Оголошення про продаж Ауді A6 Allroad 3 Інша

З VIN-кодом
15.06.2024
34 950 $
1 436 095 грн
Інше 3 л.
Інша
99 тис. км
Львів
...управления дальним светом - ассистент удержания полосы движения - ассистент распознавания дорожных знаков - ассистент предупреждения о фронтальном столкновении - круиз контроль - лимитирование скорости - Матричные LED фары IntelliLUX - LED ходовые огни - противотуманные фары - датчик света - физические датчики давления в шинах - бортовой компьютер с цветным дисплеем - Bluetooth гарнитура (громкая связь, голосовое управление) - 2*USB+AUX+3*12V - мультимедийная система - AndroidAuto/AppleCarPlay - Многозонный климат контроль - кожаный руль - мультируль (кнопки управления на руле) - Электрорегулировка зеркал - Подогрев зеркал - сборка зеркал - Автоматическое антибликовое затемнение центрального зеркала - подогрев передних сидений - сиденья кожа - датчики парковки - камера заднего вида - система Start-Stop - Автоматический электронный полотенце - системы ABS, ESP, ASR - Isofix крепеж для детских сидений - Хромированные рейлинги на крыше - Заводская тонировка задних окон - Авто обслужено и не требует дополнительных вложений.
З VIN-кодом
15.06.2024
30 900 $
1 269 681 грн
Інше 3 л.
Інша
185 тис. км
Чернігів
...історією! Без пробігу по Україні! Зроблено повне велке ТО, перевірка технічного стану та якісний детейлінг. Перевірка у офіційного дилера чи на профільному сто вітається. Без додаткових вкладень! ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! МОЖЛИВИЙ КРЕДИТ, ЛІЗІНГ, Trade-In/ОБМІН ТА РОЗРАХУНОК КРИПТОВАЛЮТОЮ! Перший у Чернігові автосалон автомобілів з пробігом пропонує подивитися, перевірити, зробити тест-драйв та придбати автомобіль за вказаною адресою. НАДАЄМО ПОСЛУГИ: - ВИКУП та РЕАЛІЗАЦІЯ вашого авто! - ДОПОМОГА та консультація у виборі та купівлі авто! - Авто ПІД ЗАМОВЛЕННЯ з ЄВРОПИ, США та України з повним митним оформленням під ключ як на фізичне, так і на юр. особа (з ПДВ)! - Допоомога та супровід оформляння авто в СЦ МВС! - Доставка авто у будь-який регіон України! ГАРАНТУЄМО ЮРИДИЧНУ БЕЗПЕКУ УГОДИ! ТЕЛЕФОНУЙТЕ, З ЗАДОВОЛЕННЯМ ВІДПОВІМО НА ВСІ ПИТАННЯ!
З VIN-кодом
01.06.2024
23 500 $
965 615 грн
Інше 3 л.
Інша
240 тис. км
Київ
...від компанії Audi. Відрізняється великими габаритами, високим кліренсом та дуже містким салоном. Дизельний двигун об'ємом 3.0 літра подарує вам не лише гарну динаміку розгону, а й приємну витрату палива. Цілий автомобіль не брав участь у ДТП. Технічно повністю обслужений. Збереглося два комплекти ключів та заводська webasto. Комплектація: мультикермо, круїз контроль, клімат контроль на 4 зони, передній/задній парктронік, запуск авто з кнопки, підігрів передніх та задніх сидінь, навігація, мультимедіа, електропривід багажного відділення, підсвічування дверей, комбінований салон та багато іншого.

Ауді A6 Allroad в Україні

Дивіться також: