Все города Все города

Объявления о продаже Шевроле Чеветте в Киеве

С VIN-кодом
22.05.2024
6 875 $
279 812 грн
Газ/бензин 1.8 л.
Ручная / Механика
131 тис. км
Киев
...царапины есть по кругу ( скмну фото на вайбер) Мотор кпп работают как часы в идеале! Вложений не требует. Покупкой останетесь довольны. Детальней по телефону Хозяин на данный момент лежит с инфарктом, супруга сделает любое переоформление.
С VIN-кодом
20.05.2024
4 200 $
171 570 грн
Бензин 1.6 л.
Ручная / Механика
207 тис. км
Киев
...206000 (реальний). Машина в Україні з 2019 року (пригонялась з Німечини - в Україні перший власник (не враховуючи продавця, який її пригоняв). Не бита, не фарбована. Пороги потребують заміни (на фото видно). Електродзеркала, електростіклопідйомники передні та задні, гідропідсилювач керма, регулювання керма по висоті. Два ключа. Салон не затертий, не пропалений в доброму стані (на фото видно). Газ на машині ніколи не стояв. П'ятого березня поточного року - замінен комплект ГРМ (ремень, роліки, помпа), олия в двигуні, фільтра. Реальному покупцю - торг. Дзвонити після 18-00, у вихідні - в будь-який час.
С VIN-кодом
27.02.2024
1 630 $
66 585 грн
Бензин 2 л.
Автомат
150 тис. км
Киев
...financial results and at the same time get a lot of pleasure from riding this beauty. American from the 80s. Was forgotten and abandoned in a remote village for many years. the craftsmen did not ignore him. noise-free, treated with anti-corrosive, over-welded, professionally repainted. True, in a non-native color. resisted the weather conditions as best he could, and generally survived. you have to do a lot to win. The car was purchased as a started, abandoned project. I wanted to do it right, but the war ruined everything. The engine was checked - it works. The bottom needs to be cooked. Electrically everything is fine. All units are original. Drove about 150 thousand. There is a battery. Generator stolen. Is on new winter tires. Cheaper without wheels. Selling entirely. According to TP. Реальные фото авто 3-16. Остальные для образца будущего проэкта. Кто силен в проектах, это тот случай когда можно постараться выйти на отличный финансовый результат и в то же время получить массу удовольствия от езды на этом красавце . американец из 80-х. был позабыт позаброшен в глухой деревне многие годы. умельцы не оставили его без внимания. обезшумлен, обработан антикором, переварен, профессионально перекрашен. правда в не родной цвет. как мог сопротивлялся погодным условиям, и в целом, выдержал. нужно много сделать для победы. автомобиль приобретен как начатый заколхоженый проект. захотелось сделать как надо, но война все испортила. двигатель проверили - работает. дно нужно варить. по электрике все нормально. все агрегаты в оригинале. проехал около 150 тысяч. аккумулятор есть. генератора нет. стоит на новой зимней резине. без колес дешевле. продаётся целиком. по ТП. Реальні фото 3-16. Інші можливий проєкт. хто сильний у проектах, це той випадок, коли можна постаратися вийти на відмінний фінансовий результат і в той же час отримати масу задоволення від їзди на цьому красені. американець із 80-х. був забутий позакинутий у глухому селі багато років. умільці не залишили його поза увагою. обезшумлений, оброблений антикором, переварений, професійно перефарбований. правда в не рідний колір. як міг чинив опір погодним умовам, і в цілому, витримав. потрібно багато зробити для перемоги. автомобіль придбаний як розпочатий невдалий проект. захотілося зробити як слід, але війна все зіпсувала. двигун перевірили – працює. дно треба варити. з електрики все номально. всі агрегати у оригіналі. проїхав близько 150 тисяч. акумулятор є. генератора немає. стоїть на новій зимовій гумі. без коліс дешевше. продається цілою. по ТП.
04.05.2024
17 600 $
718 960 грн
Бензин 0.12 л.
Автомат
94 тис. км
Киев
...та кредит. Працюємо по офіційному договору поставки, ніяких прихованих платежів! Маємо автоплощадку в Києві більш ніж на 100 машин! по всім питанням телефонуйте в будь який час Технічні Характеристики: Двигун: В наявності два типи двигунів - турбодизельний двигун об'ємом 1,2-1,3 л або турбобензиновий двигун об'ємом 1,2-1,3 л. Максимальна потужність: Зазвичай від 137 до 155 кінських сил залежно від типу двигуна та конфігурації. Крутний момент: Приблизно від 200 до 230 Нм. Коробка передач: 6-ступінчаста автоматична або варіаторна трансмісія. Привід: Передній привід або повний привід, в залежності від конфігурації. Розхід палива: Зазвичай від 7 до 9 літрів на 100 км в змішаному циклі. Розгін до 100 км/год: Зазвичай відбувається протягом 9-10 секунд. Об'єм паливного бака: Приблизно 45-55 літрів. Розміри: Довжина приблизно 4,3 метра, ширина близько 1,8 метра, висота близько 1,6 метра. Об'єм багажника: Зазвичай близько 550-650 літрів, в залежності від конфігурації та наявності складних місць для завантаження.
С VIN-кодом
13.08.2023
1 950 $
79 657 грн
Бензин 1.5 л.
Ручная / Механика
147 тис. км
Киев
...Друзів десь 2 рокі назад - від Першіх власників. пройшла 17тис км. пробіг рідний - Друзі брали з салону, у ДТП не був. двигун у гарному стані повнистю зашумлений! стоїть бі-ксенон в лінзах (гарне світло). стоїть двух-стороння сигналізація. гарна коплектація - Склопідйомники, ГУР, заправлений кондіціонер працює (замінений радіатор кондіціонеру та осушитєль). також новий основний радіатор! (12тис назад) мінялась прокладка голови (циліндри в доброму стані) перебрані нешодавно гальма - нові барабани, передні колодки, ручнік працює. Ходовка - сбита не грюкає. вся електроніка працює. до КУЗОВА ТРЕБА ДОКЛАСТИ РУКИ ! всі косяки сфокав на фото вкруг. гнилі арки і пороги. в зовнішній фільонках є скрізні дірки. при цьому дніщє норм. випала протитуманка і тріщина в бампері поряд. одно скло не рідне і не тоноване (вибили у дворі).
Предложения от автосалонов

Шевроле Чеветте в Украине

Смотрите еще: