Оголошення про продаж Авто Хендай в Україні

З VIN-кодом
04.05.2024
13 300 $
530 936 грн
Дизель 1.6 л.
Автомат
155 тис. км
Запоріжжя
...В интернете есть фото с аукциона. С родным пробегом 155000 км . Автомобиль технический в отличном состоянии, двигатель работает хорошо приёмисто не дымит масло не ест , автомат переключается плавно без пинков рывков, все отличном, турбина дует, ходовая как новая без скрипов, стука ,грюка. Кожанный салон, в отличном состоянии, климат контроль, заправлен холодит, камера заднего вида, мультимедиа, мультируль, полный электропакет, и многое другое для комфортной езды . Звоните договоримся. Торг .Переоформление.
З VIN-кодом
09.05.2024
19 600 $
782 432 грн
Дизель 2.2 л.
Автомат
62 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...АКП.Хто розуміється на даних авто інформація:під час профілактики вала роздатки,вирішили поставити нову роздатку.Під час профілактики муфти заднього приводу,вирішили поставити нового зразку електро-привід.На фото видно.Сколів по авто немає,даже на бампері,а він в заводському окрасі.Лобове скло рідне.
З VIN-кодом
10.05.2024
7 000 $
279 930 грн
Бензин 1.2 л.
Автомат
83 тис. км
Одеса
.... АКПП идеально переключает. Двигатель работает четко! Ходовая часть без замечаний. Добрым людям-торг! Кому нужно могу сбросить видео! Документы в порядке.
З VIN-кодом
11.05.2024
9 950 $
397 204 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
77 тис. км
Харків
...передбачено все заводами виробником! Машенька економна спритна! Гума стоїть нова! Салон чистий не прокурений! Інші питання по телефону!
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Одеса
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
04.05.2024
13 600 $
542 912 грн
Дизель 2.2 л.
Автомат
265 тис. км
Вінниця
Официальный автомобиль, купленный в автосалоне!! Родной пробег 100%. Во весь кузов родная краска. Хорошее состояние, полный привод, мотор, кпп без замечания! СЛАВА УКРАИНЕ
З VIN-кодом
09.05.2024
19 400 $
774 448 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
16 тис. км
Київ
...фото).Найбільша Максимальна комплектація TOP:яка включає в себе:2-х кольоровий кузов/Круїз контроль/Клімат контроль/6-ти ступінчаста АКПП/Підігрів передніх сидінь і Керма/LED Передня,задня оптика/Підігрів дзеркал +Складання/Великий Монітор(CarPlay/AndroidAuto Без проводової)/Р17 колесо/Шкіряний Руль,Дверні карти,сидіння з рядком в колір кузова авто,і багато іншого для комфортної та приємної їзди.Звичайний атмосферний двигун на (123 к.с), який показує непогану динаміку і витрата палива, в міському циклі до 8 л/100км, по трасі 5-5.5 л/100км. Додатково у дилера встановлені: Оригінальні бризковики, килими в салон. керування з Телефону.Реальному покупцю предметний торг у капота автомобіля.Стан машини справді дивовижний.
З VIN-кодом
10.05.2024
28 000 $
1 117 760 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
21 тис. км
Одеса
...опции. Панорама, кожа- алькантара, Bose. Без пробега по Украине. Привезена с Америки. Был касательный удар по правой стороне, крыло новое, двери рихтованые. Качественный ремонт. Авто пахнет заводом. Это авто действительно заслуживает внимания настоящих ценителей комфортной езды. Диски 19-е. Без ключевой доступ, дистанционный запуск двигателя, удержание в полосе, электронное табло и многое другое. Авто в Одессе. Звоните, смотрите. Всем удачных продаж и покупок!!!
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Черкаси
З VIN-кодом
09.05.2024
7 200 $
287 928 грн
Бензин 1.2 л.
Автомат
83 тис. км
Одеса
...перемикає ідеально. Двигун працює чітко! Ходова частина без зауважень. Добрим людям-торг! Кому потрібно можу скинути відео! Документи в порядку.
З VIN-кодом
01.05.2024
36 500 $
1 457 080 грн
Гібрид (HEV) 1.6 л.
Автомат
67 тис. км
Київ
...зимняя резина Michelin- GSM сигнализация- защита двигателя- решетка радиатора- дополнительный комплект ковриков в салон- фары поклеены пленкойБолее подробная информация по телефону...
З VIN-кодом
25.04.2024
33 999 $
1 357 240 грн
Гібрид (HEV) 1.6 л.
Автомат
26 тис. км
Одеса
...светодиодные передние и задние фары -Виртуальная приборная панель- аудио система KRELL- бесключевой доступ- подогрев лобового стекла - Подогрев заднего стекла.Подогрев передних и задних сидений- подогрев руля- вентиляция передних сидений- передние и задние парктроники- 360 камеры- 2-х зонный климат контроль- Память водительского сиденья- Электрорегулировка передних сидений для передних и задних пассажиров- Мультируль- Электро полотенце- удержание в полосе - круиз контроль- Шторки для задних пассажиров- Электро ляда- 2 комплекта ключейСервисная книга. Вся история обслуживания.Хранится в теплом паркинге.Состояние нового автомобиля.Перекупщики и авто площадки просьба не беспокоит.
Нове
Бензин 1.59 л.
Автомат
Черкаси
З VIN-кодом
11.05.2024
11 999 $
479 120 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
38 тис. км
Одеса
...ПРОБЕГА. Куплен у ОФИЦИАЛЬНОГО ДИЛЕРА!Эксплуатировался очень бережно и аккуратно. В ДТП и прочих ситуациях никогда не был. БЕЗ ЕДИНОГО ПОДКРАСА, не крашены даже бампера. По кузову никаких царапин, вмятин НЕТ! Все стёкла родные, включая лобовое. МАКСИМАЛЬНАЯ КОМПЛЕКТАЦИЯ: КОМБИНИРОВАНЫЙ САЛОН, Подогрев сидений, мультируль, КСЕНОН в фарах и допах, ПАРКТРОНИК, магнитола с выходом USB/AUX. Салон – в идеальном состоянии, как новый. Родной, подтвержденный пробег. По технической части нареканий абсолютно никаких нет. Коробка, мотор - РАБОТАЮТ ОТЛИЧНО!!! Как визуально, так и технически претензий к машине нет. Полностью обслужена!!! Вложений абсолютно не требует. Готов к проверкам на любом СТО. Хранится в Гараже.
З VIN-кодом
10.05.2024
9 700 $
387 612 грн
Бензин 2.36 л.
Автомат
88 тис. км
Одеса
...лобове.За технічною частиною повністю обслуговується і не вимагає жодних вкладень.На новій гумі.З гарною комплектацією на шкіряному салоні, з екраном, камерою заднього виду, CarPlay тощо.Готовий до перевірки на будь-якому СТО.Торг реальному покупцю.

Хендай в Україні

Хендай за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Хендай

Хендай за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Hyundai
Hyundai i30 – действительно неплохая покупка? | Подержанные автомобили
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Hyundai

Південнокорейський виробник Hyundai створює такі автомобілі, які навіть в статусі б/у дадуть фору багатьом новим моделям. Дизайн, випереджаючий час, високі оцінки безпеки і модельний ряд, від хетчбеків і седанів до спорткарів і комерційних авто, - ось мінімум причин, щоб купити Хюндай. Агрегатор автомобільних оголошень АвтоМото швидко знайде будь-який автомобіль південнокорейського бренду, який є у продажу в Україні.

Що потрібно знати про Hyundai

  1. Hyundai на корейському означає "сучасність", "нинішній час". Дійсно, навіть якщо купити Хюндай б/у, він буде актуальним, не кажучи вже про нові моделі. 
  2. Емблема бренду - це не буква "H", як здається на перший погляд. Вона символізує рукостискання представника автовиробника і споживача. Овал навколо лого означає присутність бренду у всьому світі. 
  3. Компанія відносно молода - її заснували в 1967 році. Бренд швидко підкорив світовий авторинок. Зараз в його лінійці міські, сімейні, люксові, комерційні та спортивні автомобілі. Знайти і купити Hyundai будь-якої моделі можна за допомогою АвтоМото.
  4. Компанія першою в світі оснастила свої авто технологією Android Auto.
  5. Південнокорейський бренд - це не тільки автомобілі. Різні підрозділи займаються випуском важкої спецтехніки, армійської техніки, суден і двигунів для них, верстатів для автопромисловості та електротехнічне обладнання для електростанцій. 

Яку модель Hyundai вибрати

  • Sonata - передньопривідний седан. Експерти сперечаються, до якого класу віднести авто: сімейне або бізнес? Дискусія не має сенсу, так як це відмінна машина. Потрібно не сперечатися, а купити авто Хюндай і насолоджуватися комфортними поїздками;
  • Santa Fe - модель, яка підкреслить вашу індивідуальність, зробить комфортним життя в мегаполісі і не підведе на заміських дорогах. Якщо ви збираєтесь купити Hyundai б/у - дивіться наш каталог і вибирайте свій Санта Фе з 15 000+ пропозицій;
  • Tucson - компактний позашляховик. Безпечна і простора модель створена для сімейних подорожей;
  • Elantra - компактна модель, яка підкорила покупців економною витратою палива, стильним дизайном, багатим оснащенням навіть в базовій комплектації;
  • Accent - компактний седан відмінно підходить для міста. Варто купити машину Хюндай цієї моделі, якщо вибираєте недорогий варіант.

Відгуки власників Hyundai

“Куплю Хюндай” - рішення тих, хто шукає вигідну ціну та економну експлуатацію. Власники машин бренду стверджують, що навіть в місті витрата не перевищує 10 л. Хундай не викликає проблем з обслуговуванням. Деталі без проблем можна знайти в автомагазині, на авторинку або замовити в інтернеті. 

Безпека - важливий аргумент на користь авто бренду. Майже всі моделі успішно пройшли краш-тести. 

Як вибрати Hyundai на AutoMoto.ua

Який би ви не хотіли купити Хюндай (модель, комплектація, рік випуску), на AutoMoto.ua ви знайдете безліч варіантів. Щоб швидше вибрати автомобіль, скористайтеся зручним фільтром. Він знайде оголошення про продаж машин із зазначеними параметрами, представлених на всіх автопорталах України.