Огляд тест-драйву: Volvo V90 2020

2 червня 2020

Volvo V90 - це універсал, який зможе здивувати вас широким набором стандартного устаткування, елегантним інтер'єром і комфортною їздою. Єдиний серйозний недолік цієї моделі - маленький багажник.

Огляд тест-драйву: Volvo V90 2020

Нове в 2020 році

  • Припинили випуск варіації Cross Country Volvo Ocean Race

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Volvo V90 - це відмінний варіант для пересування по місту - він поєднує у собі зручний салон, стильний кузов, безліч технічних характеристик.

Нове або б/в авто?

Новий Volvo V90 є частиною покоління, яке було випущено в 2018 році. З тих пір універсал не отримав істотних змін.

Версія Volvo Ocean Race була випущена в 2019-му, але для цього модельного року була знята з виробництва.

Ви можете придбати старий V90 - він ідентичний новим моделям, але коштує значно дешевше.

Volvo V90 або Volvo V60?

Volvo V90 і V60 мають розкішний салон, однакові базові мотори і подібні характеристики. Volvo V60 коштує трохи дешевше свого повнорозмірного родича, а також поставляється з гібридною силовою установкою. Модель V90 оснащена безліччю стандартних функцій і систем безпеки, включаючи Pilot Assist. Остаточний вибір залежить тільки від ваших уподобань, але ви в будь-якому випадку залишитеся задоволені.

Volvo V90 або Audi Allroad?

Головна перевага Audi Allroad перед Volvo V90 полягає в тому, що в стандартний комплект поставки входить повний привід, просторий салон і місткий багажник. У свою чергу V90 поставляється з широким набором технологій безпеки, в тому числі, з напівавтономною системою водіння Pilot Assist.

Салон

Volvo V90 вміщує п'ять чоловік. Модель у стандартній комплектації поставляється з оббивкою з натуральної шкіри і стильними елементами з алюмінію і дерева. Додатково доступна оббивка зі шкіри Nappa.

Обёэм багажника моделі становить 540 літрів. Це досить мало для "універсального" класу.

Інформаційно-розважальна система V90 поставляється з великим 9-дюймовим сенсорним екраном, підтримкою сервісів Android Auto і Apple CarPlay, супутниковим радіо, аудіосистемою Harman Kardon з 14 динаміками і навігацією. Доступна аудіосистема преміум-класу Bowers & Wilkens з 19 динаміками.

Відео тест-драйв Volvo V90 2020 року

Технічні характеристики

Volvo V90 поставляється з 2,0-літровим турбованим 250-сильним двигуном T5 або з 316-сильним мотором T6. Обидва агрегати з'єднані з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Базова модель витрачає 10.7 л на 100 км в місті і 7.1 л на шосе.

Volvo V90 має легке рульове керування, а для більшого комфорту під час їзди доступна пневматична підвіска.

Безпека

Базовий Volvo V90 поставляється з системою моніторингу сліпих зон, попередженням при перехресному русі ззаду, допомогою в утриманні смуги руху, попередженням при лобовому і задньому зіткненні, автоматичним екстреним гальмуванням, розпізнаванням дорожніх знаків, датчиками дощу, переднім і заднім парктроніки і камерою заднього виду. Напівавтономна система водіння Pilot Assist з адаптивним круїз-контролем також є стандартною.

У список доступних функцій входить активна допомога при паркуванні, система паркувального камери з об'ємним оглядом і проекційний дисплей.

Розміри і вага

Довжина Volvo V90 2020 року становить близько 4.87 м, а його споряджена маса коливається 1775 до 1900 кг.

Можливі комплектації

Volvo V90 поставляється в двох комплектаціях: R-Design і Inscription. Стандартним є чотирициліндровий двигун потужністю 250 кінських сил і передній привід. За додаткову плату доступний більш продуктивний 316-сильний мотор і система повного приводу. Модифікація Cross Country відрізняється від інших комплектацій покращеними позашляховими можливостями.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Ioniq 2020
Огляд тест-драйву: Hyundai Ioniq 2020
Огляд тест-драйву: Honda CR-V 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Honda CR-V 2020