. Інтер’єр тішить більш ніж достатнім запасом особистого простору та неймовірним вантажним об’ємом при розкладеному третьому ряду сидінь.

При настільки інтенсивному ритмі життя людина легко може забути щось при виході з автомобіля. Система «Rear Seat Reminder» допомагає уникати незручних ситуацій, нагадуючи водієві перевірити задні сидіння на предмет забутих речей або, навіть, сплячих дітей.   

Детально про автомобіль Chevrolet Suburban

Інтер’єр

Високоякісний салон Suburban привертає увагу з першої секунди перебування всередині. Майстерно виконані лінії і форми, матеріали найвищої якості та відмінне співвідношення деталей частіше зустрічаються у седанах класу люкс, ніж у великих позашляховиках. Комфортні сидіння другого ряду нахиляються, але, нажаль, не посуваються вперед і назад. Третій ряд сидінь пропонує вдосталь простору для дорослих пасажирів, принаймні під час коротких подорожей. Дітям там буде зручно у будь-якому випадку. Високий рівень підлоги дозволяє не тільки скласти третій ряд, а й пропонує приховане відділення.

Відео тест-драйв Chevrolet Suburban 2019 року

Екстер’єр

Зовнішність Suburban не йде в жодне порівняння з, скажімо, пікапом Silverado. Дизайнери Chevrolet мали де розгулятися і використали вони отриманий ресурс з розумом. Цей великий позашляховик справляє командне враження. Видовжені, плавні лінії підкреслюють довжину замість того, щоб приховувати її. Такий масивний позашляховик одразу займає всю смугу руху. Якщо говорити про розміри, то вони майже не змінилися у порівнянні з моделями Chevrolet Suburban минулих років.

Базова комплектація

Базова модель LS постачається з тканинними сидіннями, автоматичним клімат-контролем, задніми сенсорами паркування і 8.0-дюймовим сенсорним екраном системи MyLink з Bluetooth та іншими функціями. Модель середнього рівня LT отримала систему попередження про можливе зіткнення, попередження про виїзд за межі смуги руху, кермо, яке налаштовується по куту і вильоту, та всі елементи моделі LS. Модель Premier додасть попередження про перехресний рух позаду, попередження про сліпі зони, покращену аудіосистему, підігрів і охолодження сидінь, двері багажного відділення з електроприводом і програмуванням та 20-дюймові колеса.

Опційне обладнання

Перелік доступного оснащення вражає. Так, замовивши модель LS з суцільним переднім сидінням, ви збільшите кількість місць в салоні до дев’яти. Будь-яка модель може бути оснащена пакетом «Driver Alert» з автоматичним гальмуванням на низьких швидкостях, розумними фарами «IntelliBeam», допомогою руху по смузі, водійським сидінням з функцією попередження перевтоми та електроприводом педалей. Модель LT можна доповнити пакетами «Luxury», «Sun», «Entertainment» і «Destinations» з навігацією, розважальною системою для задніх сидінь «Blu-ray», електроприводом люку даху та багатьма іншими функціями і системами.

Під капотом

Базовим для Suburban став 5.3-літровий V8 двигун на 355 кінських сил та 519 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на задні колеса, хоча, такому велетню більше пасує повний, доступний як опція. Саме з системою повного приводу розгін відбувається за 7.7 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 15.7 л/100км у міському, 10.7 л/100км у заміському та 13.1 л/100км у змішаному циклах. Як альтернатива пропонується 6.2-літровий V8 двигун на 426 кінських сил та 623 Нм. Пару йому складає десятиступінчаста автоматична коробка передач. Масивний Suburban з ним розганяється за 5.7 секунд.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Jeep Compass 2019
Огляд тест-драйву: Jeep Compass 2019
Огляд тест-драйву: Chevrolet Equinox 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Chevrolet Equinox 2019