Оголошення про продаж Авто Акура в Україні

З VIN-кодом
12.05.2024
12 999 $
519 180 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3.66 л.
Автомат
156 тис. км
Рава-Руська
...70л. бак хватает до 500км пробега (это меньше 10л. дизеля в пересчете) с мощностью 305л.с. Масло заливало только оригинальное Honda 5w20, без лишних затрат от замены до замены. Кроме газовой установки, установлены рейлинги, подножки, расширители арок, все окна затемнены и забронированы премиальной пленкой. Передний бампер, фары, зеркала, крылья в защитной пленке. Алюминиевые пороги свеже отреставрированы (проблемное место у всех Акур), днище обработано антикором. По авто ничего не нужно делать, все своевременно заменял и обслуживал, нет подтеков масла. Мотор, коробка и ходовая обслужена в отличном состоянии. По кузову были незначительные косметические подкраски для сохранения эстетичного облика. Дополнительно отдам зимнюю резину 7мм. и докатку. Один из немногих МДХ премиального качества, в сохраненном состоянии за смешные деньги!)
З VIN-кодом
11.05.2024
12 500 $
499 250 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3.66 л.
Типтронік
108 тис. км
Львів
...Само собой, аирбеги все на месте, оригинальны. Боковые элементы (дверь, крылья) были перерисованы только сверху в связи с конструктивной особенностью этой марки авто, возрастом и белым цветом, на котором все видно (коррозия у крепления ручек, устранена, оцинкована). Автомобиль с нуля в Украине, есть сервисная книга. Амортизаторы до сих пор родные, двухрежимные, работают без ошибок. Комплектация самая полная, многозонный климат, подогревы всех сидений, мультимедийная система с управлением с водительского места и т.д. Установленное качественное ГБО, баллон и редуктор были заменены на новые менее 10000 км назад. Двигатель, коробка и все остальные узлы в подлиннике, не разбирались, не ремонтировались. Произведена полная шумоизоляция, на авто денег не жалели. Диски от рестайлинговой машины с летней резиной Мишелин в очень хорошем состоянии. При необходимости есть еще второй комплект ее родных дисков с датчиками без резины, могу отдать за символическую цену. К сожалению, потеряна задняя заглушка правого порога.
З VIN-кодом
12.05.2024
16 500 $
659 010 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
175 тис. км
Одеса
...не нужно т.к. за машиной хорошо ухаживали и все делали когда нужно. - Расход топлива нормальный, т.к. двигатель частично отключается когда это не нужно. - Автомобиль подходит как для молодых людей, так и для семьи. Ибо он очень стильный, просторный, с характером, если нужно то раскладываем 3‑й ряд сидений. - Авто бизнесменам просьба не беспокоить. ПЛОЩАДКИ ТОЖЕ. - Этот автомобиль приносит массу удовольствия, вы будете довольны шикарным видом, звуком, электро рулем, и многим другим приятным дополнениям.
З VIN-кодом
11.05.2024
8 700 $
347 478 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2.3 л.
Автомат
314 тис. км
Хмельницький
...полный привод, газ 4-го поколения установлен в 2015 году, хорошая комплектация. На все дополнительные вопросы отвечу по телефону.
Нове
Бензин 3.47 л.
Автомат
Вінниця
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
12.05.2024
26 999 $
1 078 340 грн
Бензин 2 л.
Автомат
8 тис. км
Трускавець
Автомобиль пригнан из США. Первый владелец. Авто в прекрасномтехническом состоянии, двигатель в идеале, на дороге только положительные эмоции. В обмен дороже. Торг возле авто.
З VIN-кодом
13.05.2024
12 200 $
487 268 грн
Бензин 2 л.
Автомат
72 тис. км
Чернігів
...з моменту покупки нами її в США !!!!!!Шукали довго її для себе, бо мета і бажання було купити саме ціле авто без ДТП та пошкоджень і з мінімальним пробігом, але це того коштував час очікування.Машину знайшли і привезли для нас цілу та з пробігом 40 тис км.Другою машиною у сім'ї була у насЗа роки володіння наїздили 32 тисячі кілометрівНа сьогоднішній день пробіг 72 тисяч кмКомплектація дуже хорошаНевибагливий надійний мотор 2.0 бензин (можна ставити газ) атмосферний в парі з міцною надійною 6-ти ступінчастою коробкою передач гідротрансформаторШкіряний салон перфорованийЕлектро привід сидінняЕлектро дзеркалаЕлектро підйомникиПідігрів сидіньМульти кермоКруїз контрольКлімат контрольДатчик дощуДатчик температуриДатчик тиску шинДатчик дощуДатчик світла (лінзи)ЛюкМузикаКамера заднього видуСтарт стоп запуск двигунаДва брелоки ключаНові шиниІ багато іншогоПродаємо через покупку Акура RDXАвто не бите не фарбоване кузов рівний цілий гарний, у красивому білому перламутріБудь - які перевірки на Вашому сто вітаються.Можливий торг у авто не великий
З VIN-кодом
11.05.2024
30 990 $
1 237 740 грн
Гібрид 3 л.
Автомат
118 тис. км
Вінниця
...Компанія "Автопарк" гарантує професійний супровід угоди та її безпеку. Повну інформацію дивіться у нас на сайті. Пропонуємо вашій увазі ефектне авто гібридну Acura MDX 2017 року випуску в шикарній комплектації. Пригнана із США з пошкодженням лівої сторони, все відновлено якісно оригінальними запчастинами. Технічно автомобіль повністю обслужений, є всі акти виконаних робіт, також по автомобілю було зроблено багато робіт, таких як : обклейка плівкою 3M Psihodelic, доставлено мультимедію. В комплектацію автомобіля входить : багатозонний клімат контроль, підігріви та вентиляція сидінь, камери 360, 6 місць, капітанські сидіння, утримання в смузі, вставки дерева по салону, люк, безключовий доступ та ще багато інших корисних функцій. Взута в легкосплавні оригінальні диски з новою літньою гумою в хорошому стані. Економний, просторий та потужний автомобіль за свої кошти. Тому запрошуємо вас на тест-драйв!
Нове
Бензин 2.36 л.
Автомат
Жмеринка
З VIN-кодом
10.05.2024
19 000 $
758 860 грн
Бензин 3.66 л.
Автомат
140 тис. км
Київ
...брали для себя в семью с детьми. Автомобиль обслужен, без повреждений. Больше вопросов по телефону или в частные сообщения!
12.05.2024
20 500 $
818 770 грн
Бензин 2.4 л.
Автомат
49 тис. км
Київ
Acura TLX 2020 року, в фул комплектації датчики сліпих зон, дистронік, утримування в полосі, камера заднього виду, підігрів сидінь, люк, датчики світла та дощу! Авто пройшло тех обслуговування
З VIN-кодом
01.05.2024
30 500 $
1 218 170 грн
Бензин 2 л.
Автомат
74 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...ступеневий автомат, кожаний салон, підігрів та вентиляція сидінь, підігрів керма, панорама, подвійні вікна, натуральне дерево, адаптивний круїз, екстрене гальмування, утримання в полосі, камери 360,омивач задньої камери, адаптивна LED оптика, парктроники передні та задні, проекція на лобове скло, преміальна акустична система на 16 динаміків та сабвуфер, Apple carplay, AndroidAuto, автоматичне дальнє світло та багато іншого
Нове
Бензин 3.47 л.
Автомат
Жмеринка
З VIN-кодом
11.05.2024
13 000 $
519 219 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3.7 л.
Автомат
171 тис. км
Київ
...зручний для сімейних подорожей позашляховик-кросовер. Можливий невеликий торг безпосередньо біля авто. Додаткові деталі по телефону або при зустрічі. Площадки та перекупи проходять мимо, не витрачайте свій та мій час!
З VIN-кодом
03.05.2024
23 500 $
938 590 грн
Бензин 3.47 л.
Автомат
146 тис. км
Київ
...фейсліфтинга, тому технічно машина потрапила в той період часу, коли технічно її вже оновили (9ти ступеневий автомат zf, оновлений sh-awd, тощо. Машина з повністю цілою безпекою, після граду. Жодна подушка не стріляла, пороги всі цілі, ніякого стапелю і тд. Так як тягнув для себе є ще купа додаткових фотографій з порту, з ремонту і тд. Машина повністю перефарбована через ушкодження градом. Також замінені задні ліхтарі на європейські з жовтими поворотниками. Так як машина з Канади, у неї нормальні передні фари (з галочкою, яка не сліпить зустрічних і омивачем), також все в кілометрах і цельсіях з заводу. Перед машини затягнутий в бронеплівку, стоїть протиугонна система. В Україні машина потрапляла в невелике дтп - затерли іншу машину, перефарбували ще раз деякі деталі, в колір попали ідеальну, різницю я не бачу (є фото дтп і наряди з сто по виправленню).По машині зроблено абсолютно все, саме велике ТО зі всякими ременями ГБЦ, маслами в коробці, помпами і тд позаду. Пару тисяч тому поміняв передні амортизатори на оригінальні, в машині все працює, нічого не гримить.ПО лфп є деякі коцки на бамперах і деякі недоліки по лаку на криші і спойлері.Є комплект зимньої гуми в чудовому стані (проїхав менше 10 тис км), з чохлами в подарунок.Обмін не цікавий, викуп по низи ринка також, на площадки ставити не буду - будь-ласка зекономте свій і мій час і не дзвоніть з такими пропозиціями.

Акура в Україні

Акура за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Акура

Акура за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Acura
Крутейшая тачка вместо Тойота и Лексус. НАМ продают г@вно? Акура RDX. Лиса рулит
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Acura

Шукаєте автомобіль преміум-класу, але щоб "не як у всіх"? Подумайте над тим, щоб купити Акура. Почніть з перегляду каталогу машин бренду на AutoMoto.ua. Ви відразу побачите всі пропозиції автобазару з цінами і швидко підберете автомобіль для себе! 

Що потрібно знати про Акура

  1. Японський автовиробник Honda створив люксовий бренд Acura для американського ринку в 1988 році. Зараз придбати машини марки можна і в Україні. 
  2. Назва бренду - вигадане слово. В його основі латинське "Acu", що означає "акуратність", "точність". Імені марки повністю відповідає логотип у вигляді стилізованої літери "А" або штангенциркуля, який теж символізує точність. 
  3. Преміальний бренд прийшов підкорювати американський ринок всього з двома моделями. Зараз в лінійці виробника є повний комплект розкішних авто від позашляховика до спортивного купе. І якщо ви вирішите купити Acura, то будь-яку модель та комплектацію знайдете в каталозі АвтоМото.
  4. Люксова марка стала офіційним спонсором фільму "Месники". На родстері NSX їздив Тоні Старк, на кросовері MDX - Нік Ф'юрі. Так що ви можете купити Acura й відчути себе кіногероєм, який рятує світ. 
  5. NSX - суперкар на кожен день, який став першою серійною моделлю в світі з повністю алюмінієвими шасі та кузовом. Це полегшило вагу авто на 220 кг. Спорткар випускали до 2005 року, а в 2016 відновили виробництво другого покоління. Це означає, що ви зможете купити Акура б/у або абсолютно свіжу модель. 

Яку модель Acura вибрати

  • MDX - флагманський кросовер марки. Автомобіль створений для солідних і впевнених у собі людей. Кросовер підійде для щоденних міських маршрутів
  • ILX - компактний седан. Модель випускається з 2012 року і вже двічі пережила рестайлинг. Можна купити будь-яку версію цієї Акура, але ви все одно отримаєте багато оснащений та динамічний автомобіль;
  • RDX - модель в кузові кросовер. Автомобіль відрізняють зразкові оцінки безпеки та відмінна паливна ефективність. Щедрі комплектації виведуть кожну поїздку на новий рівень комфорту;
  • TLX - седан бізнес-класу. Купити Acura цієї моделі варто тим, хто хоче підкреслити свій статус в суспільстві. Елегантний дизайн, впевнена керованість, преміальний салон вигідно доповнять ваш діловий образ;
  • TL - представницький седан зі спортивним характером. Авто з відмінною динамікою підходить справжньому лідерові. 

Відгуки власників Acura

На українських вулицях не так багато авто із позначкою Acura, як машин інших преміальних брендів. Непопулярність марки приваблює й відштовхує одночасно: одним подобається їздити на машині "не як у всіх", іншим зовсім не до душі володіння такою "темною конячкою". 

І все ж відгуки тих, хто вже встиг купити машину Акура вкрай позитивні. Моделі відрізняються жвавої динамікою, точним керуванням та високою надійністю. 

Як вибрати Acura на AutoMoto.ua

AutoMoto.ua збирає оголошення про продаж Акура б/у з усіх сайтів і майданчиків України. Ви знайдете пропозиції від власників та компаній, будь-які моделі з різним пробігом, в різних комплектаціях. 

Почніть пошук Акура зі свого міста: вибирайте оголошення в яких багато фото і середня ціна. Ті пропозиції, які найбільше сподобалися, зберігайте в "Блокноті", щоб не загубити, поки відволікаєтеся на інші справи.