Оголошення про продаж Хендай Kona 1.6 літра

З VIN-кодом
09.04.2024
21 500 $
883 650 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
40 тис. км
Івано-Франківськ
...Стильный с виду, это авто прекрасно чувствует себя не только в городских пробках, но и на длинных дистанциях. В комплектации: подогрев сидений, безключевой вход и запуск двигателя с кнопки, контроль круиз, помощь при спуске с горы, люк, камера заднего вида, датчики слепых зон и прочее. Торг минимальный. Состояние нового авто. Заменен был передний бампер и фара, шины зимние новые Nexen, летние Goodyear, обслуживание на Hyundai сервис.
З VIN-кодом
06.05.2024
22 000 $
904 200 грн
Бензин 1.6 л.
Роботизована
11 тис. км
Київ
З VIN-кодом
28.03.2024
19 800 $
813 780 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
49 тис. км
Одеса
...проходив також у дилера «BAZIS AUTO»Все ТО проходила каждые 7тис.км. или же раз в годКомплектация-Ассистенты удержание в полосе-Ассистент предотвращения столкновений с переди идущим автомобилем так же аварийная остановка при движении назад-Ассистент движения в полосе-Оповещения при начала движения на светофоре спереди идущего авто-Интеллектуальная система ограничения скорости так же считывание дорожных знаков-Ассистент управления дальним светом-Беспроводной car play android auto-Голосовой помошьник-Много функциональный руль-Хорошая мультимедиа-Подогревы передних сидений-Система старт стоп-Несколько режимов езды-Климат контроль двух зонный-Комфортные сидениядля своего класса авто достаточно вместительное По всем вопросам обращайтесь по номеру телефону : Ваш персональный менеджер Никита AUTOGROUP : Наша цель на автомобильном рынке : Что бы любой человек мог купить хороший , обслуженный автомобиль по хорошей цене . Покупайте проверенные автомобили профессионалами ! Будьте бдительны при выборе авто ! И помните , с нами всегда можно договориться ! С уважением AUTOGROUP на Грушевского 39/4 BASIS AUTO Наш телеграмм с горячими предложениями с ценами которых нет на рынке BASISCARS свежие поступление !
З VIN-кодом
26.03.2024
23 000 $
945 300 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
40 тис. км
Київ
...Авто було придбано в кредит, який вже погашено, чекаю зняття обтяження від банку. На наступному тижні має вже бути. Відповідно, ви отримаєте майже нове авто, але не платите за першу постановку на облік. Авто без ДТП, без жодних недоліків, експлуатувалось надзвичайно акуратно здебільшого для поїздок по місту. Пробіг не великий, до 40 тис. Діагностика на офіційному СТО проведена на днях, жодних помилок чи проблем комп?ютер не виявив. Авто повністю готове швидко і економічно везти вас вашим маршрутом. Двигун 1, 6 має турбіну тому в розгоні вона дає прекрасні відчуття прискорення без жодних затримок. А завдяки тому що об?єм двигуна не великий то авто ще й економічне. Якщо по місту водити плавно, в весняну чи осінню пору без кондиціонера і за відсутності суттєвих заторів, можна досягти витрат на поїздку 25-27 км з Правого берега на Лівий 5.8 л на 100 км згідно даних бортового комп’ютера. Якщо піддатись спокусі, а так як у вас майже 200 коней завжди під ногою, плюс турбіна, яка в спорт режимі з машини робить ракету, то це надзвичайно легко. Тож якщо тиснути надмірно газ, витрати по місту у вас будуть 7-8 літрів на 100 км. По трасі в середньому, якщо не гнати 170-190 то витрати по трасі 8-9 л в спорт режимі. Якщо гнати, то тут вже залежить від вашого стилю водіння і як часто вмикаєте спорт. Машина може їхати і 200, але чи воно вам треба. Щодо додаткових бонусів: На машину ще майже півтора року буде діяти офіційна гарантія від виробника. Надавалось при купівлі 4 роки офіційного сервісу, які минуть в кінці червня 2025 року. Авто обслуговувалось на офіційному сервісі, сервісна книжка додається при продажу новому власнику. Останній сервіс було пройдено в кінці грудня 2023 року. Зимова резина Hankook ще не перевзута. Віддаю авто з комплектом літньої резини плюс зимова. Додатково майже повний бак бензину і весь інструмент звісно лишаю вам .
Нове
Бензин 1.6 л.
Роботизована
Київ
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
28.05.2024
22 700 $
932 970 грн
Бензин 1.6 л.
Інша
65 тис. км
Київ
...має КАСКО.Перед війною легенько притерли передній бампер (пластик), на фото видно, але насправді майже не помітно.До автомобіля було бережне ставлення, керувався жінкою.Автомобіль комфортний, має все необхідне. Хороша акустика, достатньо вмісткий багажник, багато місця всередині. Високий кліренс. Комфортні габарити.
05.04.2024
19 990 $
821 589 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
41 тис. км
Київ
...гарантирует полное сопровождение сделки и её безопасность.Возможен кредит и лизинг на выгодных для Вас условиях.Досрочное погашение приветствуется.Полную информацию смотрите на нашем сайте AUTOPARK.UA
16.04.2024
18 490 $
759 754 грн
Дизель 1.6 л.
Автомат
95 тис. км
Львів
...гарантирует полное сопровождение сделки и её безопасность.Возможен кредит и лизинг на выгодных для Вас условиях.Досрочное погашение приветствуется.Полную информацию смотрите на нашем сайте AUTOPARK.UA
З VIN-кодом
04.05.2024
28 900 $
1 187 790 грн
Гібрид (MHEV) 1.6 л.
Автомат
54 тис. км
Тернопіль
...3.2 до 4 л в залежності від стилю їзди. Плавне, не відчутне переключання між двигунами. Пригнана з Європи. Було пошкодження переднього бампера та підкрильник. Усе професійно відремонтовано. Машина обслужена, повністю готова до використання. Є сертифікат відповідності. В машини дуже крута функція - можливий запуск двигуна з основної батереї у випадку розряду аботвідсутності АКБ. Можливий обмін на дешевший кросовер (дищель, автомат) з Вашою доплатою.
З VIN-кодом
17.02.2024
23 800 $
978 180 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
21 тис. км
Одеса
...комплект ключів у коробці! Машина эксплуатувалася дуже обережно, не була в ДТП, готова на перевірки від покупця! Авто у захисній плівці (бронювання зон ризику антигравійною плівкою комплекс з передньої оптики, порогів, зон під ручками та ін. ) На авто виповнене тонування скла аттермальною плівкою, комплекс з антихрому емблем, та надписів лого в чорний глянець. Можливий Торг для реальних клієнтів!
З VIN-кодом
09.12.2023
24 200 $
994 620 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
31 тис. км
Київ
...середні витрати (є фото всіх заправок). Максимальна комплектація Top. Перший власник, куплено у офіційного дилера в салоні. Сервісна книжка. Не було в ДТП! Підігрів керма та сидінь. Абсолютна стабільність на зимовій дорозі! Повний привід підключається автоматично або вручну. Це були 2 роки безпроблемної експлуатації! Залишилось ще 2. 5 роки гарантії. Обслуговувався тільки на офіційному СТО. Досі нічого не скрипить! З салону весь писок в бронеплівці. Стоїть сигналізація з підтримкою телефону, захист картера. Дуже технологічний, при цьому все працює без глюків. Безключовий доступ. Є підрулювання, попередження про виїзд зі смуги, зчитування дорожніх знаків, система попередження фронтальних зіткнень чудовий 10\" екран мультимедійки, дуже зручна в користуванні і інформативна цифрова 10\" приборка вбудована навігація AndroidAuto/Carplay преміальна акустика автоматичне ближнє/дальнє, повністю LED фари - світять бомбезно, передні і задні парктроніки камера заднього виду з напрямком орієнтації коліс Весь час отримую від авто тільки найкращі емоції - мало що в таку ціну може дати стільки драйву і задоволення від водіння. Коробка ідеально пасує до цього двигуна - розгін абсолютно плавний, на будь-якій швидкості під педаллю пристойний запас потужності. Достатньо економічний - у зимових поїздках Київ-Львів, Київ-Чернігів зі 113км/год на круїзі (це рівно 2000 обертів) виходило 5. 9-6. 1л/100км. З обома комплектами резини на окремих дисках. Літні Nexen на рідних 17\" з датчиками тиску. Зимові з преміальними Goodyear Ultragrip на стальних 16\" без датчиків (див фото). Було 2 малярки на офіційному СТО по страховим випадкам. 1) скол фарби кілька місяців тому на правому задньому крилі - пошкрябав об кущ. 2) хтось притер краєчок лівої задньої дверки 2 роки тому. Пошкоджені деталі перефарбовані повністю. Є фото пошкоджень до їх виправлення. Продаю виключно тому, що вже купив ще більш технологічний автомобіль. Хто шукає авто для себе дзвоніть/пишіть - домовимося ; ).
Нове
Бензин 1.6 л.
Роботизована
Київ
26.07.2023
27 087 $
1 113 275 грн
Бензин 1.6 л.
Роботизована
0 тис. км
Київ
...як в місті, так і на бездоріжжі, в новій KONA ти завжди почуватимешся так, неначе вдома. Мужні лінії нової KONA привертають увагу з будь-якого ракурсу. Потужний та сбалансований дизайн, що підкреслюється кожним вигином, також включає захисні накладки над колісними арками. Нижня захисна обшивка кузову, котра простягається вздовж та поперек корпусу моделі, забезпечує практичний захист від каміння та іншого дорожнього сміття. Достатньо одного погляду, аби зрозуміти, що дизайн нової KONA випереджає час. Футуристичний? Безумовно, але в ньому немає нічого радикального, адже інноваційність дизайнерських рішень моделі зроблені напрочуд вчасно. Складна геометрія з безліччю цікавих високотехнологічних деталей, як, наприклад, технологія LED освітлення та напрочуд привабливі легкосплавні диски – все це неодмінно зачаровує та радує око.

Хендай Kona в Україні

Дивіться також: