Объявления о продаже Сааб 9-5 в Киеве

С VIN-кодом
18.05.2024
4 500 $
184 950 грн
Бензин 1.99 л.
Ручная / Механика
367 тис. км
Киев
...балансирные валы, маслоканалы заглушены.Заменены вкладышиНовый картридж турбиныНовая кассета зажигания ( еще на гарантии)Ходовая вся сделана, включая сайленблоки подрамника и подушки двигателя, коробки.Салон в очень хорошем, сохранном состоянии.По кузову есть мелкие сколы, из крашеных деталей только задние арки, все остальное в родной краске, дно недавно обработано антикором.Отреставрированная оптика, затянутая в пленку.Все что делалось не проехало еще и 5т км, так как авто почти не используется.Два комплекта дисков на почти новой резине.
С VIN-кодом
29.04.2024
4 000 $
164 400 грн
Газ/бензин 2 л.
Ручная / Механика
1 тис. км
Киев
...теж, через вік звісно має косметичні моменти. Авто в більшості вихідного дня, шукаю обмін на акпп в цьому діапазоні ціни, розгляну варіанти тут. Слава Україні!
С VIN-кодом
10.05.2024
5 300 $
217 830 грн
Бензин 2.3 л.
Ручная / Механика
301 тис. км
Киев
...компанії SAAB!!! Вашій увазі пропонується легендарний автомобіль, який завжди відрізнявся своїми безпековими рішеннями та потужними турбованими двигунами, які зможуть здивувати навіть найдосвідченіших водіїв!!! Модифікація AERO відрізняється іншими обвісами, спортивною підвіскою, потужнішими гальмами, оформленням салону, а найголовніше потужністю двигуна з режимом «форсаж», який доступний тільки на механіці! Крім цього в комплектації AERO ви отримуєте: шкіряний салон з шикарною бічною підтримкою, пам'яттю сидінь, підігрівом для всіх пасажирів та електрорегулювання передніх сидінь з поперековою підтримкою для водія, шкіряний мультируль, круїз-контроль, 2-х зонний клімат-контроль, функція Night Panel, зеркало заднього виду з автозатемненням, лінзована оптика з омивачами фар і безліччю інших опцій!!! Не пропустіть свій шанс стати власником унікального бізнес класу за кермом якого ви відчуєте себе справжнім пілотом!!! Чекаємо на тест-драйв. Розглянемо варіанти обміну. Надаємо послугу з пригону авто з-за кордону (США, Європа, Грузія) під ключ у кредит чи лізинг. Гарантуємо комфорт та безпеку угоди. Можливість купівлі в кредит та лізинг автомобіля у будь-якому місті України.
С VIN-кодом
23.12.2023
3 800 $
156 180 грн
Дизель 2.2 л.
Ручная / Механика
331 тис. км
Киев
Авто, не зважаючи на свій вік та пробіг, в хорошому стані. Продаж з переоформленням. Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном

Сааб 9-5 в Украине

Смотрите еще: