Всі міста Всі міста

Оголошення про продаж Акура МДХ в Полтаві

З VIN-кодом
09.06.2024
9 900 $
406 791 грн
Газ/бензин 3.7 л.
Автомат
237 тис. км
Полтава
..., того чого робили ми за час володіння . Авто має сліди експлуатації на які буде знижка , або вони вже будуть усунені . Додатково було встановлено ГБО4 за 1300 Дол, БІ лед світло 500 Дол , тонування по колу , парктроніки , перфоровані гальмівні диски . Авто повністю обслужене !! Нова літня гума + в комплекті зимова . 7 місць ! Продаж у зв'язку з тим , що купили нову акуру мдх , свіжішу . Авто дуже комфортне , якісне і по свойоиу функціоналу набагато шикарніше , чим більшість нових авто , гарно тримає дорого , простий двигун , без усіляких там фазіков , турбін , ванусов і так далі , проста провірена атмосфера . Про витрати палива мінімально , що вдавалося досягти по місту це 13 літрів газу , це така собі пенсіонерська їзда , по трасі зі швидкістю 120 легко можна вкластись в 10 газу , по факту місто 15-17 приадекватно активній їзді , а активно їздити на ній хочеться приємна динаміка і акустика двигуна тому сприяє ) Приємно були вражені і ходовою , казалось , що тільки два режими але вони цілком задовольняють усі потреби , майже завжди їздили в комфорті , але коли треба на шоссе наступити ,спорт режим максимально тому сприяв . Не буду розповідати про усі функції , бо їх там кошмар як багато , опишу ті , що важливі були для нас . 1. Це зручний салон з кучою кармашків , барданчків і налаштувань посадки водія і пасажирів . 2. 4х зоний клімат , дуже зручна штука , якщо в вас діти і сердита дружина ) 3 . Це електро ляда , це щось божественне , особливо коли на вулиці грязюка . 4. Повний привід , не було ,ще таких місць де ми не проїжджали . Це автомобіль емоція на кожен день , вона не з'їсть ваш гаманець і дасть вам можливість відчути кайф від водіння .
З VIN-кодом
11.06.2024
26 500 $
1 088 885 грн
Бензин 3.47 л.
Автомат
56 тис. км
Полтава
...отключения цилиндров, дает возможность ездить в разной манере, или экономить если надо, но если надо, но надо Типтрон и в режиме спорт дают почувствовать адреналин подарят незабываемые ощущения, машина очень качественная и комфортная, места в ней хоть отбавляй, очень хорошая комплектация, очень классная шумоизоляция, все в этой машине сделано очень качественно, натуральная кожа, два больших дисплея, электро регулировка очень приятный запах кожи, но очень красивый дизайн салона, вместо ручки АКПП уже стоят кнопки, это очень удобно и технологично, очень большой подлокотник, он как еще одно сиденье, это благодаря тому что машина широкая, сделана у очень хорошего мастера, поэтому она действительно как новая, пробег подтвержден и минимальный 50 тыс км для нее - это обкатка, все жидкости изменены, машина прошла ТО, резина в идеальном состоянии, очень хорошая оптика, ночью ехать комфортно благодаря пяти линзам в каждой фаре, действительно ощущается качество машины ,один из топовых цветов Crystal Black Perl, 9-ти ступенчатый автомат,это тоже одна вещь из всего что позволяет ездить экономно в дальнюю поездку будет расход как у ланоса)),звоните кто хочет действительно хорошее надежное премиальное авто,реальному покупателю сделаю скидку, причину продажи расскажу по телефону, но поверьте это машины не касается, она идеальна
З VIN-кодом
29.05.2024
13 000 $
534 170 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3.66 л.
Автомат
203 тис. км
Полтава
...с датчиками слепых зон, обдувом сидений, дистроник). На сервис деньги никогда не жаловались – полностью обслужены, сел и уехал. Клапана регулировались 4 тыс. км назад. Экология вырезана. Установленный газ. Подвеска была переделана в техно. Два комплекта резины – лето мишлен два сезона, зима один сезон.Дополнительно установлен беспроводной Apple CarPlay/AnroidAuto.Больше деталей по телефону.
З VIN-кодом
02.06.2024
29 000 $
1 191 610 грн
Бензин 3.47 л.
Автомат
85 тис. км
Полтава
...приїзду замінена рідина, масло в коробці і двигуні. Салон чистий, свіжий,не прокурений. Встановлено «car-play». Килимки оригінальні. Всі деталі за телефоном.Позашляховик / Кросовер • 5 дверей.
З VIN-кодом
21.03.2024
21 000 $
862 890 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
229 тис. км
Полтава
...все в оригинале, замена прокладок, регулировка клапанов, новые свечи. Комплект тормозов усиленных - суппортов и дисков с колодками спорт Брембо-Акура + Комплект зимней резины бриджстоун.Без ошибок, работает каждая кнопка, два ключа + сервисная книга.Масла двигатель не берет!Это авто - натуральная семейная Яхта.
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
30.04.2024
5 900 $
242 431 грн
Бензин 0.35 л.
Автомат
64 тис. км
Полтава
...mi (ACTUAL) Привід - All wheel Drive Двигун - 3.5L AКПП Детальніше звертайтесь по телефону або в приват Доставка до двох місяців в Україну через Литву та Німеччину Компанія Global Auto Logistic На ринку близько 4-ох років!!! Більше 5000 задоволених клієнтів Головний офіс у Львові та філіали у Луцьку, Києві та Івано-Франківську Майданчик з продажу автомобілів в наявності у Львові та Тернополі Авто під ключ Із аукціонів COPART та IAAI Наша послуга 400$ Без прихованих платежів 100$ з наших послуг на ЗСУ! Працюємо по договору Економія до 40% Хочете це або інше авто під замовлення, пишіть або телефонуйте, Ми підберемо авто Вашої мрії
23.02.2024
9 999 $
410 858 грн
Газ/бензин 3.7 л.
Автомат
205 тис. км
Полтава
опис відсутній

Акура МДХ в Україні

Дивіться також: