Объявления о продаже Киа в Дрогобыче

С VIN-кодом
13.05.2024
23 899 $
975 079 грн
Дизель 1.6 л.
Автомат
185 тис. км
Дрогобыч
...Нидерландов в ноябре 2023 года, растаможенный, зарегистрированный, после регистрации на 183 тыс. рублей. км. пробега проведено большое ТО: заменен комплект ГРМ со всеми роликами, натяжной механизм генератора и ремень, насос и антифриз, все фильтры и масло в двигателе, заменены свечи накала оригинал, новый аккумулятор. Два комплекта резины. В машине работает каждая кнопка, большая мультимедиа с картами и навигатором, Apple Car play и Android auto, подогрев всех сидений, большая панорама, сохраненный и аккуратный салон, очень экономичный автомобиль. Остальную интересующую информацию предоставим по телефону.
С VIN-кодом
06.06.2024
12 900 $
526 320 грн
Бензин 2.4 л.
Автомат
127 тис. км
Дрогобыч
...Колір чорний металів.(не плутайте з американськими битками то зовсім різні машини) Сервісна книга. Двигун потужний та економний, 2.4 бензин, без жодних зауважень, сухий без підтіканнь, працює чудово.Мотор з самих надійних та витривалих моторів перевіриний часом та з хорошими відгуками. На двигуні ніколи газ не стояв, що є дуже важливо для мотору Автомобіль обслуговувався все згідно регламенту на офіційному КІА сервіс, що є підтверджено документами. Зроблено велике ТО: повністю обслужена. Замінено масло в двигуні та коробці, Коробка автомат працює на відмінно, перемикає чітко. По ходовій питаннь немає! Поворотні кулаки не цикають, ручнік тримає. Обслужена. Машина без жодного ДТП 100%,Рідна фарба (два косметичних підкласа) Жодна деталь не відкручувалась.всі вікна рідні включаючи і лобове.Пробіг оригінальний-100%.технічна частина все добре,кожна кнопочка працює і виконує свою функцію. салон в хорошому стані, збережиний і не пошарпаний задній ряд сидінь практично не використовувася.Якісний, надійний, комфортний та дуже економний автомобіль на кожен день з хорошоєю комплектацією в яку входить все для комфортної ізди. 4WD, блокіровка, Система стабілізації авто, допомога при рушанні та допомога при спуску з гори, Антибукс. Система антикурсової стійкості на дорозі, лінзована оптика, ксенон, хороша акустична системаBluetooth, вільні руки Автозатемнення дзеркал, підігрів лобового вікна, складання дзеркал, повний електро пакет, підігрів сидінь та дзеркал. Датчик світа.датчик дощу. Тонована дорогою плівкою.Автомобіль виглядає і їде як новий тільки для тих хто шукає стан і прозору сервісну історіюДругий такий автомобіль буде знайти важко. присутні 2 ключа, комплект літньої резини Клімат заправлений та холодить. Повний привід працює.
С VIN-кодом
09.06.2024
19 550 $
797 640 грн
Другое 1.6 л.
Автомат
108 тис. км
Дрогобыч
...обслуживание). Два ключа и полная история! Дополнительно доставлены Рейлинги на крышу, пороги и установлена ??дорогостоящая сигнализация Рandora с Автозапуском. Очень хороший цвет. В живую смотрится лучше, чем на фото. СОСТОЯНИЕ НОВОГО АВТО! Подробности по телефону.
С VIN-кодом
06.06.2024
12 900 $
526 320 грн
Бензин 0 л.
Автомат
127 тис. км
Дрогобыч
...битками то зовсім різні машини) Сервісна книга. Двигун потужний та економний,2.4 бензин, без жодних зауважень, сухий безпідтіканнь, працює чудово.Мотор з самих надійних та витривалих моторів перевіриний часом та з хорошими відгуками. На двигуні ніколи газ не стояв, що є дуже важливо для моторуАвтомобіль обслуговувався все згідно регламенту на офіційному КІА сервіс, що є підтверджено документами.Зроблено велике ТО: повністю обслужена. Замінено масло в двигуні та коробці, Коробка автомат працює на відмінно, перемикає чітко. По ходовій питаннь немає! Поворотні кулаки не цикають, ручнік тримає. Обслужена. Машина без жодного ДТП 100%,Рідна фарба (два косметичних підкласа)Жодна деталь не відкручувалась.всі вікна рідні включаючи і лобове.Пробіг оригінальний-100%.технічна частина все добре,кожна кнопочка працює і виконує свою функцію. салон в хорошому стані, збережиний і не пошарпаний задній ряд сидінь практично не використовувася.Якісний, надійний, комфортний та дуже економний автомобіль на кожен день з хорошоєю комплектацією в яку входить все для комфортної ізди. 4WD, блокіровка, Система стабілізації авто, допомога при рушанні та допомога при спуску з гори, Антибукс. **********Система антикурсової стійкості на дорозі, лінзована оптика, ксенон, хороша акустична система ********** Bluetooth, вільні руки Автозатемнення дзеркал, підігрів лобового вікна, складання дзеркал, повний електро пакет, підігрів сидінь та дзеркал. Датчик світа.датчик дощу. Тонована дорогою плівкою.Автомобіль виглядає і їде як новий тільки для тих хто шукає стан і прозору сервісну історіюДругий такий автомобіль буде знайти важко. присутні 2 ключа, комплект літньої резини Клімат заправлений та холодить.Повний привід працює. Машина не потребує жодних вкладів. В ідеальному технічному стані! Авто для ти хто шукає для себе і розуміє.
С VIN-кодом
30.05.2024
12 750 $
520 199 грн
Дизель 1.69 л.
Ручная / Механика
118 тис. км
Дрогобыч
...из салона.Ни один элемент авто не крашен 100%Пробег родной 100%Обслуживался исключительно а официальном СТО.Два ключа, сервисная.
Предложения от автосалонов
09.06.2024
6 000 $
244 799 грн
Дизель 1.6 л.
Ручная / Механика
178 тис. км
Дрогобыч
...машина з пробігом 178 тис. км. підтверджена сервісна книжка. Всі техогляди та обслуговування автомобіля проводяться вчасно. Автомобіль вартий уваги та рекомендацій.
С VIN-кодом
08.06.2024
21 900 $
893 519 грн
Электро 0 л.
Вариатор
62 тис. км
Дрогобыч
...ПРОБЕГ В 62147КМБЕЗ ПРОБЕГА ПО УКРАИНЕ11 месяц 2020 года100% SOHЭксклюзивный цвет кузова DIAMOND BLACKСАМЫЙ МАКСИМАЛЬНЫЙ КОМПЛЕКТАЦИЯ:* 64kWh 150kW (204 лошадиные силы)* 485КМ запас хода* LED максимальная оптика с вырезанием встречного движения* Задний LED* Кожаный салон с перфорацией* Память сидений* Вентиляция и подогревы сидений* Подогрев руля* Виртуальная панель приборов* Режимы езды* Режимы рекуперации* Содержание в полосе* Дистроник* Максимальные Ассистенты безопасности* Ассистенты мертвых зон* Сенсоры дождя и света* Максимальная МУЛЬТИМЕДИЯ* Навигация* Контурная подсветка Ambient* Камеры 360°* Ассистенты парковки 360°* Многозонный климат контроль* Беспроводная зарядка* Кожаный мульти руль* Электро регулировка сидений* Электро регулировка руля* Электро регулировка зеркал* Полный электро пакет* Вставки из рояльного лака* Максимальная акустика от JBL* 2 зарядки в комплекте* Вся сервисная история* Новая резина от MICHELIN* Оригинальные диски R17* Без ключевой доступ* 2 ключа И МНОГО ДРУГОЕ…КТО ИЩЕТ АВТО ДЛЯ СЕБЯ – РЕКОМЕНДУЮ НА ВСЕ 1000%возможен также обмен и выкуп вашего авто по выгодному для вас предложению… расчет в любой валюте… оформление всех документов на месте
С VIN-кодом
28.05.2024
8 350 $
340 680 грн
Бензин 1.98 л.
