Оголошення про продаж Авто Альфа Ромео в Україні

З VIN-кодом
09.05.2024
4 500 $
179 775 грн
Бензин 2.2 л.
Роботизована
246 тис. км
Київ
...і іншому питань немає.Офіційна альфа,куплена з салона в Києві,наприкінці 2010 року,тоді ж була і перша реєстрація її.Присутні книжки,сервісна,чек-талон на купівлю авто,та два оригінальні ключі.Має майже все що потрібно для повсякденного використання,двухзонний клімат працює справно,магнітола читає мп-3 диски,також виведений шнурок для зчитування з інших пристроїв.Є окремо комплект 19-х ті дисків що на останніх фото!Все в принципі видно по фото стан автомобіля! На домкрати піднімається без питань.Відео,або додаткові фото можу перекинути на вайбер.Територіально КиївТорг символічний,на переоформлення і каву)
З VIN-кодом
09.05.2024
1 350 $
53 932 грн
Дизель 2.5 л.
Ручна / Механіка
216 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...абсолютно нету времени • По авто:турбина работает чётко,мотор делался после капитального ремонта 3000 км.Новая поршневая , гильзы и тд.Распылители на форсунки новые • Ходовка обслужена.Аккумулятор новый.Резина почти новая.Климат.Тнвд настроен,без каких-либо проблем.Жрет любую солярку.Салон шикарный.И многое другое • Из минусов: требуется сварка немного на пару сотен у.е., сайлентблок рычага заднего продольного, передние рулевые наконечники • Документы в порядке.Переоформление • Авто не на коленях, требует прямых рук и немного финансов.Мотор простой • Слезы не предлогайте,дороже по запчастям выйдет.
З VIN-кодом
06.05.2024
32 500 $
1 298 050 грн
Бензин 2 л.
Автомат
46 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...обеспечивает динамическую езду.Комплектация:Панорамная крышаАдаптивный круиз-контрольСистема бесключевого доступаПолный электропакетСистема старт-стопАвтомобиль очень динамичен и комфортен.Идеально подходит для путешествий и активного отдыха.Это отличный вариант для тех, кто ищет мощный, стильный и комфортный кроссовер!Возможна продажа по USDTОбращайтесь, не пожалеете!
З VIN-кодом
10.05.2024
25 500 $
1 018 725 грн
Бензин 2 л.
Інша
92 тис. км
Луцьк
Alfa Romeo Stelvio 2.0 ti 280psЯкісно відремонтована з оригінальних запчастинОригінальний обвіс з Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio
Нове
Бензин 0 л.
Автомат
Одеса
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
01.04.2024
19 500 $
779 025 грн
Бензин 2 л.
Автомат
75 тис. км
Львів
...2.0 турбо мотор 280 кс- 8ст автомат ZF- великий монітор, є Android Auto та Apple CarPlay- автоскладання дзеркал, датчики сліпих зон, автозатемнення- передні та задні парктроніки- камера заднього виду- червоні спорт супорти- задні LED фонарі, передні фари з LED дхв та підсвічуванням повороту- чорний шкіряний салон з пам?яттю положення водія- двозонний клімат-контроль- дзеркало заднього виду з автозатемненням- оригінальні алюмінієві накладки на педалі- дистанційний запуск з ключа- 18 дискиМодельний 2018 рік. Джулія не бита, фарбувався тільки передній бампер. Вся безпека та геометрія кузова оригінальна. Ходова/мотор/коробка в ідеальному стані, вкладень не потребує. Салон чистий, без сторонніх запахів. Наступне ТО через 8000км. Зимова гума майже нова ранфлет, залишок 8мм.Автомобіль може бути як економним, так і запальним. Розхід по трасі від 6.5л (круїз 100км/год), місто від 10л залежно від трафіку.
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Одеса
З VIN-кодом
31.03.2024
19 850 $
792 015 грн
Бензин 2 л.
Автомат
109 тис. км
Черкаси
...камерой заднего вида, Датчиками света и дождя, двух зонным климатом, светлым кожаным салоном. Невероятная управляемость и отличная мощность благодаря режиму Alfa DNA Drive Mode, где вы можете выбрать от экономичного до гоночного режима.
Нове
Бензин 0 л.
Автомат
Одеса
З VIN-кодом
02.03.2024
19 700 $
787 015 грн
Бензин 2 л.
Автомат
116 тис. км
Львів
...были заменены повреждения детали на оригинал (капот, крыло и передний усилитель новые) и восстановлена ??безопасность.Фары европейские адаптивные.Комплектация авто Lusso:- кожаный салон- торпеда и дверные карты кожа- Панорама- датчик слепых зон, дождя, света- старт-стоп- дистанционный запуск авто- Подогрев сидений и руля- память сиденийИ многие другие функции.Салон сохранен в хорошем состоянии.Ходовая, двигатель и трансмиссия работают идеально.В машине ничего делать не нужно.Пройденное ТО.Детальнее расскажу по телефону.Есть возможность оформить рассрочку.Тест-драйв перед покупкой.Торг.
З VIN-кодом
09.05.2024
3 999 $
159 560 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
240 тис. км
Київ
Продам альфу на повному ходуДвигун працює чудовоХодова не стучитьЗ документами повний порядокБільш детально за тел
З VIN-кодом
03.05.2024
750 $
29 962 грн
Бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
1 тис. км
Івано-Франківськ
Продам альфа Ромео 33 на ходу торг
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Одеса
З VIN-кодом
25.04.2024
6 000 $
239 700 грн
Бензин 2 л.
Автомат
114 тис. км
Київ
...вся сервисная история за все годы. Крутая комплектация, камера, паркроника и тд. Сделан выхлоп! Заменено сцепление недавно, ходовая и все что нужно, вопросов к авто нет! Два комплекта хорошей резины и ковриков! Состояние сел и уехал. Присутствуют незначительные нюансы по кузову. Продажа в связи с покупкой нового автомобиля.
З VIN-кодом
11.04.2024
4 700 $
187 765 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
94 тис. км
Тернопіль
...70 000 км! На сегодня – пробег 94377 км.! Автомобиль подбирался для сына! Не еврожесть! Полное растаможивание!За период эксплуатации в Украине – находилась в одной семье!По техническому состоянию – восстановленная система климат-контроля, перебранная ходовая: заменены верхние и нижние рычаги, пружины, втулки стабилизаторов, наконечники, тяги, тормозные колодки и другие расходники… Масла и фильтры – согласно регламенту. На сегодняшний день авто не нуждается в дополнительных вложениях!Полная перепись! Имею комплект почти новой зимней резины пирелли (по договоренности), сейчас на летних – мишелин.Уверен, что новый владелец получит только положительные эмоции от владения этой красавицей! Торг – в разумных пределах…Удачных продаж и покупок и мирного неба всем нам!

Альфа Ромео в Україні

Альфа Ромео за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Альфа Ромео

Альфа Ромео за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Alfa Romeo
Убийца BMW М3 и AMG C63? Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Alfa Romeo

Вони змушують обертатися та заздрісно зітхати вслід... Вони виділяються швидкістю і табличкою держномеру зліва... Вони - Alfa Romeo! Якщо ваше серце завмирає від вигляду авто італійської марки, швидше дивіться каталог AutoMoto.ua та вибирайте свою машину. Всього за пару кліків ви знайдете, де купити Альфа Ромео б/у або нову, будь-якої моделі і року випуску.

Що потрібно знати про Альфа Ромео

  1. Італійська автомобільна компанія була заснована в 1910 році. Не має значення, яку Alfa Romeo ви вирішите купити: б/у седан або новий кросовер, не розчаруєтеся. У кожної моделі є унікальна ДНК італійської пристрасті.
  2. Автомобілі бренду - легендарні учасники ралійних гонок та змагань. Вони виграли перший чемпіонат світу "Гран-Прі" в 1925 році, зайняли перші три місця на першій в історії Формулі-1 в 1950 році.
  3. Два десятка років в компанії працював Енцо Феррарі - майбутній засновник однойменної марки. 
  4. Крім емблеми на решітці радіатора з зображенням хреста червоного кольору та змії, яка пожирає людину, бренд використовує ще один логотип. Це чотирилиста конюшина, яка прикрашає "заряджені" версії моделей. У їх назві це позначено словом "Quadrifoglio". Альфа Ромео з листком конюшини на капоті можна сміливо купити навіть б/у - не прогадаєте. 
  5. Італійський бренд створює не тільки автомобілі, які стають легендою. В різний час він виробляв автобуси, вантажівки, локомотиви, авіаційні та морські двигуни. Зараз в каталозі марки є гоночні катери та яхти, а на рахунку - 11 світових рекордів й 6 титулів чемпіона світу в змаганнях на воді. 

Яку модель Alfa Romeo вибрати

  • 159 - компактний седан бізнес-класу. Цей автомобіль впевнено залишає позаду суперників, тому що з його динамікою складно зрівнятися;
  • Giulietta - стильний хетчбек. Якщо ви шукаєте відмінну керованість, вам дійсно варто купити Alfa Romeo. А ще навіть б/у авто оснащені "просунутою" мультимедіа;
  • Stelvio - спортивний кросовер. Він або стоїть на місці, або стрімко несеться вперед, тому що інакше не вміє. У топовій комплектації авто набирає першу сотню за 3.9 секунд.

Відгуки власників Alfa Romeo

Якщо ви зважилися купити Alfa Romeo, неважливо, нову або б /у, значить машина дійсно "запала в душу". Серед автомобілістів ходять легенди про її фантастичну керованість та нескінченні поломки. Що ж з цих історій правда? 

Всі без винятку власники італійських авто хвалять їх за динаміку та відчуття драйву. Також відзначають дизайн. Навіть якщо купити Альфа Ромео б/у, якій 10-15 років, вона буде виглядати актуально. 

Ці машини перетворюють звичайного водія в гонщика, тому будьте обережні при виборі варіанту з пробігом. Авто, на яких влаштовували ралійні заїзди і толком не обслуговували, як раз і породжують історії про ненадійність бренду. 

Як вибрати Alfa Romeo на AutoMoto.ua

В інтернеті є сотні автосайтів і тисячі оголошень. Ви можете купити Альфа Ромео: б/у в господаря, нову з салону, нерозмитнену в компаній по автопригону. І всі пропозиції зібрані в одному каталозі на AutoMoto.ua. До ваших послуг зручний фільтр для швидкого пошуку автомобіля з потрібними характеристиками і "Блокнот" для збереження вподобаних оголошень.