Все города Все города

Объявления о продаже Лексус ИС в Черкассах

С VIN-кодом
27.04.2024
10 000 $
401 500 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3 л.
Автомат
246 тис. км
Черкассы
...на будь-якій швидкості, приємна в управлінні, добре вписується в повороти і почувається в міському трафіку та на трасі. Бампер і фари рестайлінг, фари заклеєні бронеплівкою, LED, симпатичні поворотники, що бігають. Преміальна акустика Mark Levinson порадує своїм звуком і щільним басом, люк, що висувається, безключовий доступ (відкриття сенсорне приклавши долоню руки до дверної ручки, запуск з кнопки), запам'ятовування передніх сидінь, сидіння з електроприводом і підігрівом, для їзди в спорт режимі (як ) є спеціальні пір'я на кермі для перемикання передач. 2 варіанти їзди: ECO та POWER. Камера заднього виду для зручності паркування. Увечері, коли підходиш близько, Lexus зустрічає приємним підсвічуванням. Взагалі сам дуже задоволений, усі ці приємні дрібниці формують престижний побут. Встановлено та вписано в тех.паспорт ГБО для економії на паливі, хто б що там не говорив, а це абсолютно доцільно! Ходова та коробка в порядку. Торг біля капота.
С VIN-кодом
23.02.2024
19 999 $
802 759 грн
Гибрид 0.25 л.
Автомат
219 тис. км
Черкассы
...технічному і візуальному стані. Приємний розхід палива завдяки гібридній установці, двигун 2.5 надійний та динамічний. Для зацікавлених можливий торг при особистому огляді авто. Готовий підʼїхати на СТО на ваш вибір для перевірок. Більше інформації по телефону.
С VIN-кодом
27.07.2023
6 000 $
240 840 грн
Газ/бензин 2 л.
Ручная / Механика
268 тис. км
Черкассы
...по низу рынка????. Все поменяно(свечи/ремни/ смазки в двигателе и коробке/новый аккамулятор) имеет пару несколько погрешностей(так как время не жалеет????), но ничего критического, машина не является экономной, или дешевой в обслуживаемом, она дарит эмоции привлекающего взгляды и удивляет своей надежностью.

Лексус ИС в Украине

Смотрите еще: