Огляд тест-драйву: Nissan Frontier 2019

1 серпня 2019

При збалансованій ціні, регламентованій продавцем, Nissan Frontier 2019 готовий до важкої роботи або приємного вікенду. Як і у попередньому році  на розсуд покупця представлено два типи кузова, дві довжини, дві колісних бази, три трансмісії і два двигуна. Усі моделі Crew Cab отримали 4.0-літровий V6 двигун з 261 кінською силою. Моделі King Cab можна замовити з 2.5-літровим чотирьохциліндровим двигуном на 152 кінських сили. Доступні п’ять моделей: S, SV, Desert Runner, SL і Pro-4X. При бажанні отримати механічну коробку передач, треба спочатку визначитися з двигуном, так, пару чотирьохциліндровим двигунам складає п’ятиступінчаста версія, з V6 силовими агрегатами компонується шестиступінчаста трансмісія. Єдиною автоматичною коробкою стала п’ятиступінчаста. Хоча потроху старіючий Frontier все ще має високий рейтинг надійності, йому доводиться змагатися з Chevrolet Colorado, GMC Canyon і Toyota Tacoma, кожен з яких гарантує сучасніший дизайн, ширший перелік оснащення і кращий рівень економії пального.

Огляд тест-драйву: Nissan Frontier 2019

Вам сподобається 

З такою кількістю типів кузова, силових агрегатів і моделей, дещо старомодний Nissan Frontier продовжує добре продаватися, не намагаючись вразити якимись елементами розкоші або безпеки, але зосередившись на добросовісному виконанні роботи.

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви шанувальник сучасних технологій безпеки, простий Nissan Frontier не те, що треба. Якщо вам потрібен дизельний пікап, погляньте в сторону Chevy Colorado і GMC Canyon.

Нове у 2019 році 

Це відносно спокійний рік для Frontier. Покращенням, між тим, став стандартний 7.0-дюймовий кольоровий аудіо дисплей для моделей S і SV. Досі доступний колір екстер’єру «Cayenne Red Metallic».

Враження від їзди 

Новий Frontier, хоча і базовий за натурою у порівнянні з новішими пікапами, є дуже зручним. Добре сформовані сидіння дозволяють водіям різного зросту і статури знайти зручну позицію. А завдяки продуманій підвісці вас не кидає у салоні. Навіть на поганих ділянках дороги з порожнім кузовом Frontier залишається стабільним. Якщо обрати одну модель для прикладу, можна взяти King Cab S, щоб усвідомити, на що здатен автомобіль у базовій формі. Лаконічний, приємний салон, хороші характеристики ходу і чотирьохциліндровий двигун на 152 кінських сили, яких вистачає для виконання поставлених завдань. Пару двигуну складає п’ятиступінчаста механічна коробка, яка тішить легкістю переходів. Пікап легко орієнтується у напруженому русі. Для міста запасу потужності цілком достатньо, але 16-клапанному двигуну стає важко з повністю завантаженим кузовом на високих швидкостях. Не можна назвати сильною стороною звукоізоляцію, адже під час руху відчувається гул мотору і шум дороги, не говорячи про шум вітру.

Найкращі характеристики 

Моделі Nissan 2019 Frontier Pro-4X мають серйозні позашляхові здібності. Окрім стандартної системи повного приводу Pro-4X гарантують підвіску значного навантаження, газові амортизатори високого тиску «Bilstein», захисні пластини паливного баку, піддону двигуна і роздаткової коробки, 16-дюймові колеса, шини високої прохідності і електричний задній диференціал з блокуванням.

Представлений у 2018 році, пакет «Midnight Edition» дозволяє і без того привабливому пікапу виглядати спокусливо. Доповненнями стали чорна решітка радіатора, 18-дюймові, чорні колеса з легко сплаву, чорні поріжки, бампери у колір кузова і чорні дзеркала з ручками. Пакет доступний лише чорним, сріблястим і білим Frontier.

