Оголошення про продаж Каділак CT6 в Україні

З VIN-кодом
17.03.2024
26 300 $
1 080 930 грн
Бензин 3.6 л.
Автомат
67 тис. км
Запоріжжя
...із США!Пробіг 67 тис. км.Два ключі!Нічне бачення з фукцією тепловізора!Підворот задніх коліс!Повний привід!Вимкнення двох циліндрів для економії палива!Восьмиступінчастий автомат із можливістю перемикання підкермовими пелюстками!Безключовий доступ!Автозатемніння дзеркал!Електрична кришка багажника з функцією відкриття та закриття без допомоги рук!Панорамний дах!Перфорована шкіра з автоматичним підігрівом та вентиляцією сидінь та керма!Диски 20 радіусу! при цьому рух плавність ходу якої позаздрить навіть BMW 7 серії (є з чим порівнювати! BMW у мене теж є і була не одна!)Проекція з функцією вибору різних варіантів (три чи чотири варіанти) точно не пам'ятаю під час перегляду обов'язково покажу!Величезний багажник!Шторки на задніх дверях, стеклах та даху!Мертві зони з вібрацією сидіння та керма!Адаптивний круїз, Утримання в смузі руху автогальмування та розгін!Датчики тиск шин!Камери 360 градусів і широкоформатна камера в дзеркалі заднього виду, і парктроніки в колоFull Led оптикаStart-stopАмбіентне підсвічування салонуЗамінено масло в двигуні та в коробці з фільтрами! Усього і не перерахувати!Автомобілів було багато! Але такий дивовижний перший!Люди скручує голову коли їдеш на ньому!Дуже привабливий флагманський седан від Cadillac завдовжки майже 5.2 метри!Той, хто купив, залишиться максимально задоволений!Торг буде обов'язково під час огляду! Не пропустіть свій шанс стати власником унікального автомобіля!З такими пошкодженнями, як він приїхав, і такою ціною немає жодного автомобіля цієї моделі в Україні!
З VIN-кодом
08.04.2024
35 000 $
1 438 500 грн
Бензин 3.64 л.
Автомат
141 тис. км
Київ
...с отключением двух цилиндров двигателя дают возможность ездить довольно экономично. Мультимедийная система и приборная панель переведены на украинский язык, загружены карты Украины и Европы.Автомобиль отремонтирован качественно, сделано полное ТО с заменой масла и фильтров повсюду, где только это возможно (коробка, мотор, дифференциалы, раздатка) делать ничего не нужно. Автомобиль в отличном состоянии и хорошей комплектации.Камеры 360, автоматический дальний свет, подогревы сидений и руля, контроль удержания в полосе движения, автопарковка, беспроводная зарядка, CarPlay, Android Auto и многое другое. За подробной информацией обращайтесь по телефону.
З VIN-кодом
15.05.2024
22 200 $
912 420 грн
Бензин 3.65 л.
Автомат
175 тис. км
Київ
Повний привідМожливий продаж у лізинг.
31.03.2024
24 000 $
986 400 грн
Бензин 3.6 л.
Автомат
141 тис. км
Київ
...По кузову все ідеально. По авто: комплектація індивідуальна, в США доставлялась їх фірмова музина на 34 динаміки (BOSE PANARAY), такого звучання ви ще точно не чули). Довжина 5100!!! Авто на яке всі звертаюсь увагу! Авто заводиться з ключа, дистанційно! Авто має подвійне скло що в парі з шумоізоляцією робить поїздки тихими та спокійними! Панорамний дах з люком, шторки на вікна в салоні. Крісла з підігрівом та обдувом. Круговий огляд 360*, функція старт-стоп, функція авто-холд, 3 режими їзди(спорт, звичайний, сніг), круіз контроль, автопаркування, попередження небезпеки! І ще дуже дуже багато чого!
З VIN-кодом
25.12.2023
31 600 $
1 298 760 грн
Бензин 3 л.
Автомат
220 тис. км
Слов'янськ
...двері, правої фари. Безпека та скла - все рідне. Геометрія кузова не порушувалась. Пошкоджені кузовні елементи - двері, крило та фара встановлені нові і якісно пофарбовані на початку 2023 року.По технічній частині автомобіль знаходиться у відмінному стані, всі системи, агрегати та силові елементи працюють без нарікань.Преміальний автомобіль з приємним розходом палива: траса (7-9 л.), місто (11-13 л.), як у Hyundai Sonata.Рідний пробіг.Проведена українізація автомобіля. Є радіо, навігація та автомобіль повністю на українській мові.Комфорт керування автомобілем відповідає його класу та комплектації, а саме:- Підігрів та вентиляція всіх сидінь.- Масаж передніх та задніх сидінь.- Акустика BOSE PANARAY (34 динаміка).- Задні підрулюючі колеса.- Підігрів руля.- Відкриття багажника без допомоги рук.- 4-х зонний клімат-контроль.- Адаптивний круїз-контроль.- Утримання в полосі.- Попередження про зіткнення.- Розпізнавання людей.- Камери 360.- Панорама.- Шкіряні сидіння, потолок - алькантара.- Регулюючі задні сидіння.- Пам'ять передніх сидінь.- Датчики мертвих зон.- Автопарковка.- Система старт-стоп.- Встановлені монітори для задніх пасажирів.- Система доступу без ключа.- Проекція на лобове скло.- Підігрів лобового скла, заднього та бокових дзеркал.- Датчики світла та дощу.- Функція автоматичного екстреного гальмування- Електропривод складання дзеркал. Система адаптивного освітлення дороги (AFS, SRH).Автомобіль повністю вартий своїх коштів, обслужений (замінені масла в усіх агрегатах, фільтра та технічні рідини) та готовий їхати на будь-яку відстань. Що треба було замінити в силу пробігу, було замінено (стоїть все нове оригінальне). Для реального покупця можливий торг біля авто. Тільки переоформлення. Обмін не пропонувати.
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
14.12.2023
35 500 $
1 459 050 грн
Гібрид (PHEV) 2 л.
Автомат
52 тис. км
Львів
...обмен на электромобиль с полным приводом. пробег только на электротяге 45 км, расход при смешанном режиме 2.5 л на 100 км, расход на двс 7 л на 100 км. Зарядка в комплекте от обычной электросети.

Каділак CT6 за типом палива та за видом трансмісії

Каділак CT6 за об'ємом двигуна та за видом трансмісії

Каділак CT6 за видами трансмісії

Каділак CT6 за типом палива

Каділак CT6 в Україні

Каділак CT6 за кольором

Каділак CT6 за типом приводу

Інші Каділак CT6

Каділак CT6 за об'ємом двигуна

Каділак CT6 по рокам

Дивіться також:
Усі відгуки
4.8/5
(15 відгуків)
Пользователь
4.6/5

Минусов практически нету. Возможно - это маленький клиренс и плохая адаптация для российских дорог.

Пользователь
4.8/5

Я всю жизнь мечтал о Кадиллаке, и мечта сбылась. Эта машина достойна своей репутации и стоимости. Правда, ездить на ней по плохи дорогам не рекомендуется, в нашей стране это недостаток.

Читати всі відгуки