Огляд тест-драйву: Jeep Wrangler 2020

12 листопада 2020

Jeep Wrangler 2020 року - позашляховик не для щоденних міських маршрутів. Це міцний автомобіль, який проїде там, куди не ризикнуть повернути деякі позашляховики. Він має жорстку підвіску з твердим мостом, три потужних двигуни і безліч позашляхових аксесуарів.

Новий Jeep Wrangler 2020 року на дорозі

Нове в 2020 році 

  • додані версії Willys і Black&Tan,
  • оформлення Moab знято з виробництва,
  • доданий додатковий турбодизель V6.

Кому варто купити? 

Вам слід купити Jeep Wrangler 2020 року, якщо ви шукаєте автомобіль для справжнього бездоріжжя. Він вражає своїми технічними характеристиками, стильним дизайном і просторим салоном. Новий Джип Вранглер 2020 року - ідеальний вибір для пригод. 

Нове або б/у авто? 

Джип Вранглер 2020 отримав дві спеціальні версії і турбований дизель. Ймовірно, ви можете заощадити, купивши Wrangler 2018 або 2019 року, і отримаєте ту ж продуктивність і функції, що і у моделі 2020 року.

Jeep Wrangler або Jeep Cherokee?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

У Jeep Cherokee тиха кабіна з більшою кількістю стандартних функцій, ніж у Wrangler. Cherokee забезпечує плавнішу їзду на нерівному асфальті. Стартова ціна Черокі нижча, ніж у Wrangler, і він доступний з більш просунутими функціями безпеки, включаючи попередження про виїзд з смуги руху і паралельну парковку. Можливо, він не зможе триматися разом з Wrangler на найекстремальніших трасах, але Trailhawk цілком підходить для бездоріжжя. Робіть вибір на користь Cherokee.

Jeep Wrangler або Jeep Grand Cherokee?

Grand Cherokee - це чудовий автомобіль для їзди по місту і по шосе. У нього набагато приємніший інтер'єр, комфортніша їзда, більше активних функцій безпеки і потужніші двигуни, включаючи пару V8. Він також цілком здатний рухатися по болоту завдяки пневматичній підвісці, яка входить в комплектацію Cherokee Trailhawk. Щоб зробити вибір, проведіть тест-драйв обох авто. 

Салон

Wrangler 2020 має два варіанти кузова. Дводверний Wrangler вміщує чотирьох осіб, а чотиридверний Wrangler Unlimited - до п'яти чоловік. 

Передні сидіння зручні і забезпечують відмінний огляд дороги. Попереду досить місця під ногами і над головою, тому навіть високим пасажири комфортно. Заднє сидіння чотирьохдверного Wrangler досить зручне. З іншого боку, другий ряд крісел двухдверного Wrangler не має великого простору для ніг, і до них не зручно діставатися.

У Jeep Wrangler 2020 інтер'єр сучасний і мінімалістичний. Матеріали міцні, хоча твердого пластика занадто багато. Тканинна оббивка стандартна. Доступна шкіряна обшивка, підігрів передніх сидінь і рульового колеса.

На трасі салон шумний, особливо в моделях з відкидним дахом. Жорсткий дах - опція. Всі моделі мають знімні двері і відкидне лобове скло.

Чотиридверний Wrangler Unlimited має 206 літрів вантажного простору з вертикальними задніми сидіннями і 2 038 літрів - зі складеними. Це відмінно для компактного позашляховика. Дводверна модель менш практична. У неї всього 368 літрів вантажного простору з піднятими задніми сидіннями і 906 літрів - зі складеними. 

Інформаційно-розважальна система Wrangler Uconnect зручна у використанні незалежно від розміру сенсорного екрану. Вам сподобається зрозуміле меню і швидка реакція на введення. На приладовій панелі також є фізичні кнопки і ручки для управління звуком і кліматом.

Новий джип Вранглер 2020 з мінімальною ціною і початковою комплектацією пропонує:  

  • 5-дюймовий сенсорний екран,
  • Bluetooth, 
  • USB-порт,
  • вісім динаміків, 
  • запуск кнопкою,
  • круїз-контроль. 

Доступні функції включають кондиціонер, електричні склопідйомники і дверні замки, дистанційний вхід без ключа, сенсорні екрани на 7 і 8,4 дюймів, Apple CarPlay, Android Auto, навігацію, супутникове радіо і стереосистему з дев'ятьма динаміками.

Відео тест-драйв Jeep Wrangler 2020 року

Технічні характеристики 

Jeep Wrangler 2020 доступний з трьома варіантами двигунів: 

  • 3,6-літровий V6 потужністю 285 кінських сил;
  • 2,0-літровий чотирициліндровий з турбонаддувом потужністю 270 кінських сил;
  • 3,0-літровий турбодизель V6 потужністю 260 кінських сил.

Всі двигуни агрегатуються з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом. Тільки бензиновий V6 доступний з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Кожен з цих двигунів дозволяє Wrangler впевнено набирати швидкість, швидко маневрувати і сміливо підніматися на круті гірки. Двигун з турбонаддувом і дизельний V6 більш досконалі, і обидва економічніші. Плавна восьмиступінчаста автоматична коробка передач Wrangler - це справжня перлина, незалежно від двигуна. Її перемикання відбувається швидко і вчасно. Шестиступінчаста механічна коробка передач хороша для повсякденної їзди.

Моделі з чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом витрачають 10 літрів в змішаному циклі. 

Джип Вранглер 2020 має неідеальні для повсякденних поїздок характеристики. Його підвіска жорстка, через що авто смикається і трясеться на нерівному асфальті. Квадратний кузов Wrangler має тенденцію ловити бічний вітер, і Jeep гойдається на високих швидкостях.

Jeep Wrangler 2020 без проблем витримує удари, їде по нерівностях, каменях і ямах, так як має кліренс від 25 см до 27 см. Жорстка підвіска джипа з твердою віссю ідеально підходить для бездоріжжя. 

Примітно, що всі моделі оснащені двоступеневою роздавальною коробкою, яка дозволяє краще використовувати крутний момент двигуна на низьких швидкостях. Інші стандартні позашляхові функції включають буксирувальні гаки і захисні пластини. Доступні диференціали підвищеного тертя і блокування, а також електронний стабілізатор поперечної стійкості.

Відео тест-драйв Jeep Wrangler 2020 року

Безпека

Wrangler 2020 стандартно поставляється з камерою заднього виду. Поліпшити безпеку можна додатковими опціями: моніторингом сліпих зон, задніми датчиками паркування, попередженням про лобовому зіткненні і адаптивним круїз-контролем.

Розміри і вага 

Двохдверний Wrangler має довжину 4 334 мм, а чотирьохдверний Wrangler Unlimited - 2 882 мм. Споряджена маса складає від 1 995 до 2 404 кг.

Можливі комплектації 

Jeep Wrangler 2020 доступний в двох типах кузова: двохдверному Wrangler і чотиридверному Wrangler Unlimited. Також є вісім рівнів оформлення салону: Sport, Sport S, Black & Tan, Willys, Sport Altitude, Sahara, Rubicon і Sahara Altitude. Вибираючи будь-яку з них, ви персоналізуєте і створюєте для Джип Вранглер 2020 новий кузов.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Chery Tiggo 8 2020
Новий позашляховик Chery Tiggo 8 2020 року випуску
Хетчбек Peugeot 208 синього кольору
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Peugeot 208 2020