Огляд тест-драйву: Mitsubishi Outlander 2020

8 травня 2020

Mitsubishi Outlander 2020 року - це легендарний позашляховик із просторим багажником і комфортним салоном. Але ця модель не позбавлена ​​недоліків і поступається автомобілям-конкурентам у потужності моторів і якості інтер'єру.

Огляд тест-драйву: Mitsubishi Outlander 2020

Нове в 2020 році

  • У модельний ряд додали комплектацію SP
  • Стало доступно кілька нових функцій

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Незважаючи на деякі недосконалості, Mitsubishi Outlander пропонує чудову вантажопідйомність і зручні сидіння. Цей кросовер має економну витрату палива, але його двигуни недостатньо продуктивні для їзди по швидкісній трасі. Проте Outlander непогано проявляє себе на бездоріжжі.

Нове або б/в авто?

Покоління, до якого належить новий Mitsubishi Outlander, бере свій початок в 2014 році. За цей час модель отримала кілька помітних змін.

У 2020-му Mitsubishi додали комплектацію SP і кілька нових додаткових функцій: підігрів керма, 8-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, супутникове радіо і систему виявлення пішоходів. Двозонний автоматичний клімат-контроль і підігрів передніх сидінь стали частиною стандартної комплектації Outlander.

Mitsubishi оновив зовнішній дизайн кросовера в 2019 році, а також покращив рульове управління і підвіску. Це позитивно вплинуло на керованість і відчуття під час їзди.

Mitsubishi Outlander або Honda CR-V?

Honda CR-V обладнаний більш потужним двигуном, зручними сидіннями, стильним салоном і просторим багажником, ніж Mitsubishi. Однак Outlander вміщує більше пасажирів і стандартно поставляється з сенсорним екраном. Вартість цих двох моделей порівнянна, тому робіть вибір виходячи зі своїх переваг.

Mitsubishi Outlander або Mazda CX-5?

Mazda CX-5 має багато переваг у порівнянні з іншими кросоверами класу: спритне управління, потужні двигуни і м'яку підвіску. Саме тому Mazda перевершує Outlander. Але Mitsubishi пропонує більше вантажного простору і три ряди сидінь. Якщо для вас комфорт під час їзди важливіше продуктивності моторів, вибирайте Mitsubishi Outlander.

Салон

Класичний Outlander вміщує сім осіб, а гібридна версія Outlander PHEV - тільки 5. Салон цієї моделі досить просторий, але виконаний з дешевого пластику.

Обсяг багажника стандартного Outlander з 3 рядами становить 850 л і 1785 зі складеними сидіннями. Дворядний Outlander PHEV пропонує 850 л і 1870 л простору відповідно.

Стандартні функції Mitsubishi Outlander включають двозонний автоматичний клімат-контроль і інформаційно-розважальну систему з 7-дюймовим сенсорним екраном, HD-радіо, шість динаміків, порт USB і Bluetooth. Доступні функції включають панорамний дах, кнопку запуску, 8-дюймовий сенсорний екран, додатковий порт USB, аудіосистему з вісьмома динаміками, супутникове радіо, підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto.

Відео тест-драйв Mitsubishi Outlander 2020 року

Технічні характеристики

Базовий Outlander поставляється з 166-сильним чотирициліндровим двигуном і безступінчатою автоматичною трансмісією. Моделі в топових комплектаціях оснащені більш продуктивними агрегатами і автоматичною коробкою передач з 6 швидкостями.

Гібридна модель Outlander PHEV обладнана двома електродвигунами і чотирициліндровим мотором із загальною віддачею 197 кінських сил.

Витрата палива базового Outlander становить 9.4 л і 7.8 л на 100 км в місті і на шосе відповідно.

Гібридна версія має 35 км повністю електричного запасу ходу і витрачає 9.4 л на 100 км палива в комбінованому циклі.

Безпека

Камера заднього виду входить у стандартну комплектацію Outlander. Доступні функції допомоги водієві включають в себе адаптивний круїз-контроль, систему паркування з об'ємним оглядом, попередження при лобовому зіткненні, виявлення пішоходів, автоматичне екстрене гальмування, моніторинг сліпих зон, попередження при перехресному русі ззаду, попередження про виїзд зі смуги руху, допомога при зміні смуги руху, а також передні і задні парктроніки.

Розміри і вага

Довжина моделі становить 4.57 м, а її споряджена маса коливається від 1510 до 1915 кг.

Можливі характеристики

Mitsubishi Outlander випускається в 6 комплектаціях: ES, SE, LE, SP, SEL і GT. Outlander із гібридним плагіном доступний тільки в варіаціях SEL і GT.

Для більшості покупців ідеально підійде версія SE, адже вона пропонує всі необхідні функції і системи безпеки за адекватною ціною.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover 2020
Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover 2020
Огляд тест-драйву: Lexus ES 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Lexus ES 2020