Огляд тест-драйву: Subaru Legacy 2021

7 квітня 2021

Subaru Legacy 2021 року - це седан середнього розміру. Legacy знаходиться в лінійці бренду вище компактної Impreza і тісно пов'язаний з кросовером Outback. Як і більшість Subaru, всі моделі Субару Легасі стандартно поставляються з повним приводом і великим списком стандартних засобів допомоги водієві і функцій безпеки. Більшість конкурентів навіть не пропонують повний привід, що дає седану перевагу для водіння у вологому або сніжному кліматі. 

Купити Subaru Legacy 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

Нове в 2021 році 

в 2021 році Legacy залишиться практично незмінним, з лише кількома доданими до торішньої моделі стандартними функціями.

Кому варто купити? 

Субару Легасі - достойний вибір в класі автомобілів середнього розміру, особливо, якщо врахувати, що повний привід входить у стандартну комплектацію. Привабливості седану додає той факт, що у нього одна з найнижчих початкових цін в сегменті. 

Нове або б/у авто? 

Subaru Legacy в минулому році увійшов в сьоме покоління з повністю переробленим дизайном. Субару Легасі 2021 зберіг всі зміни нового покоління без істотних нововведень. Виробник тільки додав до списку стандартних функцій адаптивні фари і нагадування про задні сидіння. 

Subaru Legacy або Toyota Camry

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Toyota Camry є одним з найвисокопоставленіших автомобілів середнього розміру і в цілому краще "упакований", ніж Subaru Legacy. Як і Subaru, ця Toyota має багато місця для пасажирів і оснащена безліччю стандартних технічних засобів і функцій безпеки. Проте Camry пропонує потужніший двигун, кращу економію палива і вищий прогнозований показник надійності. Обидва седана заслуговують на увагу, але краще купувати Toyota.

Subaru Legacy або Mazda 6

І Mazda 6, і Legacy мають висококласні салони, а також схожі вантажопідйомність і потужність в кінських силах. Але Mazda 6 пропонує жваву керованість і вважається надійнішою, ніж Legacy. І навпаки, Subaru забезпечує трохи кращу витрату палива і в стандартній комплектації поставляється з повним приводом, чого не пропонує Mazda. Протестуйте обидва автомобілі, щоб вибрати, який вам більше подобається.

Салон

Subaru Legacy вміщує п'ять чоловік. У просторому салоні достатньо місця навіть для високих пасажирів ззаду.

Цей Subaru може змагатися з деякими розкішними автомобілями з його добре обладнаним і висококласним салоном. Безліч м'яких на дотик матеріалів створюють комфортну і сучасну атмосферу. 

Інтер'єр седана функціональний, з добре підібраними матеріалами всюди. У стандартній комплектації сидіння Subaru Legacy обшиті тканиною, а в версіях High-End Limited і Touring використовується шкіра.

У салоні є багато місць для зберігання дрібних предметів, включаючи двох'ярусний підлокітник, дверні кишені пристойного розміру, невеликий сміттєвий ящик перед перемикачем передач і полицю перед пасажиром. 

Subaru Legacy має один з найменших багажників в класі автомобілів середнього розміру - 425 літрів. Проте цього місця більш ніж достатньо для декількох сумок з продуктами або багажу для подорожі на вихідні. І хоча багажник маленький, великий отвір дозволяє легко завантажувати речі.

Всі моделі Legacy оснащені інформаційно-розважальною системою Subaru Starlink. Базова модель має зручний 7-дюймовий сенсорний екран, а також фізичні кнопки для управління звуком і кліматом.

Всі інші моделі обладнані чудовим 11,6-дюймовим сенсорним екраном, орієнтованим вертикально, як планшет. Ця установка аналогічна дисплеям, встановленим в автомобілях висококласних автовиробників, таких як Volvo і Tesla. Графіка виглядає чудово, екран швидко реагує, але деякі загальні налаштування температури і звуку належать до сенсорного управління. Щоб керувати всім під час водіння, може знадобитися деяка практика.

Технічні характеристики

Subaru Legacy 2021 року має два варіанти двигуна. Більшість комплектацій пропонують 182-сильний чотирициліндровий двигун, в той час як дві верхні комплектації - чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 260 к.с.

З базовим мотором прискорення хороше, але Subaru Legacy не вражає розгоном. Перші 100 км/год з'являться на спідометрі через 8.0 с. Якщо ви шукаєте більше потужності, вам потрібно перейти на Subaru Legacy турбо. З ним розгін Subaru Legacy прискориться до 6.1 с. Плавна коробка автомат стандартно встановлена на всі Субару Легасі, незалежно від обраного двигуна. 

Економія палива у Легасі не така вже й погана для автомобіля середнього розміру, особливо з урахуванням того, що цей Субару стандартно поставляється з повним приводом. З базовим двигуном Subaru Legacy демонструє витрата на 100 км комбінованої поїздки близько 7.8 л. 

Subaru Legacy забезпечує комфортну їзду, а його підвіска “маскує” більшість нерівностей дороги. Управління здається безпечним і зібраним. Проте головні конкуренти японського седана підкуповують більшою маневреністю.

Безпека

Legacy - відмінний вибір, коли справа стосується безпеки. Американські NHTSA і IIHS поставили найвищі бали в тестах на ударостійкість, лобове і бокове зіткнення, перекидання. Всі моделі Legacy поставляються з набором функцій Subaru EyeSight для допомоги водієві. 

Розміри і вага 

Subaru Legacy не змінив свої габарити з минулого року. Довжина кузова автомобіля складає 4.85 м, споряджений вага седана - 1 587 - 1719 кг. 

Можливі комплектації 

Subaru Legacy 2021 року випускається в шести комплектаціях: Base, Premium, Sport, Limited, Limited XT і Touring XT. Всі версії, крім топових, поставляються з чотирициліндровим двигуном потужністю 182 к.с. Моделі XT оснащені чотирициліндровим мотором з турбонаддувом, що видає 260 "конячок". Незалежно від силового агрегату, седани обладнані безступінчатою автоматичною коробкою передач і повним приводом.

Базова версія досить добре оснащена, але якщо вас цікавить більший сенсорний екран або поліпшені функції комфорту, такі як сидіння з підігрівом, вам потрібно купити Subaru Legacy 2021 Premium або вище. Якщо бюджет дозволяє, можете подумати про одну з двох комплектацій XT. На додаток до потужнішого двигуна вони підвищують комфорт шкіряними сидіннями. 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Chevrolet Equinox 2021
Купити новий автомобіль Chevrolet Equinox 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Jeep Wrangler 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Jeep Wrangler 2021