Оголошення про продаж Авто Лексус в Україні

З VIN-кодом
03.05.2024
27 500 $
1 098 625 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 5.7 л.
Автомат
111 тис. км
Київ
...всі оригінальні.Комплектація:-БЕЗКЛЮЧНИЙ ДОСТУП-ПІДІГРІВИ ВСІХ СИДЕНЬ-ОБДУМАННЯ ПЕРЕДНІХ СИДЕНЬ-4х ЗОННИЙ КЛІМАТ-КОНТРОЛЬ-НАВІГАЦІЯ-360 ГРАДУСІВ ОГЛЯД КАМЕР-ПОВНИЙ ЕЛЕКТРО-ПАКЕТМашина як нова!За більш детальною інформацією, ТЕЛЕФОНУЙТЕ!
З VIN-кодом
10.05.2024
20 500 $
818 975 грн
Газ/бензин 3.5 л.
Типтронік
64 тис. км
Харків
...ХОЗЯИН ПЕРВАЯ РЕГИСТРАЦИЯ 2011 год НИ ОДИН ЭЛЕМЕНТ НЕ КРАСИЛСЯ ДАЖЕ БАМПЕРА ГАРАЖНОЕ ХРАНЕНИЕ в ДТП не была, подкрасов нет в машине не курили салон и кожа в идеале машина семейная и очень хорошая Женщина возила ребенка в школу Состояние новой машины стоит ГАЗовое оборудование 4-го поколения и вписано в техпаспорт расход бензин 10-12 , газ 6л MULT-LOCK Максимальная комплектация полный привод и антизаносной системой для северного климата - утепленная NORD версия люк кожа черная с вентиляцией и подогревом адаптивные ксеноновые фары все ключи в наличии все оригинальное и новое в комплекте в машине - управление электро воротами и шлагбаумом дистанционное (3 положения) -камера заднего вида -электробагажник -бесключевой доступ -кнопка старт-стоп -большой дисплей с блютузом - оригинальные коврики в салоне - коврик в багажник оригинал - шторка багажника - полный комплект ключей - документация - машина обслуживалась ,регулярно менялось масло 5w30 TOYOTA фильтра и расходники менялись через 7тыс.км Позашляховик / Кросовер • 5 дверей • 5 місць Пробіг 64 тис. км Двигун 3.5 л Коробка передач Типтронік Колір белый перламутр Шикарный LEXUS RX-350 20118 комплектация максимальная идеальное состояние черный салон + деревянный руль 18 элитные диски память сидений электросидения супер LED оптика на три светодиодных прожектора адаптивные поворотные led противотуманки активный подогрев руля - отделка руля под черное дерево передние и задние парктроники вентиляция и подогрев сидений люк пробег оригинальный 64 тыс вин-код могу скинуть или смотрите на фото в обьявлении машина супер ! Автомобиль в идеальном состоянии в наличии цвет -белый перламутр - климат-контроль цифровой двухзонный -NAVI+TOP+R-CAMERA -ксеноновая оптика -задние парктроники -мультируль -круиз-контроль -5 мест -управление на руле -литые диски -противотуманные фары -аудиосистема с мр-3 -полный электропакет -складывающиеся зеркала с подогревом Панорамный большой обзорный сдвижной люк Литые фирменные R18 Диски Ксеноновые LED фары Навигационная система Большой монитор с DVD Блютуз Управление на руле Электросидения с подогревом и памятью сидений Полный комплект ключей Автомобиль в отличном состоянии В Харькове можно посмотреть в любое время БЕЗ ПЕРЕКУПОВ ! БЕЗ АВТОБИЗНЕСМЕНОВ ! БЕЗ НАКРУТОК АВТОСАЛОНОВ ! моя машина первый хозяин поставлена на учет в Харькове первая регистрация процентов и накруток нет звоните приезжайте смотрите покупайте
З VIN-кодом
08.05.2024
27 800 $
1 112 000 грн
Бензин 2 л.
Автомат
62 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
Офіційна машина, куплена новою в УкраїніЦілком цілаВся машина у бронеплівціУсі ключі, усі книжкиГотовий до будь-яких перевірокМОЖЛИВИЙ ОБМІН НА БУДЬ-ЯКЕ АВТО
З VIN-кодом
27.04.2024
48 000 $
1 917 600 грн
Бензин 3.46 л.
Автомат
73 тис. км
Одеса
...друга машина у сім'ї. Білий перламутровий колір на бордовому салоні створює атмосферу розкоші та комфорту. Диски 20-го радіусу надають їй впевненого та стильного вигляду. Перший та єдиний власник в Україні. Стан ідеальний.Технічно все справно до кожної кнопочки. З усіх додаткових питань телефонуйте все розповім. Прохання, перекупів та майданчиків не дзвонити!
