Огляд тест-драйву: Infiniti QX60 2020

17 квітня 2020

Infiniti QX60 2020 року - це компактний позашляховик класу люкс. Він обладнаний надійним і продуктивним двигуном, але більшість автомобілів-конкурентів мають більш сучасні технічні характеристики і просторий салон.

Огляд тест-драйву: Infiniti QX60 2020

Нове в 2020 році

Ніяких серйозних змін в 2020 році не було.

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Infiniti QX60 коштує трохи дешевше інших середньорозмірних кросоверів цього класу. QX60 відмінно підходить для експлуатації в будь-яких дорожніх умовах. Мотор цього авто забезпечує достатньо потужності для їзди як в місті, так і на швидкісних шосе.

Нове або б/в авто?

Infiniti QX60 дебютував як модель JX в 2013 році. З того часу відбулося кілька помітних змін. У 2016 році Infiniti зробила рестайлінг екстер'єру, а пізніше додала стандартний потужний двигун V6. Гібрид Infiniti QX60 був знятий з виробництва через рік.

Infiniti додала системи попередження при лобовому зіткненні і виявлення пішоходів в список стандартних функцій для моделі 2019 р.в. У 2020 році в QX60 не додав нічого нового. Тому є сенс придбати старий автомобіль, щоб заощадити гроші.

Infiniti QX60 або Nissan Pathfinder?

Nissan Pathfinder за всіма параметрами схожий на QX60, але коштує значно дешевше. Pathfinder в максимальній комплектації Platinum повністю повторює базову QX60. Ця модель має більше стандартних функцій безпеки і допомоги водієві, ніж Infiniti. Nissan також пропонує більше вантажного простору. Проте Infiniti забезпечує більш м'яку та комфортну їзду.

Infiniti QX60 або Acura MDX?

Багажний відсік QX60 більш місткий, ніж MDX. Acura, в свою чергу, оснащена великою кількістю сучасних технічних функцій, включаючи підтримку Apple CarPlay і Android Auto. Обидва автомобілі мають однакові показники потужності моторів і економії палива. Вартість цих двох моделей практично не відрізняється.

Салон

Цей позашляховик вміщує до семи чоловік. У стандартну комплектацію входять передні сидіння з підігрівом і оббивкою зі штучної шкіри. Салон моделі недостатньо просторий і виконаний з дешевого пластику.

Обсяг багажника QX60 становить 455 л. Якщо скласти задні сидіння, цей простір збільшиться до 1130 л.

Стандартне обладнання моделі включає інформаційно-розважальну систему InTouch з 8-дюймовим екраном, 8 портів USB, Bluetooth, супутникове радіо, HD-радіо, стереосистему з шістьма динаміками і панорамний люк.

У набір доступних функцій входить 8-дюймовий сенсорний екран, підтримка сервісу Amazon Alexa, навігація, аудіосистема Bose з 13 або 15 динаміками і дисплей розважальної системи для пасажирів на задніх сидіннях.

Відео тест-драйв Infiniti QX60 2020 року

Технічні характеристики

Новий Інфініті QX60 доступний тільки з 3,5-літровим двигуном V6 потужністю 295 кінських сил і з безступінчатою автоматичною коробкою передач. Цього мотора досить для їзди як по міських вулицях, так і по швидкісних магістралях.

Модель витрачає 11.8 л і 8.7 л на 100 км в місті і на шосе відповідно.

Кросовер QX60 має погану керованість і чутливе рульове управління, але високий кліренс забезпечує комфортну їзду навіть по бездоріжжю. У стандартну комплектацію входить передній привід.

Безпека

Базовий Infiniti QX60 поставляється з камерою заднього виду, попередженням при лобовому зіткненні, автоматичним екстреним гальмуванням, виявленням пішоходів і моніторингом сліпих зон.

Також список доступних функцій включає адаптивний круїз-контроль, автоматичні фари дальнього світла, систему паркувальних камер з об'ємним оглядом, систему активної безпеки Active Trace Control, автоматичне реверсивне гальмування, допомогу в утриманні смуги руху, попередження про вихід зі смуги руху і парктроніки.

Розміри і вага

Довжина Infiniti QX60 2020 року становить близько 4.87 м в довжину. Його споряджена маса коливається від 1990 до 2065 кг.

Можливі комплектації

Infiniti пропонує нову QX60 в двох комплектаціях: Pure і Luxe. Всі моделі поставляються з двигуном V6 потужністю 295 кінських сил і безступінчатою автоматичною коробкою передач. Варіації відрізняються тільки наявністю функцій і систем безпеки. Також за додаткову плату доступна система повного приводу.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mazda 3 2020
Огляд тест-драйву: Mazda 3 2020
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz G-Class 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz G-Class 2020