Огляд тест-драйву: Nissan Titan 2019

11 квітня 2019

Сучасний Nissan Titan XD займає унікальну нішу, пропонуючи потужність і буксирувальні можливості повноцінного пікапу з рівнем економії і доступністю невеликого автомобіля. З витривалою рамою та доступним 5.0-літровим дизельним турбодвигуном Titan XD засів між варіантами на пів і три тонни. Щоправда, якщо вивчити пропозиції, то можна помітити, що новий Ford F-150 здатний потягти більше.

Огляд тест-драйву: Nissan Titan 2019

Вам сподобається

Якщо ви шукаєте привабливий, невеликий пікап, доступний з потужним і не дуже «голодним» до пального двигуном, Nissan Titan XD 2019 до ваших послуг.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Чимало пікапів подібного розміру є новішими за Titan XD, тому не дивно, що вони пропонують кращу їзду та рівень економії. А доступний дизельний двигун XD коштує дорожче за 5.6-літрові V8 варіанти суперників.

Нове у 2019 році

У поточному році усі Titan XD оснащені 7.0-дюймовим сенсорним екраном з Apple CarPlay/Android Auto. На додачу до більшого баку рідини дизельного вихлопу, модель Titan SV нині постачається з решіткою радіатора у колір кузова. До переліку кольорів екстер’єру додали «Midnight Pine Metallic» і  «Moab Sunset Metallic».

Враження від їзди

Забудьте про твердження, в якому йдеться про неквапливість великих пікапів. Нинішній Titan XD це відмінний повсякденний автомобіль, хіба що паркувальне місце ну вже дуже маленьке. Пікап тихіший, ніж того можна очікувати, навіть доступний 5.0-літровий дизельний турбодвигун не легко почути з опущеними вікнами. Всередині на водія чекає приємний, привабливий салон, хоча, можливо, і не такий розкішний як у нових Ford King Ranch і Ram Laramie Longhorn. Тим не менше, шкіряні сидіння з підігрівом, монітор кругового огляду, стандартний Apple CarPlay і новий 7.0-дюймовий сенсорний екран роблять Titan зручним та приємним для тривалого перебування. До розмірів Nissan Titan швидко звикаєш.

Найкращі характеристики

Компанія «Cummins» створює одні з найкращих дизельних двигунів у світі, і 5.0-літровий V8 турбодвигун Titan XD не виняток. 752 Ньютон метра дозволяють пікапу виконувати різноманітні завдання, не напружуючись. Крім того, дизельний двигун має нижчий рівень витрати пального ніж бензиновий.

Монітор кругового огляду гарантує видимість на 360о. У нагоді він стає не лише під час паркування, але і при виїзді на природу, відображаючи невисокі перешкоди довкола.

Детально про автомобіль Nissan Titan XD

Інтер’єр

Незважаючи на те, що Titan XD це потужний і масивний транспортний засіб, його доступні функції здатні вразити навіть вибагливих покупців. Топова модель Platinum Reserve гарантує підігрів і охолодження шкіряних сидінь, акценти з дерева та алюмінієві підніжки. В салоні Titan XD гідну пару дерев’яним вставкам складають розкішні крісла, приладова панель і панелі дверей, виконані у чорному і темно-коричневому кольорах. Функції типу навігації, введення текстових повідомлень без рук, Bluetooth і потужної розетки роблять повсякденні поїздки чи тривалі подорожі більш приємними.

Відео тест-драйв Nissan Titan XD 2019 року

Екстер’єр

В той час як дехто вважає, що XD позбавлений унікальності чи вишуканості, ніхто не може відмовити пікапу у масивності. Задля дизельного турбодвигуна відповідні моделі отримали розширену решітку радіатора. Стає зрозумілим, що інженери Nissan віддали перевагу аеродинаміці задля максимального збільшення економії пального. Зазначте, більшість сучасних XD стандартно постачається з S-подібним зчіпним пристроєм, який був вдосконалений розеткою у кузові на 2019 рік.

Базова комплектація

Гарантія не завжди входить у перелік стандартного оснащення, тим не менше, приємно усвідомлювати, що всі Titan отримали чудову повну гарантію на п’ять років або 160.934 км пробігу. Про безпеку людей в салоні дбають чисельні подушки. Також у базу ввійшли допомога руху зі схилу, алюмінієві пороги, 17-дюймові колеса, багажник, який закривається, асистент зачитування текстових повідомлень, стерео на 6 динаміків, USB порти, елементи управління на кермі, круїз контроль, Bluetooth, задні лампи для читання та система «NissanConnect» з додатками. Усі XD отримали захисні пластини.

Опційне обладнання

Нинішній Nissan Titan доступний у моделях S, SV, PRO-4X, SL і Platinum Reserve. Обрати можна один з двох варіантів кузова, одну з трьох довжин та задній чи повний привід. Як опція пропонується дизельний V8 турбодвигун. Не меншої уваги вартують доступні 20-дюймові колеса, захисне покриття кузова, S-подібний зчіпний пристрій, система контролю від розгойдування причепу, розетка та контролер гальм причепу. Висувні, дзеркала з автоматичним затемненням і підігрівом також доступні. Салон можна доповнити шкіряними сидіннями з підігрівом і охолодженням, аудіосистемою на 12 динаміків, супутниковим радіо, навігацією та розважальною DVD системою.

Під капотом

Базовим вважається 5.6-літровий V8 бензиновий двигун на 390 кінських сил і 534 Нм. Компонується він семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на задні колеса. Витрата пального перебуває на рівні 15.7 л/100км у міському та 11.2 л/100км у заміському циклах. З доступним повним приводом рівень витрати майже не змінюється. Як альтернатива пропонується 5.0-літровий V8 дизельний турбодвигун на 310 кінських сил і 752 Нм. У пару йому дісталася шестиступінчаста автоматична коробка передач. Двигун Cummins дуже позитивно впливає на технічні характеристики Nissan Titan.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Chevrolet Impala 2019
Огляд тест-драйву: Chevrolet Impala 2019
Огляд тест-драйву: Toyota C-HR 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Toyota C-HR 2019