Все города Все города

Объявления о продаже Пежо 406 в Николаеве

С VIN-кодом
14.05.2024
3 500 $
143 290 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.8 л.
Ручная / Механика
360 тис. км
Николаев
...ній є автоматичне світло, клімат (робочий, нещодавно заправлений), 4 склопідіймачі, підігрів передніх сидінь, електро дзеркала, ABS, ESP, електро коректор фар( працює), туманки, для зручності в штатну магнітолу встановлено блютуз з системою hands free ( можна спілкуватися по телефону), аудіо система досить не погана для оригіналу. Авто красилося ще до мене, зараз є невеличкі сколи, але взагалі кузов в досить не поганому стані, весь метал рідний, пороги, днище, і ніде не ржаве. Двигун працює добре, що на бензині, що на газу ( 4 покоління, в ТП). Технічно машина в доброму стані, їздить щодня. Хоч якби не хейтели марку Peugeot, особисто в мене це вже друга машина цієї марки, а особливо ця модель є одна з найвдаліших, це кажуть всі автомеханіки, ходова в неї дуже м'яка, добре керується, матеріали досить якісні, пластик салону м'який, взагалі машина радувала мене весь час, але час йде, хочеться придбати щось новіше. Прошу за машину 3500$, торг є, але не великий, і тільки біля авто, в додаток віддаю зимову гуму, та багато цінних запчастин, в багажник все не влізе. Запчастини, це: КПП, двигун, який я замінив, але там напередодні його заміни була зроблена головка, багато запчастин до двигуна, генератор, і ще багато всякої всячини. Продаж не терміновий, допомога автобізнесменів не потрібна, обмін не цікавить. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном, або в любому з месенджерів. Всім добра.
С VIN-кодом
11.05.2024
1 800 $
73 692 грн
Бензин 2 л.
Ручная / Механика
352 тис. км
Николаев
Авто на ходу є чим займатись,по електриці все працює двигун не димить масла не їсть кпп в нормі цікаво обмін на 21099 без вкладень обмін лише кнак ваш приїзд нікуди не їду.
С VIN-кодом
07.01.2024
3 500 $
143 290 грн
Газ/бензин 2 л.
Ручная / Механика
180 тис. км
Николаев
Цікаве як продаж так і обмін, варити красити не треба сів і поїхав, ксенон нова АКБ обслужений газ 4пок хороша музика нова зад резина переоформлення обов\' язкове на обмін не їду є торг у капоту.

Пежо 406 в Украине

Смотрите еще: