Огляд тест-драйву: Subaru Impreza 2020

31 березня 2020

Subaru Impreza 2020 року - це автомобіль у кузові седан, який пропонує місткий, комфортний салон і спокійну їзду.

Огляд тест-драйву: Subaru Impreza 2020

Нове в 2020 році

Система безпеки EyeSight стала стандартною для моделей із варіатором. 

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Subaru Impreza 2020 року має просторий салон, а також обладнаний простими у використанні функціями і елементами управління. Стандартний повний привід допомагає цій моделі підтримувати зчеплення з дорогою в різних умовах водіння. Проте мотори Impreza недостатньо потужні для такого автомобіля.

Нове або б/в авто?

Якщо вам необхідно безліч базових функцій безпеки, вибирайте нову Subaru Impreza. У 2020 році Subaru зробили систему безпеки EyeSight стандартною для всіх моделей, оснащених безступінчастою автоматичною коробкою передач. Цей набір розширених систем допомоги водієві включає попередження при лобовому зіткненні, автоматичне екстрене гальмування, допомогу в утриманні смуги руху, попередження про вихід зі смуги руху і адаптивний круїз-контроль.

Якщо ви можете обійтися без перерахованих вище функцій, вибирайте стару Субару Імпреза.

Subaru Impreza або Toyota Corolla?

І Toyota Corolla 2020 року, і Subaru Impreza пропонують економічну витрату палива і безліч функцій, включаючи системи Apple CarPlay і Android Auto. Обидва автомобілі також мають схожі недоліки, такі як недостатньо потужні мотори і автоматичні коробки передач, які повільно реагують. Impreza укомплектована стандартним повним приводом, в той час як Toyota зовсім його не має. Зрештою, остаточний вибір залежить від того, якому бренду ви віддаєте перевагу.

Subaru Impreza або Subaru Crosstrek?

Subaru Impreza і Subaru Crosstrek дуже схожі. Вони мають приблизно однаковий об’єм багажного відділення, зручні інформаційно-розважальні системи, подібний список функцій і стандартний повний привід. З іншого боку, мотори цих моделей недостатньо потужні. Subaru Crosstrek коштує дорожче, але його салон виконаний з більш якісних матеріалів.

Салон

Седан Субару Імпреза вміщує до 5 чоловік. У стандартній варіації модель поставляється з тканинної оббивкою, але також є шкіряне оформлення і підігрів сидінь.

Інтер'єр виконаний із дешевого пластику, але деякі поверхні мають покриття софт-тач. Седан Impreza має один із найменших багажників в класі. Проте, хетчбек пропонує вантажний простір 566 літрів і майже 1600 літрів зі складеними задніми сидіннями.

Стандартна інформаційно-розважальна система StarLink включає 6,5-дюймовий сенсорний екран, Apple CarPlay, Android Auto, додаток для смартфона Aha, стерео з чотирма динаміками, порт USB і Bluetooth.

Доступними функціями для базової комплектації стали автоматичний клімат-контроль, запуск двигуна за допомогою кнопки start / stop, безключевий доступ, панорамний дах, стереосистема з шістьма динаміками, стерео-гарнітура Harman Kardon з вісьмома динаміками, супутникове радіо, HD-радіо і 8-дюймовий сенсорний екран з навігацією.

Відео тест-драйв Subaru Impreza 2020 року

Технічні характеристики

Ця модель Субару обладнана мотором STI потужністю 152 кінські сили. Повний привід збільшує вантажопідйомність автомобіля і навантаження на двигун. Механічна коробка передач з п'ятьма швидкостями є стандартною. Доступна також безступінчаста автоматична коробка передач (CVT).

І седан, і моделі в кузові хетчбек з варіатором витрачають 8.4 л і 6.5 л на 100 км в місті і на шосе відповідно.

Impreza - єдиний автомобіль в своєму класі, який поставляється в стандартній комплектації з повним приводом. Потужність на всіх чотирьох колесах забезпечує відмінне зчеплення з дорогою як на сухих, так і на слизьких поверхнях. Спортивні моделі мають покращені характеристики і більшу продуктивність моторів.

Безпека

Камера заднього виду входить у базову комплектацію Субару Імпреза 2020 року. В цьому році Subaru зробила систему безпеки EyeSight стандартною функцією в моделях з безступінчастою автоматичною коробкою передач. Цей набір опцій включає в себе попередження при лобовому зіткненні, автоматичне екстрене гальмування, допомога в утриманні смуги руху, попередження про вихід зі смуги руху і адаптивний круїз-контроль.

Також доступні такі системи, як моніторинг сліпих зон, попередження при перехресному русі, автоматичне екстрене гальмування заднім ходом і автоматичні фари дальнього світла.

Розміри і вага

Довжина Subaru Impreza становить від 4,26 до 4,57 м. Його споряджена маса коливається від 1350 до 1430 кг.

Можливі комплектації

Subaru Impreza 2020 року випускається в чотирьох комплектаціях: Standard, Premium, Sport і Limited. Доступні два варіанти кузова: седан і хетчбек. Чотирициліндровий двигун і повний привід входять в стандартну комплектацію всіх моделей. Механічна коробка передач з п'ятьма швидкостями є базовою, але також доступна безступінчаста автоматична коробка передач (CVT).

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW I3 2020
Огляд тест-драйву: BMW I3 2020
Огляд тест-драйву: Audi A8 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Audi A8 2020