Огляд тест-драйву: Ford Mustang 2019

6 грудня 2018

Сучасний Ford Mustang, мабуть, найкраща версія на даний момент. Не прив’язаний більше до єдиного аспекту, Mustang 2019 пропонує потужність, управління, комфорт і стиль в одній упаковці, яку далеко не всі можуть дозволити. Доступний як купе і кабріолет, Mustang тішать різноманіттям моделей. Базова версія це далеко не ручне кошеня з чотирьохциліндровим турбодвигуном на 314 коней. Виразний Ford Mustang GT вразить V8 двигуном на 466 кінських сил. Окрасою став обмежений випуск Shelby GT350 з 526 конячками під капотом. Цього більше ніж достатньо, щоб витримувати конкуренцію Chevy Camaro SS, Dodge Challenger R/T та, навіть, BMW 4 Series.

Огляд тест-драйву: Ford Mustang 2019

Вам сподобається

Якщо ви у пошуках автомобіля, який здатний відновити згаслий вогонь юності та залишити по собі виразний слід від колісної гуми, Ford Mustang 2019 готовий служити. І, як не дивно, сучасні Mustang вразять збалансованими апетитами щодо пального.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Більше коней пропонують Dodge Challenger Hellcat і Chevy Camaro ZL1, крім того, лише Challenger пропонує систему повного приводу та досить просторі задні сидіння. А водії, звиклі до Audi і BMW, можуть не відчути з Mustang бажаний рівень комфорту.

Нове у 2019 році

У 2019 році до лінійки приєднаються два обмежених випуски: Bullitt і GT California Special. Моделі з механічною коробкою передач нині мають технологію «Rev matching». Меломани отримали можливість насолодитися покращеною аудіосистемою «Bang & Olufsen» на 12 динаміків.

Враження від їзди

Проїхавшись на авто Ford Mustang 2019 з автоматичною коробкою на десять ступенів, ви, скоріше за все, не захочете повертатися до механічної. Між тим, шестиступінчаста механічна коробка моделі Mustang GT нині у пару дістала технологію «Rev matching», яка гарантує відмінні спортивні переходи. Автоматична коробка, тим часом, чудово пасує V8 двигуну, змушуючи його буквально співати. Слід відмітити і той факт, наскільки легко понижуються передачі, складається враження, що ви на потужному мотоциклі, а не у габаритному автомобілі. Все зазначене стосується і стандартного чотирьохциліндрового двигуна, який не тільки дає про себе знати з-під капоту, а й дозволяє досягти сотні за 5.0 секунд. Цього вистачить, щоб залишати багатьох знаних суперників позаду. Модель GT ще швидша, Ford стверджує, що відмітки у 100 км/год вона досягне менше ніж за чотири секунди. Звісно, сьогодні такими показниками навряд чи когось сильно здивуєш, але бажані відчуття нікуди не зникли, врешті-решт, перед нами легендарний Ford Mustang. Якщо вже говорити про сучасні речі, то варто згадати про переглянуту підвіску, особливо у парі з амортизаторами «MagneRide», які разом гарантують бажаний рівень комфорту та спритність управління.

Найкращі характеристики

На відміну від попередніх систем під назвою Sync, сучасна Sync 3, здається, позбулася всіх недоліків, і вражає продуктивністю на 8.0-дюймовому екрані. Система підтримує Apple CarPlay/Android Auto і FordPass.

Багато хто передбачав, що механічні коробки передач зникнуть, але Ford не може від них відмовитися, тому доповнив свою коробку технологією «Rev matching». Нині у водія є чудова можливість спортивних переходів.

Детально про автомобіль Ford Mustang

Інтер’єр

Як купе, так і кабріолет вміщують чотирьох пасажирів, але варто готуватися до дуже, а у версії Shelby GT350R неймовірно, тісних задніх сидінь. Попереду місця цілком вистачає. Сидіння водія і переднього пасажира зручні, а до перемикачів аудіо та клімат-контролю легко дістатися. Стерегтися, між тим, варто сліпих зон, особливо в кузові купе через його похилий дах. Багажник Mustang більший, ніж можна було очікувати, а саме майже 0.4 м3 в купе та 0.3 м3 у кабріолета. У кабріолеті використовується відкриваючий механізм, яким можна керувати однією рукою, для згортання м’якого даху з електроприводом.

Відео тест-драйв Ford Mustang 2019 року

Екстер’єр

Зовнішність Mustang це поєднання старих і нових елементів. Залишилася знайома формула вкороченої задньої частини і видовженого капоту. Сучасності додають покращена аеродинаміка, великі колеса і шини та, у моделях з двигуном EcoBoost, активні заслінки решітки радіатора. Новий GT California Special від себе додасть повітрязабірники на задніх крилах, смуги по боках та унікальні колеса на п’ять шпиць. Спереду у моделей GT/CS красуються чорна решітка радіатора на сплітер. Основною відмінною рисою кабріолетів є відкидний, тканинний дах.

Базова комплектація

Найдешевше купе Ford Mustang постачається з камерою заднього виду, кнопковим запалюванням, спеціальними додатками руху, чотирма механічними режимами налаштування водійського сидіння, фарами високої інтенсивності та 17-дюймовими колесами. Стандартне аудіо це AM/FM/CD система з двома USB входами та Sync Bluetooth сполученням. Про безпеку дбають контроль стабільності, протибуксувальна система та чисельні подушки. Модель Premium додасть інформаційно-розважальну систему Sync 3, двозонний клімат-контроль, 18-дюймові колеса та задній спойлер. Харизматичний Ford Mustang GT 2019 отримав легендарний 5.0-дюймовий V8 двигун, більші гальма та функцію лінійного блокування для прогріву шин.

Опційне обладнання

Починаючи вентиляцією передніх сидінь і закінчуючи вражаючою системою «Bang & Olufsen», існує чимало опцій для урізноманітнення. Популярністю користується автоматична коробка передач на десять ступенів. Вартим уваги є і пакет «Performance» для моделі Ford Mustang GT, який додає шини «Michelin Pilot Sport 4S», 19-дюймові колеса, більші гальма Brembo, унікальну підвіску, більший задній спойлер, додаткові прилади та посилювачі шасі. Пропонуються демпфери «MagneRide». Якщо дозволяє бюджет можна розщедритися на спортивні, шкіряні сидіння «Recaro», 19 або 20-дюймові колеса або активну систему вихлопу.

Під капотом

Базовим, якщо так можна сказати, став 2.3-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун EcoBoost на 314 кінських сил і 475 Нм. Компонується він стандартно шестиступінчастою механічною коробкою передач. Розгін Ford Mustang відбувається за 5.0 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 11.0 л/100км у міському, 7.7 л/100км у заміському та 9.5 л/100км у змішаному циклах. З опційною автоматичною коробкою передач на десять ступенів показники майже не змінюються. Моделі GT пропонуються з 5.0-літровим V8 двигуном на 466 кінських сил і 570 Нм. Стандартною коробкою передач, як і у першому випадку, є шестиступінчаста механічна. Витрачає цей Mustang 15.5 л/100км у місті,9.5 л/100км за його межами та 12.8 л/100км у середньому. З автоматичною коробкою показники зменшуються до 15.1, 9.3 та 12.5 л/100км відповідно. Привід у всіх моделей на задні колеса.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Subaru WRX 2019
Огляд тест-драйву: Subaru WRX 2019
Огляд тест-драйву: Acura RDX 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Acura RDX 2019