Огляд тест-драйву: Toyota C-HR 2020

27 березня 2020

Toyota C-HR - це позашляховик, який не виправдав очікування автомобілістів. Він складний в управлінні і не забезпечує пасажирам і водієві належний рівень комфорту під час поїздки.

Огляд тест-драйву: Toyota C-HR 2020

Нове в 2020 році

  • Стандартний Android Auto
  • Оновлений дизайн

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Toyota C-HR підійде хіба що справжнім фанатам цього японського автовиробника. На ринку є досить моделей, які можуть скласти конкуренцію цьому авто.

Нове або б/в авто?

Toyota C-HR була випущена в 2018 році як абсолютно нова модель. З тих пір було кілька помітних оновлень. C-HR 2019 року одержала Apple CarPlay і збільшений сенсорний екран. У 2020 році C-HR обладнали опцією підтримки Android Auto, внесли зміни в дизайн решітки радіатора, оновили передній бампер і фари.

Якщо перераховані зміни важливі для вас, вибирайте C-HR 2019 або 2020 року. Інакше сміливо купуйте стару модель 2018 року, щоб заощадити гроші.

Toyota C-HR або Subaru Crosstrek?

Subaru Crosstrek і Toyota C-HR мають приблизно однакову ціну. Проте у Subaru є кілька переваг у порівнянні з Toyota, серед яких більш просторі задні сидіння і більше вантажного простору. У стандартну комплектацію Crosstrek входить система повного приводу, недоступна для моделі C-HR.

Toyota C-HR або Mazda CX-3?

Mazda CX-3 - найкращий вибір для більшості покупців. CX-3 більш маневрена в управлінні, ніж C-HR, вона має прискорення Zippier і більш економну витрату палива. Mazda також відрізняється більш розкішним інтер'єром і містким багажним відділенням. Однак CX-3 не підтримує Apple CarPlay і Android Auto. Якщо цей нюанс вас не турбує, вибирайте Mazda.

Toyota C-HR або Toyota RAV4?

Toyota RAV4 - наступний за розміром кросовер в лінійці Toyota. Це означає, що RAV4 коштує трохи дорожче, ніж C-HR, але ця різниця у вартості компенсується об'ємним багажником і продуктивними моторами. RAV4 має більше місця для пасажирів і набагато більше вантажного простору, ніж C-HR. На Toyota RAV4 встановлений більш потужний двигун, який здатний забезпечити кращу економія палива і гідну буксировочную здатність. RAV4 - явний переможець!

Салон

Toyota C-HR - чотирьохдверний позашляховик на п'ять місць. Передні сидіння цього авто просторі і зручні. Положення водія забезпечує хорошу видимість на дорогу. На задньому сидінні є достатньо місця для дорослих пасажирів, але похила форма даху, задні двері нестандартної форми і крихітні вікна створюють погану видимість ззаду і дискомфорт під час поїздки.

У стандартній комплектації сидіння мають тканинну оббивку. В якості опції доступні шкіряний салон, підігрів передніх крісел, регульоване сидіння водія і обшите шкірою рульове колесо.

Інтер'єр C-HR такий же екстравагантний, як і екстер'єр. Салон має різноманітні фактурні поверхні - від дверних панелей з алмазним принтом до чорної глянцевої обшивки. Більшість матеріалів, використаних в салоні, хорошої якості, за винятком пластика на центральній консолі.

У стандартну комплектацію C-HR входить 8-дюймовий сенсорний екран з підтримкою Apple CarPlay, Android Auto і Amazon Alexa. Додаткові стандартні функції включають в себе супутникове радіо, шість динаміків, порт USB, Bluetooth, Wi-Fi, двозонний автоматичний клімат-контроль, систему безключового доступу та електричні склопідйомники.

Інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном проста у використанні і має зрозуміле меню. Система має кілька фізичних кнопок і ручок, що дозволяє легко регулювати звук і настройки клімату під час водіння. Додаткові функції включають навігацію, HD-радіо і запуск двигуна за допомогою кнопки.

Відео тест-драйв Toyota C-HR 2020 року

Технічні характеристики

Toyota C-HR оснащена 144-сильним 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном. Плавна автоматична коробка передач і передній привід є стандартними опціями.

Toyota C-HR витрачає 8.7 л в місті і 7.6 л на шосе. Це середній показник для класу малолітражних позашляховиків. C-HR досить приємно їде як для маленького кросовера. Ця модель залишається стабільною на поворотах, а гідропідсилювач керма значно підвищує комфорт під час водіння. Міцна підвіска C-HR допомагає комфортно долати більшість нерівностей на дорозі, хоча глибокі вибоїни на дорожньому полотні можуть пошкодити позашляховик.

Безпека

У стандартну комплектацію C-HR входить камера заднього виду, а також набір функцій допомоги водієві Toyota Safety Sense-P (TSS-P). Цей пакет включає в себе попередження при прямому зіткненні, автоматичне екстрене гальмування, адаптивний круїз-контроль, попередження про вихід зі смуги руху, допомога в утриманні смуги руху і автоматичні фари дальнього світла. Доступні функції безпеки включають контроль сліпих зон, попередження про перехресний рух ззаду і адаптивні поворотні фари.

Розміри і вага

Toyota C-HR 2020 року має довжину близько 4,3 м. Його споряджена маса складає 1496 кг. Як і більшість позашляховиків в цьому класі, C-HR не розрахований на буксирування причепа.

Можливі комплектації

Toyota C-HR 2020 року доступний в трьох комплектаціях: LE, XLE і Limited. Всі варіації оснащені 144-сильним чотирициліндровим двигуном, безступінчатою автоматичною коробкою передач і переднім приводом. Версія LE задовольнить потреби більшості покупців.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Lexus RC 2020
Огляд тест-драйву: Lexus RC 2020
Огляд тест-драйву: Tesla Model S 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Tesla Model S 2020