Огляд тест-драйву: Lincoln MKX 2018

9 серпня 2018

Моделі Lincoln MKX 2018 року мають старішу версію решітки радіатора і оздоблення передньої частини кузова, між тим, вони не виглядають застарілими. П’ятимісний  кросовер має м’якшу натуру, ніж суперник на кшталт BMW X5 і Jaguar F-Pace, які пожертвували плавністю ходу заради агресивності управління. Сучасний MKX не досить габаритний, щоб вдовольнити великі сім’ї, натомість ідеально підходить тим, хто хоче отримати продуманий транспортний засіб для особистого користування. Доповнений передніми сидіннями з 22 режимами налаштування і аудіосистемою «Revel» на 19 динаміків, нинішній MKX знає як потішити пасажирів, пропонуючи прийнятну продуктивність і непогане управління.

Огляд тест-драйву: Lincoln MKX 2018

Вам сподобається

Бажаючим купити кросовер класу люкс, за який не потрібно платити казна яких грошей, варто випробувати Lincoln MKX. Потужний і функціональний автомобіль пропонує типово американський погляд на поняття вишуканості. Бонусом стане збалансована ціна.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви хочете, щоб кросовер їздив як спортивний автомобіль, MKX, скоріше за все, вас не вдовольнить, особливо у порівнянні з BMW X5 або Mercedes-Benz AMG GLC 43. Крім того, творіння MKX не пропонує гібридної силової установки.

Нове у 2018 році

Усі моделі нині постачаються з додатками «Lincoln Way» і «Lincoln Connect». Моделі Black Label отримали пакет «Climate», до якого увійшли підігрів задніх сидінь і керма, склоочисники з сенсорами дощу, автоматичне дальнє світло і дефростери.

Враження від їзди

Доповнений 2.7-літровим V6 турбодвигуном, кросовер вражає продуктивністю. Пропонуючи на 135 Нм більше ніж стандартний 3.7-літровий V6 силовий агрегат, турбодвигун гарантує необхідний запас потужності, щоб не просто зрушити кросовер з місця, а зробити пересування енергійним і захопливим. Крім того у турбо версії трохи кращі показники економії. Автомобіль тішить ходом по прямій, чого не скажеш про ситуації, коли дорога починає повертати. Загалом, їзда комфортна, рульове управління жорстке, але іноді йому бракує точності. У кутах відчувається більше крену корпусу, ніж у Audi Q5 або Infiniti QX70. Найкраще себе показати кросовер може на тривалих відрізках шляху. Технічні характеристики Lincoln MKX в першу чергу дозволяють насолодитися комфортом.

Найкращі характеристики

Доступний 2.7-літровий V6 турбодвигун чудова альтернатива стандартному 3.7-літровому V6 двигуну, яка не тільки гарантує більше потужності, а й пропонує кращий показник економії.

Сучасний Lincoln MKX дуже відповідально ставиться до поняття вишуканості і комфорту пасажирів. З 22 автоматичними режимами налаштування передніх сидінь можна не лише знайти ідеальну позицію, а й насолодитися підігрівом, охолодженням і, навіть, масажем.

Відео тест-драйв Lincoln MKX 2018 року

Детально про автомобіль Lincoln MKX

Інтер’єр

Елегантна комбінація кольорів, матеріали високої якості і акценти з дерева і алюмінію підкреслюють статус MKX. Великий панорамний дах додає відчуття простору. Задні сидіння на диво просторі, на них можна випростатися. Центром передньої частини стала нова інформаційно-розважальна система Sync 3 з 8.0-дюймовим сенсорним екраном, який контролює Bluetooth, аудіо, клімат і навігацію. Опціями для моделей Select і Reserve стали дві аудіосистеми «Revel».

Екстер’єр

Загалом, MKX нагадує Ford Edge минулого покоління, розділяють два автомобіля продумані стилістичні прийоми. Творіння Lincoln отримало двокомпонентну решітку радіатора і щедру порцію світлодіодного освітлення. Стандартними стали 18-дюймові колеса, як опція пропонуються варіанти на 20 і 21 дюймів. При бажанні можна обрати інший колір кузова.

Базова комплектація

Базова модель Premiere постачається з світлодіодними задніми фарами, системою моніторингу при задньому ході та підігрівом бічних дзеркал. Підігрів отримали і передні сидіння з 10 автоматичними режимами налаштування. У базу увійшли медіацентр, інформаційно-розважальна система Sync 3, аудіосистема на 9 динаміків і камера заднього виду. Система фільтрації повітря, дистанційний старт, контроль векторизації крутного моменту і функція «Curve control» стали приємними бонусами.  

Опційне обладнання

Опціями є аудіосистема «Revel» на 19 динаміків, великий панорамний дах, підігрів, охолодження і масаж передніх сидінь з 22 автоматичними режимами налаштування і  навігаційна система з активацією голосом. Пакет «Driver Assist» додасть систему попередження про виїзд за межі смуги руху, функцію попередження про з’їзд зі смуги, адаптивний круїз-контроль, систему попередження про можливе зіткнення і активне гальмування. Модель Lincoln Black Label розглядається окремо. Покупець, який спокуситься на неї, отримає персональний зв'язок, безкоштовну послугу мийки, безкоштовну щорічну чистку і доставку до місця надання послуг.

Під капотом

Базовим став 3.7-літровий V6 двигун на 309 кінських сил і 380 Нм. Пару йому складає шестиступінчаста автоматична коробка передач. Привід стандартно на передні колеса. Витрата пального становить 13.8 л/100км у міському, 9.0 л/100км у заміському та 11.2 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом показники змінюються на 14.7, 9.8 і 12.4 л/100км відповідно. Бажаючим отримати більше варто розглянути варіант 2.7-літрового V6 турбодвигуна на 340 кінських сил і 515 Нм. Компонується він тією самою коробкою передач. Витрата пального з приводом на передні колеса становить 13.8 л/100км у місті, 9.0 л/100км за його межами і 11.2 л/100км у середньому. З приводом на всі колеса показники витрати трохи зростають.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Land Rover Discovery Sport 2018
Огляд тест-драйву: Land Rover Discovery Sport 2018
Огляд тест-драйву: Mazda MX-5 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mazda MX-5 2018