Оголошення про продаж Авто Кіа в Україні

З VIN-кодом
06.05.2024
10 500 $
420 420 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Автомат
154 тис. км
Київ
...и монитор).Память, вентиляция и подогрев сидений, кожаный салон, омыватель фар, штатный ксенон, камера заднего вида и парктроники, подогрев руля, круиз контроль, подогрев задних сидений, бесключевой доступ и многое другое.Установлен обычный простой мотор DOHC, работает в паре с коробкой Aisin, которая также не доставляет хлопот.Газ вписан в т.п.Два ключа, сервисная книга.Два комплекта резины.В целом надежный и комфортабельный автомобиль.
З VIN-кодом
13.05.2024
18 300 $
732 732 грн
Дизель 2.2 л.
Автомат
84 тис. км
Одеса
...сравнить с лексусом,есть абсолютно все,проекция,подогрев всех сидений,вентиляция сидений,память руля и сидений,шторки на задние сиденья и задние стекло,подогрев руля,панорама,и ещё много чего интересного,мотор коробка передач работает идеально , коробка восьмиступка,ходовая часть перебиралась относительно недавно кузов целый,салон состояние новой машины ,по документам полный порядок возможно любое переоформление.Самая низкая цена по Украине и с родным маленьким пробегом.Возможен пригон по Украине по договоренности.
З VIN-кодом
06.05.2024
24 500 $
980 980 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
64 тис. км
Рівне
...на любом сто! Покупался у официального диллера в Украине и там же и обсуждается! НА ГАРАНТИИ!Камера заднего вида, подогревы передних и задних сидений и руля, DRL - дневные ходовые огни (LED),LED(светодиодные) адаптивные лампы в фонарях головного света, задние фонари светодиодного типа (LED), электрорегулировка передних сидений, беспроводная зарядка телефона, Android Auto и CarPlay, заводская тонировка стекла, и многое другое, НЕ ПОЖАЛУЙТЕ!!!
З VIN-кодом
13.05.2024
21 500 $
860 430 грн
Бензин 1.35 л.
Автомат
56 тис. км
Київ
...зручні шкіряні спортивні сидіння з електро приводом та пам?яттю, великий дисплей, Car Play, камера заднього огляду, утримання полоси, без дротова зарядка мобільного телефона та багато іншого. Ще на офіційній гарантії. В ходу машина ідеальна, тиха та збита, як нова. Для підтвердження гарного стану, готовий їхати на будь яке СТО в межах Києва. Дзвоніть домовимося. Машиною будете задоволені на всі сто відсотків.
Нове
Бензин 1.37 л.
Автомат
Хмельницький
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
12.05.2024
9 000 $
360 360 грн
Газ/бензин 2.4 л.
Автомат
189 тис. км
Кривий Ріг
...привод сидений,зеркал,парктроник,камера задн.вида,подрулевые лепестки,старт стоп, круиз,2х зон.климат-обслужен ,холодит.По мотору вопросов нет,не дымит,масло не ест-обычный атмосферник,коробка работает хорошо,гидротрансформатор,17 диски,ксенон,кожа,резина летняя Continental,газ вписан в т.п. я хозяин по авто,переоформление,доверку не дам.!приезжайте,смотрите.Если нет связи-звоните на вайбер.
З VIN-кодом
06.05.2024
8 655 $
346 546 грн
Дизель 2 л.
Автомат
267 тис. км
Красилів
...шпаклі!-Двигун 2.0 CRDi на 150 к.с. працює відмінно, не димить, не коптить, масла не бере!-Коропка автомат (звичайний гідротрансформатор) - перемикає добре, без пинків!-Ходова частина 10/10!-Приємний розхід палива!-Авто має високий кліренс, що почуває себе чудово по бездоріжжю!-Салон не затертий, не подертий, не закурений!-ЦІНА НИЗ РИНКУ!!!-Авто вартує вашої уваги!!!-За більш детальною інформацію телефонуйте!
З VIN-кодом
14.05.2024
15 999 $
640 599 грн
Бензин 1.59 л.
Автомат
31 тис. км
Вінниця
...тільки нижня частина кришки багажника - невідомі пошкодили на парковці (бампер не пошкодили).По КАСКО все було виправлено.Решта все в рідній фарбі, включаючи бампера)Надійний двигун 1, 6 DOHC , а не 1, 6 GDI, який проблемний ставили на Sportage. Можливе встановлення ГБО.Надійна 6 ступенева АКПП (гідротрансформатор).Гарна комплектація: - клімат-контроль - підігрів сидінь- підігрів керма - повний підігрів лобового скла - датчики тиску в шинах - мультикермо - задній парктронік - шкіряне кермо та ручка АКПП.Вітаються будь-які перевірки на сертифікованих СТО
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Луцьк
З VIN-кодом
14.05.2024
20 900 $
836 836 грн
Дизель 1.6 л.
Автомат
73 тис. км
Одеса
...весь в родной краске. Салон как новый, без дефектов. Технически идеальное состояние, вложений не нуждается. Торг возле автомобиля, на обмен цена дороже.
З VIN-кодом
07.05.2024
6 500 $
260 260 грн
Бензин 1.59 л.
Ручна / Механіка
198 тис. км
Рівне
...на мониторе.Масла фильтра менялись вовремя, критических поломок, ударов не было. Вдобавок отдам комплект зимней резины на железных дисках. Если заинтересовало, звони
З VIN-кодом
13.05.2024
19 800 $
792 792 грн
Гібрид 1.5 л.
Автомат
44 тис. км
Суми
...тому, хто живе в квартирі і немає де заряджатися та витрачати час. Авто з реальною витратою по місту 4, 2-5, 5 л/100 км., а виходило і вкластися в 2, 6 л. Тільки привезено з мінімальними пошкодженнями, мінімальний пробігом. Робилося під себе, всі запчастини оригінальні і вже наїздив 2000 км. з насолодою. Гарна комплектація з радаром безпеки, а також 2 оригінальних ключі і багато іншого. Замінено світло на якісний LED та потонована, фари в бронеплівці. Ева та оригінальні килимки, а також повний бак бензину в подарунок. Авто повністю обслужене і не потребує вкладень - сів і поїхав. . Є можливість пригнати в Київ, Харків, Полтаву та на захід країни (за домовленістю). Авто будете задоволенні - відмінний міський варіант. Можливий мінімальний торг біля авто. Дзвоніть - чесно все розповім. Відео з авто тут youtu.be/3duI2LaumHg
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Луцьк
З VIN-кодом
14.05.2024
9 650 $
386 386 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Автомат
72 тис. км
Вінниця
...надежный гидротрансформатор. Кузов отличный, без вмятин, подряпин, весь в родные краске, бампера тоже не крашены. Окна – все родные. Салон как новый, без потертостей. Автомобиль в максимально сохраненном состоянии выглядит как новый. Вложений не нуждается.
З VIN-кодом
29.04.2024
8 700 $
348 348 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
90 тис. км
Полтава
...выполнялись в срок и только на официальном сто.По мотору и КПП без нареканий, по ходовой части без посторонних звуков.По салону состояние новой машины!Автомобиль в максимальной комплектации имеет: 4эл.Дополнительно установлено:ГБО-4ПОКОЛЕНИЕ(вписано в техпаспорт),установлена ??металлическая защита двигателя, сигнализация, выполнена качественная тонировка окон.Настоящему покупателю маленький торг на переоформление.

