Огляд тест-драйву: Lincoln Navigator 2018

16 березня 2018

Абсолютно новий Lincoln Navigator може стати не просто найкращим поколінням, а й найкращим транспортним засобом, який компанія коли-небудь створювала. Чому? Тому що він повністю відрізняється від свого колеги Ford  Expedition. Розділивши чимало елементів, прихованих під кузовом, який, до речі, зроблений з алюмінію, Navigator вирізнився за рахунок відчуття абсолютної розкоші і стилю, за якими Ford не вгнатися. І неважливо про яку модель йде мова, уваги заслуговують як стандартні варіанти, так і Navigator L з подовженою колісною базою та додатковим вантажним простором. Представник Lincoln витримує конкуренцію вишуканих позашляховиків. З ним важко конкурувати навіть таким метрам, як Cadillac Escalade, Lexus LX 570, Infiniti QX80 і Mercedes-Benz GLS-Class. Перед нами вдале поєднання вишуканості, стилю та здібностей.

Огляд тест-драйву: Lincoln Navigator 2018

Вам сподобається

Якщо вам потрібен потужний позашляховик, здатний вмістити чималу родину, при цьому задовольняючи будь-які забаганки, великий Lincoln до ваших послуг. Продуктивний V6 двигун, останні технології і зручний, виразний салон роблять його одним з найбільш вишуканих позашляховиків, які коли-небудь створювалися.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Декого габарити і стилістика Navigator можуть налякати, таку величезну решітку радіатора не часто зустрінеш. Альтернативами позашляховику можуть стати Cadillac Escalade, Lexus LX 570 та оновлений Infiniti QX80. Усі пропонують виразну зовнішність і V8 двигуни.

Нове у  2018 році

Моделі 2018 року стали абсолютними новинками, не перейнявши від попередників жодної деталі. Двигун став потужнішим, для кузова тепер використовують алюмінієві панелі поверх сталевої рами, а салон став повним протиріччям тому, що ми бачили у Ford Expedition.

Враження від їзди

Перед нами в прямому значенні слова великий позашляховик, тому у місті йому не дуже затишно. Доступна камера кругового огляду, сенсори паркування і функція автоматичного паркування допомагають, але стандартна версія Navigator, не говорячи вже про Navigator L, на 0.5 м довша за типові паркувальні місця. Випробуванням стане і низька стеля підземних паркінгів. Все змінюється, коли позашляховик опиняється на відкритій дорозі. 3.5-літровий V6 двигун з подвійним турбонаддувом гарантує 450 кінських сил, яких з головою вистачає для пересування такого здорованя. Десятиступінчаста автоматична коробка передач працює плавно і швидко. Підвіска оснащена активними амортизаторами для пом’якшення їзди. Габаритний Lincoln навряд чи помітить якісь нерівності дороги. Всередині масивний автомобіль залишається затишним з дуже низьким рівнем шуму вітру, і це враховуючи його структуру.

Найкращі характеристики

Чимало механічного начиння Navigator ділить з Ford Expedition, як і завжди в принципі. Але поглянувши на нинішнє покоління, ви ніколи про це не здогадаєтесь. Інтер’єр можна вважати унікальним.

Аудіосистема «Revel Ultima» від Harman може стати однією з причин покупки Navigator. Завдяки 20 динамікам відчувається відмінне розділення, а якість звучання просто неймовірна.

Детально про автомобіль Lincoln Navigator

Інтер’єр

Найприємнішою новизною став салон Lincoln Navigator. По відчуттям він навіть вищої якості, ніж те передбачає ціна. Центральну позицію приладової панелі займає 10.0-дюймовий екран з великими, легкими у використанні іконками, особливо при використанні Apple CarPlay або Android Auto. Сама по собі приладова панель виконана у класичному, елегантному стилі. Центральна консоль утворює ніби окремий острівець, не дістаючи до панелі. Другий ряд може бути представлений як суцільним сидінням на трьох, так і капітанськими кріслами з проходом або консоллю між ними. На третьому ряду розмістяться троє дорослих.

Відео тест-драйв Lincoln Navigator 2018 року

Екстер’єр

Перше, що кидається в очі, це неймовірно велика решітка радіатора. І якщо вона вам не подобається, то навряд чи цей позашляховик для вас. Як би там не було, але автомобіль голосно заявляє про себе. Звикнувши до решітки, починаєш помічати такі класні деталі, як емблема «Lincoln» зі світлодіодним фоном та подвійні світлодіодні акценти під головними фарами. Позаду одразу помічаєш фірмові світлодіодні вогні, які огортають двері багажного відділення, та величезний напис «LINCOLN». Здаля силует може нагадувати Ford Expedition, але Navigator пропонує вдосталь елементів, щоб таке відчуття зникало поблизу.

Базова комплектація

Базова модель Navigator Premiere постачається зі шкіряними сидіннями, камерою заднього виду,  електроприводом багажного відділення, 4G LTE Wi-Fi, електроприводом другого і третього рядів сидінь, тризонним автоматичним клімат-контролем, 10.0-дюймовим сенсорним екраном та Apple CarPlay/Android Auto. Але зауважте, що в разі бажання отримати Navigator L, вам доведеться одразу перейти до комплектації Select, до бази якої увійшли бездротова зарядка та інше. Моделі Reserve і Black Label стандартно отримали систему повного приводу.

Опційне обладнання

Окрім можливості обрати довжину і привід, Lincoln Navigator пропонує ряд додаткових елементів. Моделі Reserve і Black Label можна доповнити передніми сидіннями з 30 режимами налаштування, панорамним люком, капітанськими кріслами з центральною консоллю та світлодіодним фоном емблеми Lincoln. Безпеку підсилюють активний круїз-контроль, система утримання смуги руху, система слідкування за дорожньою розміткою та камера кругового огляду.

Технічні характеристики Lincoln Navigator 2018 року

Єдиним доступним двигуном Лінкольн Навігатор став 3.5-літровий V6 EcoBoost з подвійним турбонаддувом на 450 кінських сил та 691 Нм. Його потужність розподіляє автоматична коробка передач на десять ступенів. Особливої спритності при розгоні від такого великого позашляховика очікувати не доводиться. У Lincoln Navigator витрата пального перебуває на рівні 14.9 л/100км у міському, 10.5 л/100км у заміському та 13.2 л/100км у змішаному циклах з приводом на задні колеса. З повним проводом показники змінюються на 14.9, 11.3 та 13.3 л/100км відповідно.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mazda 3 2018
Огляд тест-драйву: Mazda 3 2018
Огляд тест-драйву: Volvo S90 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Volvo S90 2018