Детально про автомобіль Nissan Frontier

Інтер’єр 

Ніхто не переплутає простий салон Nissan Frontier 2019 з, скажімо, новим пікапом Ram, але функціональна і зрозуміла натура це саме те, чого очікуєш від робочого автомобіля. Модель King Cab пропонує пару тісних задніх сидінь, придатних для дітей або дорослих при коротких подорожах. Якщо ви плануєте регулярно перевозити пасажирів, оберіть модель Crew Cab. Вона отримала чотири традиційних двері і спокійно вміщує трьох дорослих позаду. Задні сидіння усіх Frontier відкидаються, а переднє сидіння складається.

Відео тест-драйв Nissan Frontier 2019 року

Екстер’єр 

За сьогоднішніми мірками Frontier виглядає дещо консервативно, але він привабливий, особливо зважаючи на розширені крила і агресивні колеса. Середнього розміру Nissan виграє від мужнього посилу, зокрема моделі Desert Runner і PRO-4X з шинами високої прохідності і доступними рейлінгами даху і поперековими штангами багажника. 

Базова комплектація 

Модель King Cab S має досить базовий перелік оснащення з п’ятиступінчастою механічною коробкою, вікнами, які треба відчиняти вручну, кондиціонером, круїз-контролем, AM/FM/CD стерео і Bluetooth. Електропривод вікон і дзеркал, аудіосистему з USB портами можна отримати з моделлю SV, так само як систему NissanConnect з мобільними додатками типу Facebook і потоковим аудіо Pandora і iHeartRadio. Модель Crew Cab SL потішить шкіряною обшивкою, аудіо «Rockford Fosgate» і стандартним V6 двигуном. Усі Frontier з приводом на два колеса мають задній диференціал з обмеженим проковзуванням. 

Опційне обладнання 

У поточному році моделі SV пропонують пакет «SV Value Truck», який включає тканинні сидіння з підігрівом, протитуманні вогні, подовжувач кузова, ультразвукові датчики паркування, двозонний кондиціонер, автоматичне затемнення дзеркала, кузов з покриттям і чотири анкерних відтяжки «Utili-track». Моделі Desert Runner оснащені амортизаторами, призначеними для їзди по бездоріжжю, і колесами високої прохідності. Повнопривідна PRO-4X гарантує електричний задній диференціал з блокуванням і захисні пластини. Пакет «Premium», який подбає про наявність сидінь з шкірною обшивкою і електроприводом і підігріву бічних дзеркал, доступний моделі Crew Cab PRO-4X. Модель SV можна доповнити люком даху, який є стандартним для SL. 

Під капотом 

Базовий 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун King Cab пропонує 152 кінських сили і 232 Нм. Стандартно компонується він п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Витрата пального перебуває на рівні 12.4 л/100км у міському, 10.3 л/100км у заміському і 11.2 л/100км у змішаному циклах. З п’ятиступінчастою автоматичною коробкою пікап витратить 13.9 л/100км у місті і 10.7 л/100км за його межами. Як потужніша альтернатива пропонується 4.0-літровий V6 двигун з 261 кінською силою і 380 Нм. Доступний він моделі King Cab, стандартний для Crew Cab. Витрачає Frontier з ним і механічною коробкою з приводом на два колеса 14.7 л/100км у місті і 10.7 л/100км за його межами. З автоматичною коробкою витрата становить 14.7 і 10.3 л/100км відповідно. В разі доповнення системою повного приводу, але з механічною коробкою, показник витрати пального сягне рівня 14.7 л/100км у міському і 11.2 л/100км у заміському циклах. З повним приводом і автоматичною коробкою витрата пального становитиме 15.7 і 11.2 л/100км відповідно.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Nissan 370 Z 2019
Огляд тест-драйву: Nissan 370 Z 2019
Огляд тест-драйву: Jaguar XF 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Jaguar XF 2019