Оголошення про продаж Форд в Чернігові

З VIN-кодом
30.04.2024
6 499 $
263 339 грн
Бензин 1 л.
Ручна / Механіка
164 тис. км
Чернігів
...бере до 7 л., по трасі - 5.5 л. за 120 км/год. Нова зимова гума та свіжа страховка.Відмінна комплектація Titanium: електропідсилювач керма, 2-х зонний клімат-контроль (обслужений, заправлений та холодить відмінно), круїз, підігрів передніх сидінь, 6 подушок безпеки, бортовий комп'ютер з безліччю режимів, повний електропакет та підігрів дзеркал + лобового, парктроник, денні ходові вогні, протитуманні фари, відкриття багажника з ключа, ABS/ESP/ABD і т.д.Пробіг рідний, обслуговувалась завжди вчасно і лише якісними запчастинами. З останнього було дуже дороге ТО: всі фільтри/олії + замінений антифриз і масло в коробці, нова турбіна (пройшла максимум 5 тис. км.), нові гальмівні колодки в коло, нова прокладка клапанної кришки та сальники півосей, нові свічки, так само зроблено регулювання клапанів та розвал сходження, акти всіх виконаних робіт із СТО є. Додатково встановлено захист двигуна Kolchuga. Каталізатор на місці нічого не вирізано. Мотор не димить/не коптить і масла не бере ні грама від заміни до заміни, турбіна/КПП/зчеплення так само без нарікань. Машина обслужена до дрібниць і вкладеннях не потребує слова зовсім.Салон у хорошому заводському стані, не затяганий і дуже доглянутий, по електроніці працює все, кожна кнопка та функція автомобіля, помилок немає і не було за період експлуатації.Кузов весь у рідній фарбі крім заднього крила, решта елементів не крутилися і в заводському забарвленні. Фари/скла у коло (+ лобове) рідні. Є дрібні відколи та подряпини по ЛКП, але нічого критичного, полірування за бажанням.Придбанням залишитеся дуже задоволені, машина повністю обслужена і готова до повсякденної експлуатації без вкладень. Ціна дуже адекватна, торг мінімальний. Продаж бажань з переоформленням.
З VIN-кодом
24.05.2024
10 500 $
425 250 грн
Дизель 1.5 л.
Автомат
150 тис. км
Чернігів
Авто из Голландии, без ДТП, пробежало по Украине 3 тыс.км. новая АКБ, защита двигателя, парктроник, задняя камера и т.д. Состояние – ОК, любая проверка.
З VIN-кодом
24.05.2024
12 500 $
506 250 грн
Бензин 2.5 л.
Автомат
89 тис. км
Чернігів
опис відсутній
З VIN-кодом
19.03.2024
9 400 $
380 324 грн
Дизель 2 л.
Автомат
212 тис. км
Чернігів
...и зеркал, автосборка зеркал, двухзонный климат-контроль, заправленный кондиционер, без ключевой доступ, парктроника передние и задние, ассистент парковки, машина паркуется сама, панорама, установлена ??защита двигателя (кольчуга), докатка в комплекте. Всё работает отлично.
З VIN-кодом
14.05.2024
10 300 $
417 356 грн
Бензин 2 л.
Автомат
227 тис. км
Чернігів
...автомобіля з Америки)Мотор 2.0 Ecoboost 240 к.с - дуже потужний і водночас економічний!Олія не бере, дим не кидає!Олія в двигуні змінено 2тис.км назадОригінал 5w30 Motorcraft!6-ти ступінчаста коробка передач, перемикається плавно, без ривків, стусанів, стуків і ударів!ЗВИЧАЙНИЙ НАДІЙНИЙ ЯПОНСЬКИЙ АВТОМАТ AISIN!НЕ POWERSHIP!Чорний шкіряний салон в ідеальному стані, шкіра рідна не перешита, не підфарбована!Автомобіль повністю обслужений і не потребує додаткових капіталовкладень!Готовий їхати на будь-яке Ваше СТО!Можливий обмін, розгляну всі варіанти!Ціна автомобіля на обмін 13.000$Реальному покупцю торг під час огляду!
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
25.05.2024
7 800 $
316 212 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
232 тис. км
Чернігів
...проводились за час мого володіння зазначені на останньому фото. Машина знаходиться в нормальному, робочому, справному стані. Надійний двигун та механічна коробка. Встановлене ГБО, балон на 50 літрів. Розхід газу по місту 10 - 11 літрів. Клімат. Є другий комплект колісних дисків з резиною Fulda (зима). Авто повністю знешумлене. Рік тому встановлений новий акб. Зроблений антихром бічних молдингів. Встановлені динамічні поворотники в дзеркалах. Встановлені led лампи ближнього світла. Тільки-но замінив комлпект щеплення. Салон в охайному стані. Є декілька незначних недоліків по кузову (вказані на фото).Торг.
З VIN-кодом
24.05.2024
7 600 $
307 952 грн
Бензин 1 л.
Ручна / Механіка
248 тис. км
Чернігів
...з першого дня на офіційному СТО ФОРД - в наявности всі Акти виконаних робіт по регламентному обслуговуванню. На даний час все поточне ТО виконано, вкладень не потрібує зовсім. Двигун та коробка сухі, мастило від заміни до заміни на свєму рівні, ні граму не додається! ПРОБІГ ТРАСОВИЙ! Авто без ДТП, з дрібними слідами від експлуатації. Додатково встановлено захист двигуна та двосторонню сигналізацію. Все скло рідне. Всі функції та кнопки працюють без нарікань. Вражає своєю економічністю: місто 6, 5л. траса-5л. Авто в сім'ї більше 2 років - ніколи не підводило, перевірене дорогою. Продаж через переход на автомат).Всю необхідну інформацію передам новому власникую.
З VIN-кодом
17.03.2024
8 700 $
352 524 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
121 тис. км
Чернігів
...на официальных и профильных станциях.- 2.0 Flexifuel – обычный атмосферный двигатель, легко ставится ГБО или можно использовать спиртовое топливо.- хорошая комплектация: в наличии магнитола на Андроиде, современная навигация, камера заднего вида, климат контроль, полный зимний пакет. ( подогрев всех стекол, включая лобового, зеркал и сидений)- Недавно было сделано большое ТО, все по оригиналу: замена цепи ГРМ, водяной насос, ревизия топливных форсунок, чистка дроссельной заслонки, чистка впускного коллектора, замена стартера на новый оригинальный, новые тормозные диски, колодки и многое другое. Чтобы все не перечислять, предоставим по необходимости все акты выполненных работ.– Последнее ТО было 200 км назад.- Нареканий по двигателю, КПП и по ходовой части нет. Все обслуживалось по регламенту с использованием оригинальных запчастей.- Зимняя и летняя резина на отдельных оригинальных дисках (резина почти как новая)- два комплекта ключей.- Обращайтесь за дополнительной информацией.
З VIN-кодом
04.05.2024
14 500 $
587 830 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Автомат
158 тис. км
Чернігів
...Машина має шкіряний салон, панорамний дах, двухзонний клімат контроль, лінзовані лед фари з денним світлом, датчики освітлення, дощу, тиску в шинах, безключовий доступ, новігаційна система, круїз контроль, автопілот при паркуванні (машина сама керує кермом), камера заднього виду, підігрів дзеркал, складання дзеркал, підігрів сидінь, литі диски 19". Майже нова резина Goodyear. Рейлінги на даху, ева коврики. Має передні і задні датчики партронік, камеру заднього виду, радар. Має дистанційний запуск двигуна (дуже зручно заводиш з дому і приходиш сідаєш вже прогріту машину). Має пам'ять сидінь (зручно переналаштовувати після дружини). Акустична система дуже потужна з неймовірно якісним звуком. Стоїть газове обладнання п'ятого покоління, що значно заощаджує заправку авто. Машина з повним привідом і має аж 240 л.с. Має надійний двигун оснащений цепкою замість ремня ГРМ (не потребує заміни). в комлекті докатка, домкрат, ориганльний ключ. Машиною будете задоволені, бо брав для себе і для довгого користування. Пробіг рідний, а не скручений як у всіх перекупів. Причина продажу не вистачає коштів для купівлі нерухомості.
З VIN-кодом
24.05.2024
4 500 $
182 340 грн
Газ/бензин 3 л.
Автомат
170 тис. км
Чернігів
...Есть газ, акпп,эл.зеркала,4 стекл.подьемника, гур,бомбавый салон в котором места валом,ксенон,тонированая вся,.обмен 5$
З VIN-кодом
12.04.2024
9 900 $
401 148 грн
Бензин 2 л.
Автомат
72 тис. км
Чернігів
...- кожаный салон, амбиентная подсветка 6 цветов, режим коробки Sport, автосвет, голосовое управление, Bluetooth связь с телефоном, камера заднего обзора, парктроники, контроль контроль, мультикермо, электрореругирование кресла + поясничная поддержка, USB, 3 ключи. т.д.Пригонял под себя с незначительными повреждениями по морде. Фары, капот и крыло родные. С 2019 года эксплуатируется в одних руках. Пробег 100% правдив, подтвердит любое СТО. С АКПП все хорошо. В салоне не курили. На 66 тыс. вложено в ходовку и тормоза 25 тыс. грн.Авто всегда ухожено в идеальном состоянии, вложений не нуждается.Дополнительно установлено:Защита картера, подогрев сидений и зеркал, коврики, уникальная приборная панель без миль (отдам оригинальные кожуры), перешиты кожей карты двери, пластик в салоне окрашен в цвет кузова это значительно освежило салон, установлены дополнительные пружины на лифтах 5-й двери для открытия кнопки. Новый аккумулятор.Комплект оригинальных ковриков и зимних комплект.
З VIN-кодом
24.05.2024
4 100 $
166 050 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
350 тис. км
Чернігів
Технічно у відмінному стані, потрібне фарбування інші питання по телефону

Форд в Україні

Форд в Чернігові

Дивіться також: