Шевроле в Харькове

С VIN-кодом
29.05.2024
11 500 $
469 085 грн
Гибрид 1.4 л.
Автомат
158 тис. км
Харьков
...зі США в 2021 році з несильним ударом у ліву частину (VIN додається), вся безпека та деталі були відновлені для себе, в оригіналі. В авто шкіряний салон забезпечує комфорт та зручність експлуатації у кожній поїздці. Машина знаходиться в дуже хорошому стані, регулярно проходила технічне обслуговування та гідно утримувалася. Авто насправді екологічно чисте та економічне, особливо у випадку, коли у Вас є можливість заряджати її з дому чи квартири. На одному заряді можна проїхати 60 км, чого з головою вистачає для переміщення з дому на роботу, до магазину, за дітьми до школи та назад додому. Я другий володар, але авто знаходиться в одній сім’Ї Пробіг оригінальний, не скручувався, готовий до будь-яких перевірок на Вашому СТО З нюансів в автомобілі:є пару дрібних подряпин по кузову і не вирівняна пластикова частина переднього бампера (фактично візуально непомітно), але вважаю за потрібне уточнити В іншому - з авто за технікою та зовнішнім виглядом все відмінно, вкладень не вимагає і щодня знаходиться на ходу. З реальним покупцем готовий торгуватися, без питань, обмін також цікавить Продаю у зв'язку з розширенням власної справи та необхідністю у більш габаритному автомобілі Обмін на такі авто готовий розглянути На обмін - 12500 Вдалих усім покупок!
03.05.2024
10 500 $
428 295 грн
Гибрид 0.14 л.
Автомат
173 тис. км
Харьков
...без втрат ємності. Акустика bose. Фари затягнуті самовідновлювальною плівкою. В протитуманні фари встановлено двокольорове світодіодне світло. В подарунок віддам хороший зимній комплект гуми. Всі деталі по телефону.
С VIN-кодом
21.02.2024
18 900 $
770 931 грн
Гибрид 0 л.
Автомат
34 тис. км
Харьков
...тёплую погоду на электротяге до 124км на одном заряде, потом запускается мотор-генератор, Вся безопасность в рабочем состоянии. ДВС фактически не пользуюсь, т.к. заряда батареи с моими потребностями хватает на 2-3дня. Покупалась с минимальными повреждениями и пробегом для себя. Состояние новой машины, 2 комплекта резины, вложений не требует, Любая проверка. Звоните, все вопросы по телефону...

Шевроле в Украине

Шевроле в Харькове

Смотрите еще: