Огляд тест-драйву: GMC Sierra 2019

27 серпня 2019

Абсолютно новий, рельєфний GMC Sierra 1500 2019 року став довшим, просторішим і легшим за попередника, залишившись при цьому вкрай здібним. Нещодавні зміни допомагають витримувати конкуренцію нещодавно оновленого Ford F-150, нових Ram 1500 і Chevrolet Silverado. Свіжий Sierra відрізняється від Silverado, з яким має спільне начиння. Найбільше в очі кидається дизайн екстер’єру, більш вишуканий салон і перелік оснащення, який можна знайти лише у GMC. Лінійка починається з базової робочої моделі і закінчується вишуканою Denali. Максимальне корисне навантаження і буксирувальні здібності дуже хороші. А конфігурація з коротким кузовом, яка вважається найпопулярнішою у сегменті, є найбільшою серед конкурентів.

Огляд тест-драйву: GMC Sierra 2019

Вам сподобається 

Представлений як більш вишуканий варіант за решту представників сегменту, але при цьому здатний буксирувати до 5.535 кг, GMC Sierra 2019 пропонує широкий перелік функцій і систем та шість варіантів двигунів, включно з майбутнім дизельним. Зупинившись на 6.2-літровому V8 двигуні, ви отримаєте 420 коней потужності і відмінну автоматичну коробку передач на десять ступенів.

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Творіння GMC тішать вишуканістю і простором салону, але дизайн інтер’єру не найкращий у класі. Крім того, Sierra бракує деяких функцій, доступних іншим пікапам, включно з адаптивним круїз-контролем і моніторингом сліпих зон. 

Нове у 2019 році 

Під привабливою зовнішністю Sierra прихована нова, довша і легша платформа. Салон став просторішим і отримав нові, класні опції. 

Враження від їзди 

Якщо хочете відчути потужність пікапу, розпочніть знайомство з моделі Sierra Denali Crew Cab. З відмінним 6.2-літровим V8 двигуном на 420 кінських сил задоволення від їзди отримати легко. Великий двигун відзначився приємним, приглушеним гуркотом і хорошим запасом потужності. Силовий агрегат використовує систему «Dynamic Fuel Management» для контролю роботи циліндрів, але працює вона настільки невимушено і тихо, що її присутність непомітна. Нова автоматична коробка передач на десять ступенів гарантує швидкість і плавність роботи. Крім того, переходи помітно пришвидшуються, коли автомобіль переходить у спортивний режим. Якість ходу дуже висока, а гальмування завжди передбачуване і своєчасне. При презентації попередніх Sierra, зазначалося, що їх салон стане самим тихим з існуючих. Новий GMC ще тихіший. Елементи управління Sierra дуже вдало розміщені і ними легко користуватися. Ще однією перевагою став внутрішній простір, зручно розміститися зможуть усі пасажири позаду. Загалом, характеристики GMC Sierra вдовольнять як тих, хто хоче отримати робочу конячку, так і тих, хто в першу чергу цінує комфорт і високу якість. 

Найкращі характеристики 

Новий пікап GMC єдиний представник класу, з яким ви можете розраховувати на інноваційний багажник «MultiPro», який має шість конфігурацій для полегшення завантаження і розвантаження. Підйом і опускання дверей контролюється брелоком. 

Починаючи камерою, яка спостерігає за фаркопом під час приєднання причепа і додатковими камерами, які слідкують за зоною позаду причепа в момент руху, закінчуючи моніторингом тиску в шинах причепа, сучасний Sierra отримав чималий список оснащення для буксирування.

Детально про автомобіль GMC Sierra

Інтер’єр 

Привабливий і якісний салон Sierra має приємні на дотик поверхні і вдале розміщення елементів. Бонусом просторого і тихого інтер’єру стане проекційна приладова панель на вітровому склі. Сидіння зручні, а у моделях на п’ятьох пасажирів можна розраховувати на хороший вантажний об’єм у центральній частині. Передбачені розумні відсіки для зберігання перед задніми сидіннями. Вперше було представлено кнопкове запалювання, але окрім нього більше, ніж на рульове колесо, яке налаштовується по куту і вильоту, розраховувати немає на що.  

Відео тест-драйв GMC Sierra 2019 року

Екстер’єр 

Найбільшою візуальною відмінністю між GMC Sierra і Chevrolet Silverado є стилізація, але це не все. Творіння GMC отримало високотехнологічне рішення щодо спрощення роботи з кузовом під назвою «MultiPro», який гарантує шість різних варіантів доступу. В одній з позицій утворюється зручна сходинка, яка разом з невеликою ручкою полегшує процес забирання у кузов. Також ексклюзивно для Sierra пропонується кузов з вуглецевого волокна. Розроблена для бездоріжжя модель AT4 має вищий дорожній просвіт і чорні акценти кузова.

Базова комплектація 

Базова модель Sierra постачається з 4.3-літровим V6 двигуном і шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. У салоні передбачений 7.0-дюймовий екран. Стандартними стали Bluetooth, один USB порт, електропривод вікон і дверних замків. Круїз-контроль це опція, але кожен GMC Sierra отримав набір безпеки «Teen Driver». Окрім іншого, кожна модель має кутові сходинки на задньому бампері і 12 кріпильних елементів. 

Опційне обладнання 

Якщо ви хочете отримати найкращу модель Sierra, варто зосередитися на AT4, яка потішить вищою підвіскою, захисними пластинами і колесами для бездоріжжя, крім того, ви можете отримати 6.2-літровий V8 двигун. Чимало класних елементів пропонує Sierra Denali. Так, до її переліку потрапили: 8.0-дюймовий кольоровий, сенсорний екран, 10 режимів налаштування водійського сидіння, підігрів передніх сидінь, дзеркало з камерою, система камер навколишнього бачення, багажник «MultiPro», задні підніжки з електроприводом і 20-дюймові колеса. Доступними елементами безпеки стали гальмування в разі виявлення пішоходів, попередження про можливе зіткнення, попередження про перехресний рух позаду, утримання смуги руху з попередженням про виїзд за межі смуги руху, автоматичне гальмування і попередження про виникнення сліпих зон. 

Під капотом 

Найменшим став 4.3-літровий V6 двигун на 285 кінських сил і 413 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на задні колеса. Витрата пального становить 14.7 л/100км у міському і 11.2 л/100км у заміському і 11.8 л/100км у змішаному циклах. Наступним йде 2.7-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун  на 310 кінських сил і 471 Нм. Йому у пару дісталася восьмиступінчаста автоматична коробка передач. Витрачає пікап з ним і приводом на задні колеса 11.8 л/100км у місті і 10.2 л/100км за його межами. З повним приводом витрата пального зростає до 12.4 і 10.7 л/100км відповідно. Як більш потужну альтернативу можна розглянути 5.3-літровий V8 двигун на 355 кінських сил і 519 Нм. Стандартно компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач і приводом на задні колеса. За таких умов витрата пального сягає рівня 15.7 л/100км у міському і 10.7 л/100км у заміському циклах. З доступною восьмиступінчастою автоматичною коробкою і приводом на задні колеса пікап витрачає 13.8 л/100км у місті  і 10.2 л/100км за містом. З повним приводом показник зростає до 15.7 і 11.2 л/100км. Верхівку силової ієрархії займає 6.2-літровий V8 двигун на 420 кінських сил і 624 Нм. Йому єдиному у пару дісталася десятиступінчаста автоматична коробка передач. Привід стандартно повний. Витрата пального становить 15.7 л/100км у міському і 11.8 л/100км у заміському циклах. У найближчому майбутньому очікується поява 3.0-літрового дизельного турбодвигуна у парі з десятиступінчастою автоматичною коробкою передач.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mitsubishi Mirage 2019
Огляд тест-драйву: Mitsubishi Mirage 2019
Огляд тест-драйву: Nissan Rogue 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Nissan Rogue 2019