Оголошення про продаж Авто Бьюік в Україні

З VIN-кодом
23.05.2024
16 500 $
666 105 грн
Бензин 0 л.
Автомат
121 тис. км
Чернігів
...Свіжа страховка. Масла фільтра замінені . Зроблений розвал сходження. Шини у відмінному стані. Звичайний атмосферний 2.5 двигун GM. Звичайна надійна автоматична коробка передач. Клімат працює . Акумулятор поставив новий . Комбінована шкіра в ідеальному стані . Більше фото , або відео можу скинути на вайбер . Всі питання по тл , або на вайбер . Авто не потребує ніяких вкладень !!!
З VIN-кодом
24.05.2024
18 400 $
740 600 грн
Бензин 1.35 л.
Варіатор
91 тис. км
Бровари
З VIN-кодом
22.05.2024
12 700 $
511 175 грн
Бензин 2 л.
Автомат
73 тис. км
Кам'янське - Дніпродзержинськ
Машина була пригнана та якісно зроблена. Гарна комплектація. Нова резина .Дуже динамічне та комфортне авто з приємною витратою пального. Готов на любі перевірки. Обов’язково зняття з обліку.
З VIN-кодом
06.04.2024
11 000 $
442 750 грн
Бензин 1.4 л.
Автомат
154 тис. км
Хмельницький
автомобиль в ОТЛИЧНОМ техническом состоянии. Все узлы агрегаты работаю, экономно комфортное авто. СТОИМ ВНИМАНИЕ!!!
З VIN-кодом
10.05.2024
17 200 $
692 300 грн
Бензин 1.2 л.
Автомат
63 тис. км
Черкаси
Buick Encore GX 2020 годаПробег 63т.кмБез пробега по Украине!Не крашен ни один элемент!Состояние нового авто!
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
16.05.2024
15 500 $
626 200 грн
Гібрид (HEV) 2.38 л.
Інша
87 тис. км
Одеса
...даної моделі дозволяє досягти витрати палива в змішаному режимі 8 літрів на 100 км шляху. Автомобіль дуже добре обслужений.
З VIN-кодом
22.05.2024
12 000 $
483 000 грн
Газ/бензин 1.4 л.
Автомат
180 тис. км
Львів
...робоча, газ вписаний, розхід по місту 10л газу на 100км, коробка без нюансів, ходова і двигун супер, кузов без дефектів чи нюансів. Доставлений захист картера, все світло фар лед і в салоні також підсвітка вся лед. Віддаю зимові і літні колеса з датчиками тиску, поперечини на дах. Авто знаходиться у Львові. Торг на каву. Продаж через мрео, по дорученню, через дію.
З VIN-кодом
22.03.2024
18 000 $
724 500 грн
Бензин 2.46 л.
Автомат
32 тис. км
Київ
...отделочные материалы салона;Панорамная крыша;Подогрев руля;Память водительского сиденья;Электропривод и поясничная поддержка передних сидений;Подогрев всех сидений;Трехзонный климат-контроль;Дистанционный запуск;Комфортный доступ;Кнопка старт/стоп;Электропривод багажника, регулировка высоты открывания;Парктроник, адаптивная задняя камера;CarPlay;Контроль слепых зон;
23.05.2024
11 900 $
478 975 грн
Бензин 1.4 л.
Автомат
106 тис. км
Пісочин
Продам бьюик в шикарном состоянии как внешне так и технически авто не требует вложений пригнана с Америки с небольшими повреждениями на хорошей комплектации
З VIN-кодом
28.04.2024
18 200 $
734 734 грн
Бензин 2.5 л.
Автомат
96 тис. км
Бровари
...бампер, кроме бампера авто в родной краске.Полностью обслуженный, после замены масла в двигателе и автомате, фильтров.Автомобиль на полном приводе, на кожаном салоне с подогревом руля и всех сидений, панорама с функцией люка.Электропроводка передних сидений с памятью. Трехзонный климат контроль. Задние сиденья с регулировкой наклона спинки.Декоративная подсветка салона со вставками под зеленое дерево с металлическими прожилками.Безрамочное зеркало заднего вида с автозатемнением.Запуск с кнопкой. Двойные стеклопакеты на всех дверях, что дает лучшую шумоизоляцию.Электропровод крышки багажника, с функцией открывания без рук, махом ноги.Бесключевой доступ на всех дверях. Функция удаленного авто запуска.Функция слепых зон, камера заднего вида и парктроника. Датчик дождя, светлая, боковое зеркало с автозатмением. Ксеноновые фары.Диски 18 радиуса на резине мишелина.
З VIN-кодом
05.05.2024
15 000 $
606 000 грн
Бензин 2 л.
Автомат
99 тис. км
Київ
...с относительно незначительными повреждениями и целой безопасностью (смотрите историю по VIN номеру).Также имеет хорошую историю обслуживания в США. Восстанавливался оригинальными запчастями из Европы. Красились капот (алюминий), бампер и обвес (накладки бамперов и порогов). Правое крыло покупалось в цвет. Силовая часть кузова не повреждена, ее сварка/рихтовка отсутствует.Эксплуатация в Украине с сентября прошлого года. Масло заливалось только Motul 8100 Eco-lite. Бензин а-98 на АЗС UPG(upg100), Gran Petrol, Socar. Только заменены передние тормоза - диски и колодки.В Украине ездил преимущественно по трассам, реже по городу. По ЛФП есть следы эксплуатации (сколы, царапины, притертости) как в Штатах, так и в Украине, прошу отнестись с пониманием.Кузов лифтбек. Оснащен турбодвигателем объемом 2.0 на 250 л.с и 9-ступенчатой ??АКПП, с хорошей динамикой, что дает возможность комфортно чувствовать себя на трассе при разных скоростных режимах и с адекватным расходом топлива.Обладает хорошей шумоизоляцией, как для своего класса, с двойным стеклопакетом передних окон. Просторный салон с большим багажным отделением (при сложенном заднем ряду, объем почти 1.5 куба). В рамках D класса комфорт на высоком уровне.Имеет хорошую комплектацию, которая включает в себя:- бесключевой доступ- дистанционный запуск- климат-контроль- датчик света- подогрев передних сидений- подогрев руля- мультимедиа с поддержкой USB, AUX, Bluetooth, Android Auto и Apple CarPlay- камера заднего вида- электрорегулировка зеркал- подогрев зеркал- и многое другоеОт себя дополнительно установил:- обвес OPC-line- руль от спортивной версии GS- цифровая панель приборовУбедительная просьба, звонить по телефону и писать только людям заинтересованным в покупке. В услугах автобизнесменов не нуждаюсь. Уважайте, пожалуйста, мое и ваше время. Торг возможен возле капота. Обмен только на $.
07.05.2024
16 250 $
656 500 грн
Бензин 2 л.
Автомат
49 тис. км
Бровари
...матричную оптику, амбилайт подсветку салонах, датчики слепых зон, акустика bose, регулярно 7т км ,4 года у меня машину для выезда по трассе расход 7,5-8 огород 10,5-12,8ст автомат айсин, полный привод 260 лошадей, салон целый, дистанционный запуск двигателя, подогрев руля дистанционно,ляда автоматически открывается и закрывается, бесключенный доступ 5 дверей,двойные стекла,безопасность целая,задние фонари Европа желтые,меняю только на деньги

Бьюік в Україні

Бьюік за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Бьюік

Бьюік за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Buick
Самый плюшевый автомобиль - Бьюик Энклав (Buick Enclave) из США. Полный обзор
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Buick

Все більше людей в Україні цікавляться, де купити Buick, які моделі пропонує бренд і скільки коштують нові і б/у авто. Відповіді на всі питання знайдуться в каталозі AutoMoto.ua. Чому? Наш алгоритм постійно збирає оголошення з популярних автосайтів і регулярно оновлює інформацію. Це означає, що ви отримуєте актуальні пропозиції з продажу машин марки Б’юїк зі 100 сайтів в одному каталозі. 

Що потрібно знати про Б’юїк 

  1. Американський автовиробник Buick - один з найстаріших у світі. Марку заснував Девід Данбар Б’юїк в 1899 році. 
  2. З 1908 року компанія належить концерну General Motors і позиціонується як виробник автомобілів преміум-класу. 
  3.  Логотип Buick має цікаву історію та безліч варіацій. У перші роки існування бренду на емблемі було зображено Дядька Сема, який крокує земною кулею з двигуном внутрішнього згоряння на візку. Потім лого змінила назва марки в різних стилях. Зараз на емблемі зображені три срібних щита, обрамлені колом, які нагадують про лицарське походження засновника. Але якщо ви збираєтеся купити б/у Buick,  випущений до 2002 року, щити на значку будуть кольоровими. 
  4. Американський виробник став першим, хто встановив на серійний автомобіль електричні покажчики повороту. Інновацію отримав представницький седан Roadmaster в 1939 році. 
  5. Авто популярної марки не могли залишити без уваги кінорежисери. Ви бачили Б’юїк в "Назад в майбутнє", "Руйнівнику", "Форсажі 4" та мультфільмі "Тачки". Так що купити Buick як в кіно - не проблема! 

Яку модель Buick вибрати

  • Encore - компактний кросовер. Модель представлена в 2012 році, тому будь-який Б’юїк б/у, який ви вирішите купити, не буде старше 10 років. Компактний і жвавий автомобіль зі свіжої зовнішністю стане чудовою альтернативою європейським та японським "паркетникам";
  • Enclave - повнорозмірний кросовер. Ви отримуєте щедру базову комплектацію та опціональний третій ряд сидінь. Якщо вдасться знайти та купити б/у Buick в топовій версії, отримаєте на 100% преміальне авто;
  • Regal - середньорозмірний седан з класичним дизайном. Модель з'явилася в 1973 році та сходить з конвеєра, зі змінами та оновленнями, до сьогодні. Це означає високий попит на авто. 

Відгуки власників Buick

Популярність американських авто зростає і бажання купити б/у Б’юїк в Україні вже не викликає питання та здивування, як років 10 тому. З'являється все більше відгуків про різні моделі марки. Власники залишаються задоволені співвідношенням ціна/якість. Багато хто купує Buick, щоб виділитися на тлі звичних кросоверів і седанів на парковці. І це вдається! 

Так, проблеми з Б’юїк виникають, особливо, якщо купити б/у машину. Але ремонт не викликає складнощів, хіба що довго доводиться чекати запчастини з-за океану. Але є й хороша новина: багато деталей взаємозамінні з моделями Шевроле та Опель. 

Як вибрати Buick на AutoMoto.ua

Агрегатор автомобільних оголошень АвтоМото допоможе знайти та вибрати машину вашої мрії. Скористайтеся зручним фільтром, щоб відібрати пропозиції, які відповідають запиту. 

Ми розуміємо, що вирішити, який купити б/у Б’юїк за кілька хвилин неможливо. Тому пропонуємо додати всі оголошення, які вам підходять, в "Блокнот", щоб стежити за змінами ціни і не шукати їх завтра знову.