Все модели Все модели
ID.4 156

Объявления о продаже Фольксваген Мультиван 1.9 литра

29.05.2024
10 881 $
447 209 грн
Дизель 1.9 л.
Ручная / Механика
489 тис. км
Киев
...авто чіповане. В 2013 році встановлено ОРИГІНАЛЬНИЙ салон Multivan Atlantis і вписаний в техпаспорт (пасажир по техпаспорту). Зсувні двері – праворуч, форточки – дві (ліва і права), ззаду – ляда. В лютому 2022р. авто повністю пофарбоване, полаковане і оброблене хорошим антікором, замінено лобове скло (Pilkington). 80’000 км тому зроблено капремонт двигуна – проточені циліндри, поміняні поршні, кільця, клапана, гідрокомпенсатори… в зв’язку з пройобом заміни ГРМ і його обрива. Сідла паливних форсунок – гільзовані раніше. Авто було куплене в Голландії в 2012р. з пробігом 160’000км. З того часу я єдиний власник. Олива мінялась кожні 10т.км., китайських запчастин авто не бачило. Все обслужене згідно регламенту. Олива від заміни до заміни – по щупу (без доливання)! Олива весь час лилась Castrol 5W30 з допускомVW. Все занотовано! Із обладнання: фари мультиван Бі ксенон лінзований, ДХО, фари поліровані, поклеєна плівка; автономний догрівач Webasto з програмуванням, 3 – зонний клімат контроль (працює), фріономагістраль на задню кліматичну установку частково замінено з алюмінію на армовану резину; весь салон в чохлах, трансформація вся робоча; задні пружини пасажирські (не вантажні!); Android магнітола 2DIN з навігацією і 2-ма USB, камера заднього виду, парктронік, відеорегістратор – підмодельний китай; шкіряне кермо і юбка КПП; круіз-контроль; бортовий комп’ютер; підігрів передніх сидінь.
29.05.2024
10 000 $
411 000 грн
Дизель 1.9 л.
Ручная / Механика
489 тис. км
Киев
опис відсутній
С VIN-кодом
30.01.2024
13 043 $
536 067 грн
Дизель 1.9 л.
Ручная / Механика
374 тис. км
Львов
...інвертор на 2 кіловати з контролером для другої АКБ, Електричні зсувні двері. Магнітолла на андроїді+підсилювач+конденсатор+акустика dls. Вібро та шумоізоляція по всьому авто. Тільки продаж з повним переоформленням, авто можна подивитися у м. Нюрнберг в Німеччині. Додаткова інформація на viber
С VIN-кодом
26.01.2024
12 900 $
530 061 грн
Дизель 1.9 л.
Ручная / Механика
1 тис. км
Первомайский
...9 TDI та з повним функціоналом салону Мультивана. Сидіння пересуваються , другий ряд розвертається, стіл оригінальний, навіть є дитячі крісла на другому ряді! Диван третього ряду розкладається у дуже зручне спальне місце! купа ящичків для зберігання. Другий та третій ряд легко демонтується. За 5-7 хвилин ви отримуєте вантажний бус! Чотирьохзонний клімат (управління для другого та третього ряду) дві пічки та два кондиціонери - все працює! Підігрів передніх сидінь. Сучасна мультимедіа, двохстороння сигналізація. Зроблена віброшумоізоляція. Доводчик здвижної двері. Технічно бус в моїх руках завжди доглянутий, обслужений та технічних проблем не має. 20 тис. км тому зроблено велике ТО : заміна ГРМ, помпи, реставрація турбіни та рульової рейки. Двигун реально не бере мастило (за 10тис км пробігу від заміни до заміни). Лінзовані LED лампи головного світла (нормальне світло з чіткою світло-тіньовою границею). Нові колодки, новий акумулятор (на гарантії), нова зимова гума. (Є літня на дисках, обговорюємо окремо). Є штатна Webasto, яка програмується і може запускатись по заданому часі, або догрівати двигун в русі. Прогріває двигун і салон без запуску двигуна. Є фаркоп, але не встановлений (якщо треба віддам). Недоліки: є нюанси по кузову (типові для Т-5), пару незначних вм& #700; ятин, салон потребує косметики, тріщини на лобовому склі (збираюсь замінити, або зроблю на це знижку). До продажу не готував (немає часу). Їздить щодня. Я власник. Тільки переоформлення! Аргументований торг у розумних межах ТІЛЬКИ біля капоту. Послуг посередників НЕ ПОТРЕБУЮ (не витрачайте свій і мій час). P. S. фото салону додам пізніше (зараз демонтовано другий ряд для роботи)

Фольксваген Мультиван в Украине

Смотрите еще: