Оголошення про продаж Audi A4 Allroad 2018 року

З VIN-кодом
27.04.2024
28 500 $
1 161 945 грн
Бензин 1.98 л.
Автомат
152 тис. км
Львів
...фото з аукціону) заміна капот та бампер в зборі + фара, все в оригінал, дуже якісно відновлено, обслужене до дрібниць, заміна усіх рідин включно з трансмісією, свічки, двірники..замінив все що треба і навіть більше, оскільки робив авто для себе та не збирався продавати, але...також встановив Українську мову, по технічній частині жодних зауважень.Комплектація ПРЕСТИЖ, максимум для США, є все крім матричної оптики (стоїть фул лед), деталі комплектації по телефону, оскільки писати багато, символів не вистачить:)і ще пару слів про авто: якщо ви дочитали до цього моменту, то знаєте, що комплектація ОЛРОУД це не проста А4 чи А6, в цю комплектацію виробник дає все найкраще, машина не дешева, саме це авто виїхало з салону за 58750$ і це відчувається у всьому, дуже комфортна в їзді, зміна режимів підвіски робить авто від спорту до яхти, матеріали в салоні преміум якості, музика HI-FI + суббуфер, склопакети на бокових вікнах дарують тишину в салоні і ще багато всього.. дзвоніть, пишіть, все розкажу та покажу, машина абсолютно чесна та прозораУсім ПЕРЕМОГИ МИРУ та ЗДОРОВЯPS: машина ще не на обіку, ставиться на нового власника (по ціні обліку домовимось, будете першим в Україні)також карфакс скину по запиту, безкоштовно:)Обмін рівноцінний, або Ваша доплата
З VIN-кодом
20.04.2024
24 800 $
1 011 096 грн
Дизель 2 л.
Автомат
200 тис. км
Львів
...зад (dynamic)-камера-спорт сиденья S-Line-подогрев сидений-комфотный запуск-зеркало с функ. памяти, затемнением и сложением-WEBASTO, пуск с пульта и с помощью приложения на телефоне.-открытие и закрытие авто, и многие другие функции из приложения на телефоне.-адаптивный круиз контроль, Distronik Plus-распознавание дорожных знаков-удержание в полосе-распознавание усталости, с полной остановкой авто с включенной аварийкой, при засыпании.-помощь при спуске-распознавание аварийных ситуаций Audi pre sense-музыка HI-FI-17 диски-электрофаркоп с автопилотом на прицеп (trailer assistant)-электропривод крышки багажника, открытие и закрытие взмахом ноги-навигация с сенсорной панелью-ApleCarPlay, AndroidAuto-подсветка салона-накладки на педали и пороги S-Line-контроль давления в шинах-зеркало внутреннее безрамное-WI-FI-блютузПо поводу дополнительных вопросов – звонитеПриглашаем на осмотр
З VIN-кодом
06.01.2024
25 900 $
1 055 943 грн
Дизель 3 л.
Автомат
221 тис. км
Умань
Отличное состояние автомобиля! Полностью обслужен! Технически полностью исправное, лакокрасочное покрытие как новое! На все вопросы отвечу по телефону!
З VIN-кодом
08.03.2024
28 700 $
1 170 099 грн
Бензин 1.98 л.
Автомат
67 тис. км
Червоноград
...ТО.Можлива перевірка на будь-якому СТО.Можливий продаж в кредит та через криптовалюту.Пропонуємо такі послуги:- доставка авто з США, Канади, Європи;- перереєстрація авто на нового власника;- перевірка авто;- оформлення авто в кредит.
04.03.2024
23 999 $
978 439 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
255 тис. км
Тернопіль
...сліпих зон* Камера заднього виду* Заводські парк троніки* GPS з картами України та Європи* Утримання в полосі* Парт пілот самопаркування* Читання розмітки* Електро багажник з дотяжкою* Електро фаркоп* Електро дзеркала з обігрівом* Безключевий доступ* WEBASTO мокре та сухе* Асистент порередження про небезпеку* Підкермові пелюстки переключення передач* Підігріви сидінь* Бездротова зарядка пристроів* Carplay Android Авто обслужене та технічно справне! Ціна вказана за нал! Обмін ціна зовсім друга!
Пропозиції від автосалонів

Ауді A4 Allroad в Україні

Дивіться також: