Огляд тест-драйву: Honda FIT 2019

27 листопада 2018

У 2018 році Honda додала Fit більш спортивну підвіску, активний круїз-контроль та зробила доступними Apple CarPlay і Android Auto. Змін небагато, але вони є і вони позитивні. Крім того, Honda Fit 2019 залишається мірилом, по якому проходять перевірку інші доступні компактні представники класу, включно з Chevrolet Sonic, Ford Fiesta, Hyundai Accent, Kia Rio 5-Door, Mitsubishi Mirage і Nissan Versa Note. Найбільшою перевагою залишається вражаюча практичність, підкреслена сміливим характером. Чотири комплектації Honda Fit називаються LX, Sport, EX і EX-L. Усі моделі оснащені «Magic Seat», які складаються у різні способи задля збільшення вантажного простору і підвищення рівня комфорту. За потужність автомобіля відповідає єдиний 1.5-літровий чотирьохциліндровий двигун на 130 кінських сил. Пару йому стандартно складає шестиступінчаста механічна коробка передач, в якості опції пропонується варіатор.

Огляд тест-драйву: Honda FIT 2019

Вам сподобається

З компактним розміром, просторим салоном і містким багажником Honda Fit апелює до тих покупців, які цінують функціональність та економічність. Немаловажливим фактом є і те, що хетчбек Honda доставляє задоволення від їзди.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Збалансовану ціну Fit обходять декілька суперників по класу. До того ж, творіння Honda представлено в єдиному кузові, що дає перевагу таким конкурентам як Toyota Yaris.

Нове у 2019 році

Усі Fit оснащені набором безпеки «Honda Sensing» з попередженням про можливе зіткнення, допомогою руху по смузі, системою попередження виїзду за межі смуги руху і адаптивним круїз-контролем. Моделі 2019 року до нього отримали автоматичні фари.

Враження від їзди

Сучасний Fit доводить, що задля задоволення не потрібно багато кінських сил. Спритність та зворотній зв'язок набагато важливіші, і хетчбек має обидва цих компоненти. Немаловажливим фактом залишається чіткість коробки, наприклад така як у шестиступінчастої механічної коробки Honda Fit. Економний автомобіль тішить повсякденним комфортом і вражає маневреністю на міських вулицях. Точності сприяє в міру жорстка підвіска і продумане управління з електричним підсиленням. Габарити Honda Fit роблять його типовим міським завсідником. Моделі Sport, EX і EX-L мають 16-дюймові колеса та 185/50-16 шини. Базова модель Fit отримала високопрофільні шини 185/55-15s, які сприяють трохи більшій плавності ходу. Додаткова порція ізоляційних матеріалів та спеціальне акустичне скло зробили Fit помітно тихішими, ніж були представники 2017 року.

Найкращі характеристики

Моделі Fit Sport, EX і EX-L пропонують 7.0-дюймовий сенсорний екран з Apple CarPlay і Android Auto. Моделям EX-L доступна навігаційна система.

До набору «Honda Sensing» з попередженням про можливе зіткнення, допомогою руху по смузі, системою попередження виїзду за межі смуги руху і адаптивним круїз-контролем нині приєдналися автоматичні фари. Набір стандартний для EX і EX-L.

Детально про автомобіль Honda Fit

Інтер’єр

Кому не сподобається маленький автомобіль, який підходить високим пасажирам і вміщує чимало багажу? Саме таким є Honda Fit 2019. Творчий підхід окупився, так паливний бак розміщено під передніми сидіннями для збільшення кількості простору. До того ж компактний хетчбек має «Magic Seat», які складаються у співвідношенні 60/40 або повністю задля перевезення великих предметів. Поверхні вкриті приємними матеріалами. Виграв салон і від привабливих, сріблястих акцентів.

Відео тест-драйв Honda Fit 2019 року

Екстер’єр  

Пласкі боки перших Fit робили їх схожими на мінівени. Представлене у 2018 році третє покоління позбулося цих недоліків на користь м’якшого, але сучаснішого дизайну з похилим вітровим склом і спортивним спойлером. Задля персоніфікації було розроблено вісім кольорів, але при бажанні отримати чорні колеса, варто обирати модель Sport. Базова модель отримала 15-дюймові сталеві диски. Моделі EX і EX-L оснащені протитуманними вогнями, легкосплавними дисками та додатковою порцією хрому решітки радіатора та кришки багажника.

Базова комплектація

Стандартним оснащенням для Fit стали: камера заднього виду, автоматичні фари, світлодіодні задні фари, 5.0-дюймовий сенсорний екран, круїз-контроль, функція дистанційного доступу, функція відкривання вікна одним дотиком зі сторони водія, кондиціонер, «Magic Seat», елементи управління аудіо на кермі, бортовий комп’ютер, кермо, яке налаштовується по куту і вильоту, Bluetooth та AM/FM/CD/MP3 система з USB портом. У базу також увійшли бічні подушки безпеки і контроль стабільності. Шкіряні сидіння стандартні для моделі EX-L.

Опційне обладнання

Набір систем безпеки «Honda Sensing» доступний моделям Fit LX і Sport, але лише тим, які оснащені варіатором. Стандартно цей набір отримали EX і EX-L, так само як і 16-дюймові колеса, протитуманні вогні, кнопкове запалювання, 7.0-дюймовий сенсорний екран та люк даху. Для них також передбачена камера «Lane Watch», яка відображає повну картинку з правої сторони автомобіля кожного разу як активується правий сигнал повороту.

Під капотом

За потужність Honda відповідає єдиний 1.5-літровий чотирьохциліндровий двигун на 130 кінських сил і 155 Нм. Компонується він стандартно шестиступінчастою механічною коробкою передач. Витрата пального Honda Fit перебуває на рівні 7.2 л/100км у міському, 5.9 л/100км у заміському та 6.5 л/100км у змішаному циклах. З опційним варіатором показники змінюються на 8.2 л/100км у місті, 6.5 л/100км за його межами та 7.6 л/100км у середньому. Привід усіх Honda Fit на передні колеса.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Kia Sorento 2019
Огляд тест-драйву: Kia Sorento 2019
Огляд тест-драйву: Ford Fusion 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Ford Fusion 2019