Огляд тест-драйву: Dodge Challenger 2020

13 квітня 2020

Dodge Challenger 2020 року - це один із кращих спортивних автомобілів. Він пропонує кілька надзвичайно потужних двигунів і має комфортний просторий салон, що є особливістю цієї моделі.

Огляд тест-драйву: Dodge Challenger 2020

Нове в 2020 році

У 2020 році з'явилися нові варіанти оформлення інтер'єру і кузова.

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Новий Додж Челленджер відмінно підійде любителям плавної їзди в будь-яких дорожніх умовах і тим автомобілістам, яким необхідна модель зі зручним салоном і містким багажником. За рахунок розмірів кузова авто забезпечує кращу маневреність в порівнянні з іншими автомобілями сегменту.

Нове або б/в авто?

Dodge Challenger належить до покоління 2008 р.в. З тих пір модель отримала кілька помітних змін, в тому числі оновлений дизайн інтер'єру та іншу форму кузова. У 2017 році Dodge модернізував інформаційно-розважальну систему, а в 2018 - додали повний привід і підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto в стандартну комплектацію. Моделі минулих років не дуже поступаються за технічними характеристиками вдосконаленому Challenger. Тому ви можете сміливо зупинити вибір на старому авто і заощадити кілька тисяч доларів.

Dodge Challenger або Ford Mustang?

Ford Mustang пропонує кілька потужних двигунів, в тому числі 760-сильну установку Shelby GT500, яку можна по праву вважати найближчим конкурентом Hellcat Redeye. Додж Челленджер має більш просторий салон і багажний відсік. Зробити вибір між цими двома "американцями" досить складно, але керованість Ford Mustang простіша, ніж Dodge Challenger.

Dodge Challenger або Chevrolet Camaro?

Chevrolet Camaro оснащений набором продуктивних і енергійних двигунів. Завдяки цьому автомобіль набагато більш динамічний і, до того ж має чудову керованість. Однак салон Dodge Challenger набагато ширший і зручніший. Для хорошої і швидкої їзди вибирайте Chevrolet Camaro, а для комфортної тривалої поїздки - Dodge Challenger.

Dodge Challenger або Dodge Charger?

Dodge Charger - це чотирьохдверна версія Challenger. Обидва авто мають аналогічну ціну і схожу продуктивність силових агрегатів. Задні сидіння і багажник Dodge Charger значно більші і комфортніші, ніж у конкурента, завдяки чому модель підходить для водіїв з сім'єю.

Відео тест-драйв Dodge Challenger 2020 року

Технічні характеристики

Додж Челленджер 2020 року оснащений 5 потужними моторами: від 305-сильного двигуна V6 до V8 потужністю 797 кінських сил. Базовий мотор V6 забезпечує відмінну продуктивність для щоденної експлуатації.

Новий Dodge Challenger витрачає 12 і 7.8 літрів на 100 км в місті і на шосе відповідно. Цьому авто не вистачає маневреності, властивої іншим спортивним автомобілям.

Салон

Купе Додж Челенджер вміщує п'ять чоловік. Ця модель пропонує досить просторий салон і великий багажник як для такого типу кузова, а також має стильний дизайн салону завдяки матеріалам преміум-якості.

Об'єм багажного відсіку Dodge Challenger становить 455 літрів. Це відмінний показник для спорткара.

У стандартну комплектацію входить інформаційно-розважальна система Uconnect 4 з 7-дюймовим сенсорним екраном, аудіосистема з шістьма динаміками, Bluetooth, два порти USB, Apple CarPlay і Android Auto. Доступні функції включають панорамний дах, 8,4-дюймовий сенсорний екран, аудіосистему Alpine з шістьма або дев'ятьма динаміками, аудіосистему Harman Kardon з 18 динаміками, супутникове радіо і навігацію.

Безпека

Камера заднього виду є частиною стандартної комплектації Challenger. Список доступних функцій допомоги водієві складається з адаптивного круїз-контролю, контролю сліпих зон, попередження при перехресному русі ззаду, парктроників і попередження про лобовому зіткненні.

Розміри і вага

Довжина Dodge Challenger становить 4.87 м, а його споряджена маса коливається від 1750 до 2037 кг.

Можливі комплектації

Новий Dodge Challenger поставляється в 7 комплектаціях: SXT, GT, R/T, R/T Scat Pack, SRT Hellcat і SRT Hellcat Redeye. Базова модель оснащена потужним двигуном V6 і необхідним набором систем безпеки і допомоги водієві. Також доступний повний привід.

Якщо вам потрібна модель з високопродуктивним мотором, вибирайте варіацію Hellcat. Потужності цієї версії досить для змагань на гоночній трасі.

 

 

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz S-Class 2020
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz S-Class 2020
Огляд тест-драйву: Audi A3 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Audi A3 2020