Оголошення про продаж Авто Міні в Україні

З VIN-кодом
04.05.2024
26 999 $
1 078 340 грн
Дизель 2 л.
Автомат
99 тис. км
Київ
...обслуговування на офіційному дилері. Ідеальний стан. Жодного фарбованого елементу, весь в рідній фарбі, скло дверей і лобове рідне. Максимальна індивідуальна комплектація на повному приводі:- 19 диски- шкіряні спортивні сидіння- руль John Cooper- пам?ять передніх сидінь- адаптивний круїз контроль- підігрів передніх сидінь- електропривід багажника- безключовий доступ- система Start/Stop- Apple CarPlay (бездротовий)- топова аудіосистема- панорамний дах (2 люка)- чорна стеля- дверні карти в алькантарі- контурна підсвітка салону- підрульове перемикання передач- проекція на лобове скло- сигналізатор аварійного зближення- автоматичне дальнє світло та багато іншого.Пробіг в основному по Європі, підтверджується на дилері.2 ключі
З VIN-кодом
10.05.2024
12 900 $
515 225 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
90 тис. км
Одеса
...Проверка машины на любой СТО по Вашему желанию. Полное сопровождение и безопасность сделки по переоформлению автомобиля в Сервисном Центре. Возможен обмен вашего авто на наш (Trade-in). Есть возможность приобрести автомобиль в кредит. Приглашаем Вас пройти тест-драйв этого автомобиля. Более подробную информацию об этом автомобиле можно получить в телефонном режиме. Большой выбор авто.
З VIN-кодом
30.04.2024
13 800 $
551 034 грн
Дизель 1.5 л.
Автомат
107 тис. км
Одеса
Машинка в ідеальному стані. Все працює. Витрата 5 літрів по місту. Коротка передач автомат із режимами їзди. Гарна комплектація. Телефонуйте.
З VIN-кодом
12.04.2024
9 700 $
387 418 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
170 тис. км
Львів
...подсветка всеми цветами радуги. Хорошая работа коробки. Ходовая, мотор в отличном состоянии. Машина в родной краске. Умный адекватный ТОРГ!! !!!!!!
02.05.2024
15 500 $
619 070 грн
Бензин 2 л.
Автомат
141 тис. км
Київ
Автомобиль пригнан из Канады.Пройдено ТО.Вложений не нуждается. Любые проверки на СТО. Имеются полностью фото-видео отчет когда автомобиль получил, и когда уехал из ремонта.
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
10.05.2024
15 999 $
639 000 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
31 тис. км
Київ
...машину, і з РІДНИМ, маленьким пробігом.Красивий, сучасний колір машини. Салон в ідеальному стані! Ви можете подивитися фото по Америці та побачити в якому стані салон, поміняли всі свічки та котушки запалювання, залили нові олії та рідини. Новий АКБ. Вся електрика робоча, жодних помилок, немає жодного натяку на іржу! Запах у салоні нової машини. На порогах ще є захисна плівка. Стоїть рідна гума, все скло рідне. Багата комплектація: Панорамний дах, шкіряний салон, підігрів сидінь, Start-Stop, круїз, датчик світла та дощу, двох зонний клімат, задня камера, парктронік, гарна акустика, змінне підсвічування салону, логотип Mini при відкриванні дверей, 2 комплекти оригінальних килимків, зима-літо, мультимедіа, бортовий комп'ютер, без ключовий доступ, всілякі датчики. Машина приносить емоції від водіння, майбутній господар чи господиня будуть реально задоволені покупкою, готовий до будь-яких перевірок!Дивитись на Оболоні.
З VIN-кодом
11.05.2024
9 400 $
375 436 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
153 тис. км
Коростень
Пригнана з Бельгії. Стан близький до ідеалу. 5-ти дверний хетчбек. Оригінальний пробіг 153 тис. Двигун нової генерації 1,5 диз швидкий і економічний. Гарна комплектація. Без дтп.
З VIN-кодом
11.05.2024
12 300 $
491 262 грн
Дизель 1.5 л.
Типтронік
135 тис. км
Київ
...«британской»[1], а техника (моторы) – «немецкой», технология принадлежит BMW. Авто в очень хорошем состоянии, также сделано ТО и развал схождения! Супер авто для человека, который ценит стильные и изысканные вещи, ведь кузов этой модели не меняется десятилетиями, также приятным бонусом является расход топлива, ведь авто дизельное с мощным и динамичным двигателем, качеством вождения этого авто будете очень приятно удивлены.. Всем хороших покупок и мирного неба! Автобизнесмены, площадки и автосалоны – просьба не беспокоить! Торг присутствует в разумных рамках, тысячами не торгуюсь, обмен не интересует!
З VIN-кодом
28.04.2024
7 000 $
279 580 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
179 тис. км
Черкаси
...мотор, ходовая часть, тормоза и т.д. - кондиционер заправлен, климат работает отлично; - прививка на отлично; - все жидкости заменены; - зимой авто не эксплуатировалось; - в комплекте оригинальные диски на летней резине в отличном состоянии. - не требует абсолютно никаких вложений, заправляйте, катайтесь и вовремя меняйте масло.Машина покупалась как второй автомобиль в семье, для девушки. Но оказалось, что во втором авто фактически нет необходимости, собственно это и причина продажи.Проверка на любом СТО, в машине уверен на 200%. Будущий владелец не пожалеет о покупкеТорг предметный после осмотра машины.Всем удачных покупок и продаж!
З VIN-кодом
10.05.2024
11 000 $
439 340 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
150 тис. км
Васильків
...на всю кришу(відкривна), клімат - контроль,підігрів сидінь,спорт режим,тіптронік, дачик світла, датчик склоочисників, музика Harman/Kardon та багато іншого. Замінено цеп грм, замінені всі рідини, перебрана вся ходова! Зауважень немає взагалі. Взагалі один власник в одній сім’ї.
З VIN-кодом
20.03.2024
14 500 $
579 130 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
197 тис. км
Буськ
...regenerationавтоматическое затемнение зеркала заднего видаспортивные сиденья и спортивный мультирульablagenpaketкрыша антрацитцвет line carbon blackinterieur carbon black checkeredcockpit piano blackпакет светаспорт режимрегулировка жесткости спинки сиденийпроведено полное ТО и заменены:-комплект цепей двигателя-сцепление-аккумулятор-радиатор кондиционера-смазка двигателя и коробки передач, фильтра
З VIN-кодом
22.04.2024
13 999 $
558 980 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
144 тис. км
Київ
Максимальная комплектация John Cooper, красные вставки 1,5 турбо дарит максимальные эмоции, собирает все взгляды с улицы

Міні в Україні

Міні за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Міні

Міні за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви MINI
Вот почему MINI Cooper — это не машина
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль MINI

Вам подобаються оригінальні автомобілі? Любите виділятися в усьому? Подивіться каталог моделей MINI на AutoMoto.ua і ви точно знайдете машину, яка підкреслить вашу індивідуальність!

Що потрібно знати про Міні

  1. Бренд був заснований Джоном Купером в 40-их роках у Великобританії. З 2001 року марка належить німецькому концерну BMW, який виробляє "реінкарновані" версії культових машин. До речі, знайти та купити Міні до 2000 року дуже складно та велика удача для фанатів бренду. 
  2. Сучасних моделей автовиробника об'єднує зі своїми попередниками з минулого століття тільки ім'я. Класичні британські Міні - це утилітарні та доступні автомобілі, а нинішні представляють преміум-клас. Хоча MINI не завжди коштують дорого. На АвтоМото ви знайдете автомобілі різної вартості.
  3. Культове авто ледь не отримало статус "Автомобіль ХХ століття". Машина удостоїлася другого місця, поступившись гідному конкуренту - Ford Model T. 
  4. Машини марки стали справжніми героями кіноекрану. Вони з'являлися в "Пограбуванні по-італійськи" та однойменному римейку з Джейсоном Стейтемом та Шарліз Терон, серіалі "Містер Бін" та екшені "Ідентифікація Борна". Ви завжди будете відчувати себе героєм кіно за кермом якщо купите машину Міні. 
  5. Культове авто завжди було вибором зірок. На крихітному автомобілі британського бренду їздили легендарні Бітлз, Енцо Феррарі (засновник однойменної компанії) та співачка Мадонна. 

Яку модель MINI вибрати

  • Cooper - яскравий і впізнаваний хетчбек представлений в трьох-і п'ятидверній версії. Міні подарує вам позитивний досвід водіння незалежно від того, чи ви оберете автомобіль з пробігом, чи новий з салону;
  • Countryman - перший кросовер марки. Компактна модель вражає можливостями: в лінійці є двигуни потужністю від 135 до 300 л.с .;
  • Clubman - модель в кузові універсал. Є дизельні та бензинові версії, трьох- і п'ятидверних варіантів в парі з механікою або автоматом. Якщо ви хочете купити Міні, обов'язково розгляньте цей автомобіль.

Відгуки власників  MINI

MINI представлені в різних моделях і комплектаціях, тому на автобазарі є автомобілі на будь-який смак. Що ж кажуть про свої авто власники цих "крихіток"? Одностайна думка: MINI повинен подобатися. Це машина для душі та настрою, яка непогано справляється з міськими обов'язками: спритна, маневрена, зручна для парковки. Всі моделі -  іміджеві авто, які підкреслюють неординарний характер і творчу натуру власника. Якщо це про вас, тоді варто купити Міні.

Складно заперечити той факт, що зовнішній вигляд авто закохує в себе з першого погляду. Але зверніть увагу на недоліки MINI: маленький багажник, жорстку підвіску і високу вартість обслуговування. 

Як вибрати MINI на AutoMoto.ua

Агрегатор автомобільних оголошень AutoMoto.ua зібрав для вас всі пропозиції про продаж MINI зі 100 автосайтів України в один каталог. Тут є все, щоб ви купили свій Міні: оголошення від приватних осіб і автосалонів, ціна на різний гаманець, б/у варіанти і нові машини. 

Сподобалися авто з декількох оголошень? Додайте їх в "Блокнот", щоб не втратити і не шукати знову. 

Для зв'язку з продавцем натисніть на кнопку "Контакти продавця". Ви автоматично перейдете на сайт, на якому наш пошуковик знайшов оголошення.