Объявления о продаже Пежо 408 Черного цвета

С VIN-кодом
26.05.2024
6 500 $
267 150 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
183 тис. км
Киев
...Перший власник купувала авто в салоні, обслуговувала у офіційного дилера. Я у офіційного дилера не обслуговував, але робив це у знайомих, що працюють у офіціалів BMW, думаю хлопці шарять ще краще). За останні півроку замінив ланцюг грм з усіма комплектуючими, встановив новий радіатор і заправив кондиціонер, змінив масло з усіма фільтрами. Тільки оригінальні деталі та комплектуючі, завжди лив 95 бензин. Комплектація. Бензиновий двигун EP6 1.6 атмосферный (газу ніколи не було), автоматична коробка AL4, ABS, сигналізація Pandora, шкіряний руль з регулюванням по висоті та глибині, автоматичні склопідйомники на всіх дверях, кондиціонер з двозонним клімат контролем, підігрів сидінь, підігрів дзеркал, шумоізоляція, подушки безпеки для водія і переднього пасажира, bluetooth (apple music / spotify слухати можна). На авто встановлені литі алюмінієві диски, нова зимова гума Hankook R16, літа немає. Що потрібно виправити? На правій задній двері є вмятина, яку потрібно рихтувати і фарбувати, а також змінити ручку відкривання двері, це наслідки першого року їзди дружини за кермом). В усьому іншому кузов авто без аварій і історій, всі стекла оригінальні. Авто для перегляду буде доступно з 08.06.24. Повне переоформлення на нового власника, обмін не цікавить. Якщо не відповідаю по телефону, пишіть повідомлення на olx. Перекупам не турбувати.
С VIN-кодом
16.03.2024
7 500 $
308 250 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
266 тис. км
Коломыя
...з закордону тому й продаємо. Машина бралася з салону в Івано-франківську, за цей час що ми користувалися замінили мастило, робили комп?ютерну діагностику помилок ніяких не виявлено, ржавчини не має. Хочемо продати в хороші руки. Любе переоформлення, торг біля капоту. В випадку якщо не відповідаю на звінок пишіть в вайбер.
С VIN-кодом
27.04.2024
7 500 $
308 250 грн
Бензин 1.59 л.
Автомат
154 тис. км
Смела
...Подогрев передних и задних сидений. Задний вид камеры. Навигация, Bluetooth, AUX. Электропривод, электросборка и подогрев зеркал. Бортовой компьютер. Климат-контроль. Активный усилитель руля. Электростеклоподъемники. Регулировка руля по вылету и высоте. Электрообогрев зоны стеклоочистителей. Электрообогрев форсунок стеклоомывателей. Антиблокировочная система (ABS). Система стабилизации (ESP). Иммобилайзер.

Пежо 408 в Украине

Смотрите еще: