Огляд тест-драйву: Honda Pilot 2018

17 липня 2018

Нинішній Honda Pilot залишається доступним позашляховиком на три ряди. Нещодавній рестайлінг виглядає не так ефектно, особливо у порівнянні з Nissan Pathfinder і Mazda CX-9. Покупці, сконцентровані на внутрішній місткості, знайдуть бажане у Chevrolet Traverse. Восьмимісний Pilot, між тим, тішить наявністю сучасних допоміжних технологій, включно з адаптивним круїз-контролем, системою виявлення й уникнення можливого зіткнення. Щоправда, інформаційно-розважальна система не така проста у використанні як у GM, Ford і Dodge. Шанувальників їзди по бездоріжжю Pilot вразить комфортом, спритністю керування та економністю.

Огляд тест-драйву: Honda Pilot 2018

Вам сподобається

Якщо вам потрібен просторий і надійний транспортний засіб, восьмимісний Pilot до ваших послуг. З привабливою стилізацією, відмінними характеристиками керування і перевіреним V6 двигуном, honda pilot 2018 впорається з майже будь-якою ситуацією.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Бажаючим отримати позашляховик на три ряди з максимальним вантажним простором і здатністю чимало буксирувати або гібридний силовий агрегат, варто розглянути інші варіанти. Покупцям з обмеженим бюджетом буде цікавим варіант Toyota Highlander LE.

Нове у 2018 році

У поточному році змін, вартих згадки, не відбулося.

Враження від їзди

Водієві вистачить декількох хвилин, щоб зрозуміти наскільки хорошим став позашляховик. Починаючи комфортною їздою, закінчуючи збалансованим керуванням і здатністю точно входити в повороти, Pilot демонструє високий рівень. Незважаючи на розмір творіння, Honda спритне і маневрене. Звісно, Mazda CX-9 позиціонує краще управління, але вміщує лише сімох і пропонує виключно чотирьохциліндровий турбодвигун. Зважаючи на перешкоди, з якими може стикатися подібний автомобіль, набагато краще підходить V6 двигун, запропонований у Pilot. Салон позашляховика залишається тихим і зручним за будь-яких обставин. Дизайн салону може виглядати дещо стриманим у порівнянні з сучасними суперниками, але він не позбавлений привабливості. Технічні характеристики honda pilot передусім дозволяють відчути комфорт.

Найкращі характеристики

До набору безпеки і допомоги «Honda Sensing» увійшли: система утримання смуги руху, попередження про перехресний рух позаду, адаптивний круїз-контроль, система попередження і зменшення наслідків зіткнення. Набір став опцією для моделі EX і стандартним для Touring і Elite.

Зайвим місце для зберігання речей у позашляховику ніколи не буває, тому Pilot пропонує приховане відділення під третім рядом сидінь. З розкладеними сидіннями його об’єм становить 0.08 м3.

Детально про автомобіль Honda Pilot

Інтер’єр

Позитивним відчуттям сприяють м’які матеріали поверхонь, тиша і зручні сидіння. Комфорт поєднується з практичністю, що відображається у щедрому об’ємі вантажного простору і продуманій центральній консолі з відсіком. Компанія покращила навігаційну систему, хоча не всім до смаку припадуть трохи нереалістичні кольори. Сидіння другого ряду зручні, а простий механізм дозволяє легко потрапити на третій ряд. По всьому салону передбачені USB-порти. Салон honda pilot - приємне місце для перебування.

Екстер’єр

Дизайнери бренду відмовилися від коробкоподібної форми на користь плавних ліній, спрямованих на підкреслення сімейної спорідненості з CR-V і HR-V. Візуально Pilot не сильно вирізняється, але нинішнє покоління виглядає добре. Багатьом сподобається світлодіодні акценти головних фар і дизайн задніх ліхтарів. У той самий час, декому рівень підлоги багажника може видатися трохи вищим, ніж того хотілося б.

Базова комплектація

Базова, передньопривідна Pilot LX отримала: камеру заднього огляду, систему контролю тиску в шинах, круїз-контроль і аудіосистему, елементи управління яких розміщені на кермі, Bluetooth, 4.2-дюймовий інформаційний екран між приладами, кнопкове запалювання та режим Eco для покращення економії. Модель EX додасть: систему контролю зчеплення, покращену аудіосистему з HondaLink, Apple CarPlay і Android Auto.

Опційне обладнання

Більшість опцій розподілена по комплектаціям. Наприклад, якщо ви хочете отримати систему динамічного позиціонування, повинні перейти до моделі EX. Бажаючим отримати шкіряну обшивку, варто обрати модель EX-L. У моделях Touring і Elite представлена автоматична коробка передач на дев’ять ступенів. Система повного приводу опційна для всіх моделей, окрім Elite. Всім моделям доступний набір систем безпеки «Honda Sensing».

Відео тест-драйв Хонда Пілот 2018

Під капотом

Базовий 3.0-літровий V6 двигун honda pilot пропонує 249 кінських сил і 294 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Розгін відбувається за 9.1 секунду. Витрата пального становить 14.3 л/100км у міському, 8.2 л/100км у заміському та 10.4 л/100км у змішаному циклах. Наступним йде 3.5-літровий V6 двигун на 280 кінських сил і 355 Нм. Стандартно пару йому складає автоматична коробка передач на шість ступенів. З нею і приводом на передні колеса позашляховик витрачає 10.7 л/100км у змішаному циклі. З повним приводом рівень витрати зросте до 11.3 л/100км відповідно. З опційною дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою і приводом на передні колеса витрата honda pilot становить 10.2 л/100км, з повним приводом витрата зросте до 10.7 л/100км у змішаному циклі.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mazda CX-3 2018
Огляд тест-драйву: Mazda CX-3 2018
Огляд тест-драйву: GMC Sierra 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: GMC Sierra 2018