Кіа в Україні

Кіа за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Кіа

Кіа за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Kia
Новый Киа К5: Что есть против Камри? Обзор и тест Kia K5 для России
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Kia

Агрегатор автомобільних оголошень AutoMoto.ua пропонує подивитись автомобілі Кіа з пробігом. В одному зручному каталозі зібрані пропозиції зі 100 сайтів і майданчиків України. Знайдіть та купіть своє авто Кіа швидко і просто!

Що потрібно знати про Кіа

  1. Kia - корейський бренд. Компанія існує з 1944 року і носить звання найстарішого автовиробника Кореї. 
  2. Компанія починала з випуску велосипедів, мотоциклів та запчастин до них. Перший автомобіль бренду з'явився з іноземною ліцензією в 1974 році. 
  3. Назва бренду розшифровується як "Той, хто прийшов з Азії" або "Вийти з Азії на весь світ".
  4. Зараз виробник входить в холдинг Хюндай.
  5. Автовиробник надихнувся сагою "Люди Х" і створив унікальний Х-car на базі Sorento. Модель існує в єдиному екземплярі. Зате в каталозі АвтоМото є понад 1000 варіантів авто Кіа у будь-яких комплектаціях та за різними цінами. Вибирайте!

Яку модель Kia вибрати

  • Sportage - компактний кросовер. Якщо ви зібралися купити Kia для міста і поїздок на природу, ця модель відмінно підійде;
  • Sorento - великий позашляховик з доступним третім рядом. Це практичний варіант для сім'ї, так як може бути семимісним; 
  • Ceed - міський хетчбек і універсал. Якщо ви житель мегаполісу, подумайте над тим, щоб купити Kia цієї моделі;
  • Optima - середньорозмірний седан бізнес-класу. Автомобіль зі спортивним характером і помітною зовнішністю сподобається всім, хто хоче виділятися;
  • Cerato - компактний седан для міста. Кіа гармонійно поєднала все: дизайн, комфорт, ціну. 

Відгуки власників Kia

Охочих купити Кіа б/у багато. Чому? Досвід власників авто бренду довів, що вони надійні, економні та практичні. При цьому ще й вартість адекватна. На автобазарі є будь-які моделі Kia, від компактних сітікарів Піканто та Ріо, до повнорозмірного позашляховика Соренто. 

Є й те, на що скаржаться практично всі продавці Кіа. Це слабка шумоізоляція, яку доводиться покращувати самому. Плюс машини з пробігом в тому, що, скоріше за все, "шумку" вже зробив попередній власник. Також корейські авто страждають від жорсткої підвіски, яка погіршує і так некомфортну поїздку поганими дорогами.

Як вибрати Kia на AutoMoto.ua

Якщо ви читаєте це, значить точно вирішили купити Кіа. Залишилося вибрати автомобіль. За допомогою АвтоМото це дуже просто - фільтруєте оголошення, щоб дивитися тільки машини з відповідними параметрами. 

Отже, з усіх пропозицій ви відібрали 8-10 Кіа, які підходять за ціною, пробігом та технічними параметрами. Далі уважно розгляньте фото в оголошеннях. Зверніть увагу на:

  • тюнінгові деталі. Часто ними приховують сліди ДТП та інші пошкодження;
  • стан обшивки салону і педалей. Якщо вони потерті, або навпаки, зовсім нові, а заявлений пробіг підозріло маленький, будьте обережні. Обов'язково звірте інформацію від продавця з даними по VIN-коду, щоб не попастися на скручений пробіг;
  • ракурс фото. Якщо всі знімки зроблені з одного боку, то продавець Кіа щось приховує. Наприклад, вм'ятину чи іржу на кузові.