З VIN-кодом
09.05.2024
19 200 $
767 424 грн
Бензин 3.46 л.
Автомат
174 тис. км
Львів
...з лобовим!!!Стан салону 10/10Рідний пробіг, все обслуговування на Офіціалі!!Газу ніколи не було, але за бажанням можна легко встановитиМаксимальна комплектація:-парктроніки, задня та бокові камери-адаптивне світло-підігрів та вентиляція сидінь-музика Mark Levinson-люк та ел.привід кришки багажника-колеса R19 на новій резині TOYO,а також зимова BRIDGESTONE-2 комплекти ковриківНедавно зроблене Повне ТО:Заміна масла в двигуні, АКПП, роздатці та редукторах, нові тормозні диски та колодки, обслужена ходоваВкладень не потребує абсолютно ніяких!!!Детальніше за телефоном або в чат…
Пропозиції від автосалонів
10.05.2024
43 800 $
1 749 810 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
60 тис. км
Чернівці
Автомобіль в ідеальному стані. Весь в рідній фарбі! Замінив два бампера на оригінальні! Зроблено повне ТО. 60т.км. пробіг. Комплектація Premium. Телефонуйте!
З VIN-кодом
09.05.2024
22 900 $
914 855 грн
Бензин 3.46 л.
Автомат
187 тис. км
Київ
...до 100 тис км.Автомобіль технічно справний і без підводний каменів.Обслуговування частково у діллера та частково на профільному СТО.ПРОБІГ ЧЕСТНИЙ І НІХТО ЙОНО НЕ МОТАВ.Авто продається таке як є!Гума зимова і літня.Сигналізація.Дуже гарний колір, білий перламутр.Більше інформації по телефону.Невеликий торг присутній.Газу немає і ніколи не було.Я ПОСТАВИВ РЕАЛЬНУ ЦІНУ.Кому дорого купляйте АМЕРИКАНЦІВ, ВОНИ ДЕШЕВШІ.
З VIN-кодом
01.05.2024
39 900 $
1 596 000 грн
Бензин 1.99 л.
Автомат
44 тис. км
Тернопіль
...владелица из салона.Возможна доставка в ваш город по предварительной договоренности!!!В машине еще есть заводские наклейки.Без всякого дтп, царапин, лаковых работ или нюансов.Затянутая в дорогостоящую пленку. Черная крыша, которая стоит на 1000$ дороже обычной. На новой резине, на новых классных титанах.Машина в одних руках от выезда из салона и по сей день. Богатая комплектация, дотяжки всех дверей, большой монитор, камера, парктроники, кожаный салон, подогивы всех сидений, хорошая акустика и прочее.Есть вся сервисная история и возможность проверить Лексус сервис.Отвечаю только на звонки. Всего хорошего!
З VIN-кодом
09.05.2024
32 000 $
1 278 720 грн
Гібрид (HEV) 3.46 л.
Автомат
155 тис. км
Львів
...комплектація. Знаходжусь зараз у Германії. Можно домовитись. Всім дякуюДзвоніть на вайбер, ватцап, телеграм, телефон може іноді не працювати
З VIN-кодом
09.05.2024
11 500 $
459 425 грн
Бензин 4.6 л.
Автомат
168 тис. км
Київ
Авто з рідним пробігом, без зауважень, звичайна ходова без пневмо, потужний двигун в парі з 8ми ступеневим автоматом дарують емоції, телефонуйте розповім.
З VIN-кодом
29.04.2024
36 999 $
1 479 960 грн
Бензин 2 л.
Автомат
90 тис. км
Вінниця
...серсиной книгой и историей обслуживания!!!Авто все в родной краске!!( фото с прибором добавляю) по авто делать ничего не нужно!!! Новая резина, новые Коврики, новое масло в моторе!! Техническое состояние ИДЕАЛЬНОЕ!! Зрительно состояние ИДЕАЛЬНОЕ!!Очень хорошая комплектация: круиз, климат контроль, авто именно тормозит перед препятствием, мультируль, датчик света и дождя, хорошая музыка!! Два ключа, дополнительно установлена ??защита двигателя и дорогостоящая сигнализация!!! Мотор, коробка, ходовая, все электричество работают на 5+!!! Еще раз повторяю по авто не нужно делать вообще ничего!!!!! Приглашаю на тест-драйв в Виннице!!
З VIN-кодом
28.04.2024
57 000 $
2 277 150 грн
Бензин 3.46 л.
Автомат
22 тис. км
Харків
Официальный автомобиль

Лексус в Україні

Лексус за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Лексус

Лексус за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Lexus
Lexus RX350 - говорят, это лучший премиум-кроссовер - Обзор авто от РДМ-Импорт
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль  Lexus

Lexus - статусний та надійний автомобіль, хоч з автобазару, хоч з салону. Якщо ви хочете купить Лексус, подивіться оголошення в каталозі AutoMoto.ua.

Що потрібно знати про Lexus 

  1. Бренд належить японській компанії Тойота. 
  2. Преміальна марка була створена в 1989 році спеціально для американського ринку. Час все змінив і автомобілі бренду з'явилися в кожній країні. Зараз можна купити Лексус в Україні на автобазарі або у дилера.
  3. Автомобілі люксового виробника стабільно тримають лідерство в рейтингах надійності.
  4. Для назви бренду придумали слово, яке легко б запам'ятовувалося та було співзвучним з "lux" і "luxury". Задумка спрацювала. Зараз Лексус символізує люксовість у всьому, що підтверджує його висока ціна навіть на б/у моделі.
  5. Той, хто вибрав люксовую марку одного разу, залишається вірним їй. Дослідження показали, що 72% власників готові купити Лексус б/у, аби не пересідати на авто інших брендів.  

Яку модель Lexus вибрати

  • RX - середньорозмірний кросовер. У цьому автомобілі все відповідає статусу "преміум": інтер'єр, набір помічників водія, якість поїздки;
  • LX - великий позашляховик, який можна укомплектувати третім рядом сидінь; 
  • GX - рамний позашляховик на платформі Тойота Прадо. Модель з'явилася на ринку в 2003 році, тому на авторинку знайдуться різні ціни та комплектації цього Лексуса;
  • IS - представницький седан, який впевнено конкурує з автомобілями "німецької трійки". Вас порадує багата комплектація, потужний двигун та відмінна робота коробки-автомата;
  • CT - п'ятидверний хетчбек. Якщо вам потрібен статусний, надійний та економічний автомобіль для щоденних поїздок, варто купити Lexus цієї моделі.

Відгуки власників Lexus

Власники машин преміального бренду рідко скаржаться на свій вибір. Всі одноголосно називають автомобілі марки дуже надійними. Престижні позашляховики і седани на відмінно справляються з випробуваннями українськими дорогами. У Lexus рідко іржавіє або гниє кузов, не створює проблем ходова. 

Якщо ви вибираєте авто з пробігом, з часом доведеться міняти гальмівні диски й періодично лагодити коробку-автомат.

Ще одна перевага люксової марки - висока ліквідність. Машини Лексус без проблем продаються, а їх залишкова ціна завжди радує.

Загальна проблема всіх Lexus (б/у, нових, позашляховиків, седанів) - інформаційно-розважальна система. Ця мультимедіа вважається найскладнішою на ринку та вимагає багато часу для вивчення і звикання. І це єдиний серйозний недолік машин бренду. В іншому, купівля Лексуса - відмінна ідея. 

Як вибрати Lexus на AutoMoto.ua

Сценарій вибору автомобіля з пробігом простий:

  • вказуєте в фільтрі, яке хочете купити авто Лексус: модель, пробіг, привід, двигун, трансмісія й інші характеристики;
  • вибираєте свій регіон і вписуєте відповідну ціну. Так ви отримаєте персоналізовані результати;
  • дивіться оголошення, які система підібрала для вас на 100 автосайтах;
  • вибираєте кілька найактуальніших пропозицій;
  • натискаєте "контакти продавця", зв'язуєтеся з продавцем і домовляєтеся про покупку.