Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz E-Class 2021

20 квітня 2021

Новий Mercedes-Benz E-class 2021 року - взірець вишуканості, передових технологій, стильного зовнішнього вигляду і розкішного салону. Ви можете вибрати чотиридверний седан, універсал, купе або кабріолет. 

Купити новий автомобіль Mercedes-Benz E-class 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

Вам сподобається спокійна керованість і розслаблююча поїздка E-Class. Для драйву є безліч варіантів потужних двигунів, в тому числі високопродуктивна модель Mercedes-AMG.

У цій лінійці ви точно знайдете автомобіль, який підійде вашому стилю життя.

Нове в 2021 році 

Хоча E-Class п'ятого покоління продається з 2017 року, Mercedes-Benz виконав величезну роботу, щоб розкішний автомобіль залишався актуальним. Ось що відрізняє Мерседес-Бенц Е-клас 2021 року: 

  • оновлений зовнішній вигляд,
  • інформаційно-розважальна система MBUX замінює COMAND,
  • E 450 тепер оснащений шестициліндровим м'яким гібридним силовим агрегатом.

Кому варто купити? 

Мерседес-Бенц Е-клас приїхав в 2021 рік з оновленнями, але як і раніше залишився еталоном сегмента. Інтер'єр преміум-класу, плавність ходу і відмінні системи допомоги водієві - все це в красивому, добре продуманому кузові (причому, різних конфігурацій). Якщо ви шукаєте розкішний автомобіль - почніть з тест-драйву E-Class.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Нове або б/у авто? 

Mercedes-Benz представляє невеликий рестайлинг лінійки E-класу на 2021 рік. Інформаційно-розважальна система Mercedes-Benz User Experience (MBUX) замінює систему COMAND, а зовнішній вигляд автомобіля оновлюється. Крім того, в E 450 був замінений рядний шестициліндровий двигун з подвійним турбонаддувом і доданий плагін-гібрид.

Звичайно, Mercedes-Benz E-class 2021 став ще кращим після рестайлінгу. Без роздумів вибирайте свіжу модель. 

Mercedes-Benz E-Class або Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class - розкішний компактний автомобіль, який розділяє деякі подібності з великим братом. Наприклад, C-Class оснащений тим же базовим двигуном, а також випускається в потужних варіантах AMG. У обох машин м'які поїздки і розкішні салони, і обидві випускаються в кузовах купе, седан і кабріолет. Якщо вам не потрібні додаткові вантажні або пасажирські місця, ви можете подумати про покупку C-класу, щоб трохи зекономити.

Mercedes-Benz E-Class або BMW 5 серії

BMW 5 серії - ще один привабливий люксовий автомобіль середнього розміру з вишуканим салоном і безліччю функцій допомоги водієві. Як і у Mercedes, у нього є лінійка потужних двигунів. Модель BMW випускається тільки в кузові седан, але у нього більше вантажного простору, ніж у будь-якої версії E-Class, крім універсалу. 5-а серія також має меншу витрату палива і кращу керованість. Обидва німецьких суперника хороші, але BMW трохи кращий.

Салон

Автомобіль Mercedes-Benz E-class в кузові кабріолет і купе вміщують чотири людини. Седан розрахований на п'ять пасажирів, а універсал має відкидне сидіння, повернене назад, яке додає ще два пасажирських місця.  

Висококласні деталі, оздоблені деревом, шкіряні поверхні і алюмінієві акценти в Mercedes-Benz E-class, створюють відчуття салону вищого класу. Однак є і твердий пластик, наприклад, на нижніх дверних панелях і кишенях.

Максимальна вантажопідйомність E-Class залежить від типу кузова. Кабріолет має об’єм багажника до 270 л, а купе - 283 л. У седана трохи місткіший вантажний відсік - 370 л. І все ж доступний простір багажника залишає бажати кращого для цього класу. Ви можете скласти задні сидіння, щоб отримати трохи більше місця.

Універсал Е-Класу - найкращий з усіх для перевезення речей. За задніми сидіннями у нього 990 л простору, що відмінно для цього класу. Склавши спинки крісел, ви отримаєте 1810 л. 

Нова інформаційно-розважальна система Mercedes-Benz User Experience (MBUX) може похвалитися безліччю простих у використанні функцій. Сенсорний екран великий і відображає чітку графіку. Управління масштабуванням і змахування таке ж, як у звичайного планшета, тому інтуїтивно зрозуміле. 

Єдиним недоліком є доступ до деяких функцій за допомогою елементів управління на рульовому колесі. Можна випадково натиснути на сенсорні кнопки і відключити радіо або зробити музику дуже голосно. 

Технічні характеристики 

Не можна купити Мерседес-Бенц Е-клас з поганим двигуном. Базовий турбований чотирициліндровий силовий агрегат забезпечує достатню потужність для звичайних поїздок (255 к.с., 6.0 с до першої сотні), а шестициліндрові двигуни з помірним гібридом, що встановлюються на E 450 і AMG E 53, готові до будь-яких випробувань швидкістю. Помірно-гібридна установка, відома як EQ Boost - це електромотор між двигуном і трансмісією. Цей двигун управляє функцією зупинки-запуску двигуна і може відновлювати енергію при уповільненні автомобіля. Він також може забезпечити додатковий приріст крутного моменту на низьких швидкостях до того, як турбокомпресор повністю запрацює. 

Нарешті, є високопродуктивний AMG E 63 S і його м'язистий V8 з подвійним турбонаддувом. Він розвиває потужність понад 600 к.с. і забезпечує захоплюючий час розгону від нуля до 100 км/год - 3.3 с. З цим силовим агрегатом Mercedes-Benz E-class має вражаючі технічні характеристики. 

Стандартно автомобіль поставляється задньопривідним в базовій комплектації, а також у версіях кузова кабріолет і купе. На будь-який з цих Мерседес-Бенц Е-клас можна встановити повний привід. Дві ведучі осі у седана і універсала E 450, а також всіх моделей AMG E 53 і AMG E 63 S.

Базовий седан E 350 в комбінованому циклі витрачає близько 9.0 л/100 км. 

Безпека

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США присвоїла седану і універсалу Е-класу 2021 року загальну оцінку безпеки 5/5.

Розміри і вага 

Мерседес E-Клас має довжину від 4.8 до 5.0 м. Його споряджена маса коливається від 1720 до 2143 кг.

Можливі комплектації 

Мерседес-Бенц випускає Е-клас 2021 чотирьох варіантах кузова: седан, купе, кабріолет і універсал. Седан представлений в чотирьох комплектаціях: E 350, E 450, AMG E 53 і AMG E 63 S. Купе пропонується в версіях E 450 і AMG E 53, а універсал і кабріолет - в E 450 і AMG E 63. 

Основна відмінність комплектацій - силовий агрегат. E 350 має чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 255 "конячок", E 450 і AMG E 53 - рядний шестициліндровий з турбонаддувом і посиленням EQ, який становить 362 і 429 "конячок" відповідно. Тим часом, топовий AMG E 63 S може похвалитися 603-сильним двигуном V8 з подвійним турбонаддувом.

Базова модель добре оснащена і доступна практично з усіма опціями, які є в лінійці, тому основною причиною поновлення є продуктивність.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Ford Ranger 2021
Купити новий автомобіль Форд Рейнджер 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Шевроле Камаро 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Chevrolet Camaro 2021