Огляд тест-драйву: Land Rover Discovery 2020

2 квітня 2020

Land Rover Discovery 2020 року - ідеальний автомобіль для їзди по бездоріжжю. Салон цього авто виконаний з високоякісних матеріалів, але інформаційно-розважальна система моделі незручно розташована і повільно реагує на натискання.

Огляд тест-драйву: Land Rover Discovery 2020

Нове в 2020 році

  • Система моніторингу сліпих зон, сервіси Android Auto і Apple CarPlay тепер доступні в базовій комплектації
  • Зменшили обсяг багажного відсіку

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Land Rover Discovery - це розкішний позашляховик середнього розміру. Він має лінійку потужних моторів і просторий салон, що робить його придатним для їзди не тільки по пересіченій місцевості, але і в інших непростих дорожніх умовах.

Нове або б/в авто?

Модель Discovery вперше була представлена ​​в 2017 році. У 2018 році в стандартній комплектації став доступний 10-дюймовий сенсорний екран, а також з'явилися центральний дисплей і турбодизель. Land Rover додав додаткові стандартні функції для моделей 2019 року, в тому числі системи допомоги в утриманні смуги руху і попередження при перехресному русі ззаду.

У 2020 році Land Rover додали сервіси Apple CarPlay, Android Auto і систему моніторингу сліпих зон в список стандартних функцій. Проте, Discovery 2020 року має трохи менше вантажного простору, ніж попередня модель, а система навігації більше не є частиною базової комплектації. Так як Ленд Ровер Діскавері отримав мінімальні зміни протягом останніх років, ми рекомендуємо придбати стару модель.

Land Rover Discovery або Land Rover Discovery Sport?

Land Rover Discovery Sport - це компактний позашляховик класу люкс, який є спортивною версією класичного Discovery. Обидві моделі мають просторий салон, виконаний з матеріалів високої якості. Однак між ними є кілька відмінностей. Ленд Ровер Діскавері обладнаний більш потужним двигуном, а також має більше вантажного простору. До того ж, Discovery Sport коштує набагато дешевше. Але якщо вам потрібний великий багажник і ви готові доплатити за це, вибирайте Land Rover Discovery.

Land Rover Discovery або Land Rover Range Rover Evoque?

Land Rover Range Rover Evoque - це розкішний малолітражний позашляховик. Evoque, розрахований на п'ять чоловік, має невеликий вантажний відсік і широкий спектр функцій безпеки. Land Rover Range Rover Evoque також коштує трохи дешевше, ніж Діскавері.

Land Rover Discovery або Audi Q7?

Audi Q7 має вишуканий салон і довгий список стандартних і додаткових функцій. Крім того, його спортивна керованість і відмінна маневреність робить Q7 гідним конкурентом Land Rover Discovery. Якщо ви шукаєте автомобіль, який зможе з легкістю долати будь-які перешкоди на дорозі, вибирайте Discovery.

Салон

Салон нового Land Rover є просторим і комфортним. Discovery в стандартній комплектації вміщує 5 чоловік, але опціональний третій ряд збільшує місткість до 7 пасажирів.

У салоні використані високоякісні матеріали. У стандартній комплектації Діскавері поставляється з шкіряною оббивкою.

Об'єм багажного відсіку складає 400 л, але зі складеними задніми сидіннями вантажний простір збільшується до 2350 л. Багажник з електроприводом входить в стандартну комплектацію. Ви також можете додати функцію Remote Intelligent Seat Fold, яка дозволяє складати задні сидіння за допомогою спеціального додатку на вашому смартфоні.

Ленд Ровер Діскавері 2020 року поставляється з інформаційно-розважальною системою InControl Touch Pro, яка включає 10-дюймовий сенсорний екран і елементи управління, розташовані далеко від водія.

Land Rover надає багато стандартних технічних функцій, включаючи Android Auto, Apple CarPlay і аудіосистему з 10 динаміками. У моделі в мінімальній комплектації доступні навігація, аудіосистема Meridian з 16 динаміками, точка доступу Wi-Fi, супутникове радіо, HD-радіо і два USB-порту другого ряду.

Відео тест-драйв Land Rover Discovery 2020 року

Технічні характеристики

Покупці нового Ленд Ровера Діскавері в базовій версії можуть вибрати між моделями з 3,0-літровим двигуном V6 з наддувом потужністю 340 кінських сил, а також 3-літровим 254-сильним турбодизелем. Моделі з турбодизельним двигуном прискорюються повільніше бензинових варіацій, але мають підвищений крутний момент. Турбодизельний мотор також забезпечує більш економну витрату палива. Всі моделі оснащені автоматичною коробкою передач з вісьмома швидкостями.

Discovery 2020 року, обладнаний стандартним двигуном V6, витрачає 14.7 л і 11.2 л на 100 км в місті і на шосе відповідно.

Land Rover Discovery може легко їздити по бруду, каменів, піску і снігу. На додаток до стандартного повному приводу модель оснащена системою контролю спуску. Доступно додаткове позашляхове обладнання, в яке входять роздавальна коробка з двома швидкостями, системи адаптації до дорожніх умов Terrain Response 2 і All-Terrain Progress Control.
Discovery може буксирувати до 3720 кг.

Безпека

У стандартну комплектацію Discovery входить безліч функцій безпеки: контроль сліпих зон, оповіщення при перехресному русі ззаду, система допомоги при русі по смузі, автоматичні фари дальнього світла, датчики дощу, протитуманні фари, допомога при паркуванні, екстрене гальмування і моніторинг стану водія.

Додаткові функції включають в себе адаптивний круїз-контроль, екстрене гальмування на великій швидкості, паркувальні камери з об'ємним оглядом, розпізнавання дорожніх знаків і адаптивний обмежувач швидкості, який встановлює максимальну швидкість на основі дорожніх знаків.

Розміри і вага

Довжина Land Rover Discovery становить 4,87 м, а його споряджена маса коливається від 2150 до 2222 кг.

Можливі комплектації

Land Rover Discovery 2020 року поставляється в чотирьох варіаціях: SE, Landmark, HSE і HSE Luxury. Всі моделі в стандартній комплектації обладнані двигуном V6 з наддувом, восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом. Турбодизель доступний в комплектаціях SE, HSE і HSE Luxury за додаткову плату.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Audi A8 2020
Огляд тест-драйву: Audi A8 2020
Огляд тест-драйву: Lincoln Continental 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Lincoln Continental 2020