Ручная / Механика
227 тис. км
Дрогобыч
...технічно справний автомобіль. ТО проводились кожні 6-8 тисяч кілометрів, є повний перелік з документами що, коли робилось (можу надіслати за запитом). Також є відео з оглядом авто товщиноміром , яке теж можу надіслати.Фари авто затягнуті в дорогу плівку, зроблено якісне тонування вікон, встановлено камеру заднього огляду з штатним дзеркалом –монітором. Встановлено додатковий металевий захист двигуна. Заправлялось авто виключно найдорожчим пальним, обслуговувалось оригінальними запчастинами, або ж найкращими замінниками відомих брендів.На авто стоїть класна всесезонна гума 21 року для позашляховиків – MAXXIS AT 771. Гарний стан салону, все дуже обережно експлуатувалось. Предметний торг біля капоту. Для ЗСУ- знижка.Якщо маєте ще запитання – пишіть на месенджери або телефонуйте, з радістю відповім!
С VIN-кодом
09.06.2024
26 350 $
1 075 080 грн
Электро 0 л.
Автомат
46 тис. км
Дрогобыч
...дальнєРежим їзди:еко.нормальний.спорт.Ассистент усталости!Ассистент дальнього світла!Ассистент контроля дистанції спереді!Ассистент розпізнаня прицепа!Ассистент розпізнаня пішохода.Ассистент освітлення при дожді!Ассистент розпізнаня дорожніх знаків.Асистент мерві зони.Асистент полоси вильоту.Apple CarPlay//AndroidAUTO//Mirror Link!!Вентиляція сидіньЕстетична підсвітка салонаОзонатор повітряПарктроніки передніПартроніки задніКамера заднього видуХром пакет салонаІдеальний станПробіг и краска рідні 100%Адаптивний-КруізконтрольЕлектро сидінняШкіряний салонДвох зонний клімат-контрольCкладання дзеркал заднього видуПідігрів руляПідігрів сидіньАвтохолдUSB вихід Blutoosh SDКабель для зарядкиОригінальні дискиСервісна книжка з відміткамиАвтомобіль як новий.Перевірка на любому СТО.Телефонуйте обовязково домовимось
С VIN-кодом
02.05.2024
3 200 $
130 559 грн
Бензин 0.16 л.
Автомат
48 тис. км
Дрогобыч
...(ACTUAL) Привід - Front wheel Drive Двигун - 1.6L AКПП Детальніше звертайтесь по телефону або в приват Доставка до двох місяців в Україну через Литву та Німеччину Компанія Global Auto Logistic На ринку близько 4-ох років!!! Більше 5000 задоволених клієнтів Головний офіс у Львові та філіали у Луцьку, Києві та Івано-Франківську Майданчик з продажу автомобілів в наявності у Львові та Тернополі Авто під ключ Із аукціонів COPART та IAAI Наша послуга 400$ Без прихованих платежів 100$ з наших послуг на ЗСУ! Працюємо по договору Економія до 40% Хочете це або інше авто під замовлення, пишіть або телефонуйте, Ми підберемо авто Вашої мрії
С VIN-кодом
09.06.2024
14 999 $
611 959 грн
Бензин 2.4 л.
Автомат
225 тис. км
Дрогобыч
Предлагаю вашему вниманию автомобиль в отличном состоянии. Один владелец на Украине. Состояние машины очень хорошее.все менялось вовремя.если интересует такое авто звоните торг присутствующий.
С VIN-кодом
07.04.2024
11 900 $
485 519 грн
Бензин 2.36 л.
Автомат
162 тис. км
Дрогобыч
...детали заменены на оригинальные. Авто с малым пробегом, есть полная история обслуживания авто. Автомобиль в сохранившемся хорошем состоянии и технически обслуженный, делать ничего не нужно.

Киа в Украине

Киа в Дрогобыче

Смотрите еще: