Огляд тест-драйву: Citroen C-Elysee 2020

17 липня 2020

Citroen C-Elysee - це компактний седан, який завоював популярність на автомобільному ринку завдяки комфортному салону, елегантному інтер'єру і невисокій вартості.

Огляд тест-драйву: Citroen C-Elysee 2020

Нове в 2020 році

  • Оновлений дизайн екстер'єру

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Citroen C-Elysee варто купити молодим водіям для щоденних поїздок по місту. Цей автомобіль має доступну ціну, стильний і зручний салон, а також економну витрату палива.

Нове або б/в авто?

Перше покоління цієї моделі було вперше представлене в 2002 році для внутрішнього китайського ринку. Тільки через 11 років, в 2013-му, в другому поколінні C-Elysee став доступний для європейського регіону.

Нова модель Citroen C-Elysee відрізняється від попередників оновленим дизайном кузова і покращеними технологіями безпеки, які включають протитуманні фари, ABS, ESP та інші функції.

Основні відмінності між автомобілями різного року випуску полягають у оформленні інтер'єру і екстер'єру, а також у комплекті стандартного технічного обладнання. Так як спочатку Citroen C-Elysee випускався виключно для продажів у Китаї, вам навряд чи вдасться знайти машину старше 2013 р.в., але, якщо ви маєте намір заощадити на покупці, вибирайте моделі 2018 і 2019 років.

Citroen C-Elysee або Renault Logan?

Citroen C-Elysee і Renault Logan мають приблизно однакову ціну і подібні характеристики, тому складно зробити однозначний вибір між цими авто. Однак C-Elysee має деякі переваги перед Logan: більш економну витрату палива, кілька додаткових кінських сил і сучасний інтер'єр. Цього достатньо, щоб зробити вибір на користь Citroen C-Elysee.

Citroen C-Elysee або Peugeot 301?

Ці два "французи" є справжніми суперниками в автомобільному світі. Складно сказати, яка з цих моделей має першість - вони однаково хороші за свою ціну. Остаточний вибір між Citroen C-Elysee і Peugeot 301 зводиться до особистих уподобань.

Салон

Citroen C-Elysee вміщує 5 осіб. У стандартній комплектації інтер'єр виконаний із тканини, але топова версія Shine доступна зі шкіряною оббивкою. Салон C-Elysee просторий і комфортний.

Багажник Citroen C-Elysee досить місткий для класу - його об’єм становить 506 літрів.

Стандартна модель обладнана радіо, MP3, CD-плеєром, портом USB і Bluetooth.

За додаткову плату седан можна оснастити інформаційно-розважальною системою з 7-дюймовим сенсорним екраном і кондиціонером. Також в якості опції доступна система інтеграції смартфонів MirrorScreen.

Відео тест-драйв Citroen C-Elysee 2020 року

Технічні характеристики

Citroen C-Elysee обладнаний 82-сильним бензиновим мотором об'ємом 1.2 л і 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Навіть базовий двигун Citroen C-Elysee забезпечує необхідну потужність для щоденної їзди в міських умовах і розвиває максимальну швидкість 160 км на годину.

Крім того комплектація Shine доступна з автоматичною КПП і 1.6-літровим дизельним або бензиновим ДВС потужністю 115 і 92 кінських сил відповідно. Всі моделі поставляються з переднім приводом.

Витрата палива Citroen C-Elysee становить 6 л на 100 км в місті і 4.3 л на шосе.

Цей автомобіль обладнаний м'якою підвіскою McPherson, яка забезпечує відмінну керованість на швидкісній трасі і плавну поїздку на бездоріжжі.

Безпека

Базовий Citroen C-Elysee оснащений подушками безпеки для водія і пасажирів на передніх сидіннях, центральним замком, протитуманними фарами і системами ABS і ESP для запобігання занесення автомобіля в поворотах або при виконанні маневрів на дорозі.

Розміри і вага

Довжина Citroen C-Elysee 2020 року становить 4,4 м, а його маса коливається від 1055 до 1185 кг.

Можливі комплектації

Citroen C-Elysee поставляється в 2 комплектаціях: Feel і Shine. Базова модель обладнана 1.2-літровим ДВС, а варіація Shine доступна з одним із двох силових агрегатів на вибір: 115-сильним бензиновим або дизельним із віддачею 92 к.с.

За додаткову плату доступні такі покращення салону, як 7-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи, система інтеграції смартфонів MirrorScreen і шкіряні сидіння.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Lexus LS 2020
Огляд тест-драйву: Lexus LS 2020
Новый Land Rover Range Rover Evoque 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover Evoque 2020