Всі моделі Всі моделі
T1 181
220 153
190 142
T2 129
200 117

Оголошення про продаж Авто Мерседес в Україні

З VIN-кодом
11.05.2024
29 000 $
1 159 420 грн
Дизель 2.99 л.
Автомат
167 тис. км
Одеса
...Установлена ??сигнализация с программой. 2 ключа, 2 резины.Натуральная кожа с перфорацией, память сидений, электрорегулировка руля, система без ключа и привод багажника, адаптивная оптика, подогревы и вентиляция сидений, камера и парктроники и многое другое.
З VIN-кодом
07.05.2024
24 999 $
1 000 959 грн
Дизель 2.14 л.
Автомат
139 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...все подальше обслуговування. Оригінальний пробіг 139000 км. Повний привід! Адаптивний круїз контроль, екстрене гальмування, максимальна оптика, камери 360, допомога в паркуванні, панорама, пам'ять сидінь та керма, акустика Harman&Kardon, чорна стеля, клімат контроль 3 зони, підігрів сидінь, режими їзди, підрульові пелюстки, датчики, навігація та багато іншого. Технічно автомобіль не потребує абсолютно вкладень. Вся екологія дома. У ході дуже приємний, комфортний, економний та динамічний. Частково у бронеплівці. Із документами повний порядок.
14.05.2024
33 999 $
1 361 319 грн
Бензин 3 л.
Автомат
96 тис. км
Київ
...одна реєстрація. В дтп та інших пригодах участі не приймала. Лакофарбове покриття ідеальне, передня частина в захисній плівці. У салоні не курили, запах нового авто. Потужний двигун 3.0 V6 333 к.с. Приємний розхід. Повний привід 4 MATIC. Колір: Obsidiant Black - чорний металік (дорогий та шикарний). Індивідуальна, замовна ??комплектація: Салон натуральна коричнева шкіра Наппа, чорна стеля; Дерев'яне оздоблення салону, дерев'яний руль; Вентиляція та підігрів передніх сидінь; Розширений шкіряний пакет, шкіряна торпеда та карти дверей; Пам'ять водія та пасажира; Електрорегулювання руля; 4 камери кругового огляду 360; Park Assistant, парктроніки кругові, система автопарковки; Інтелектуальне світло Multibeam LED; Оздоблення салону поліроване темне дерево; 2USB/SD/DVD/Navi (карти завантажені), Bluetooth; Apple CarPlay, Android Auto; Датчики сліпих зон в дзеркалах; Електропривід кришки багажника; Безключовий доступ; Адаптивна гальмівна система; Vossen оригінальні різноширокі диски R19: Зимова гума на окремих дисках R18; Система допомоги при гальмуванні (BOS, BAS); ABS, ESP, DSC, ESC, ASR, SRS 12 Airbag, усі системи безпеки, включаючи систему запобігання зіткнень та багато іншого... Унікальний дизайн, розкіш, престиж, надійність, потужність.
З VIN-кодом
13.05.2024
125 500 $
5 025 020 грн
Дизель 2.93 л.
Автомат
62 тис. км
Київ
...власного користування, тому всі налаштування збирав під себе для зручної їзди. В автомобілі є все (крім моніторів для задніх пасажирів). На мою суб'єктивну думку, це найкраща комплектація, яка представлена ??на авторіа зараз. По кузову виконаний антихром + 2 рази на рік (навесні та восени) робив у детелінг студії захист шкіри в салоні, що дозволило зберегти салон в ідеальному стані.- Кузов вибрав у чорному кольорі (Лакофарбове покриття: 040) – якісніше, ніж базовий чорний, не такий маркий і не так сильно видно подряпини якщо вони з'являються.- Розглядав авто в різному кольорі шкіри, і можу з упевненістю сказати що білий салон сильно виграє в інших (достатньо побачити 1 раз на живу щоб відпали будь-які сумніви:) також декоративний елемент: "волоський горіх коричневого кольору".- Музика стоїть ТОП: 4D Burmester класу High End- Диски поставили 20-го радіуса – дуже гідно виглядають зовні і не сильно зменшують градус задньої осі. Повний привід 4Matic. Додатково придбав комплект зимової гуми.- AMG пакет- Машина паркувалася лише на підземному паркуванні- Весь кузов затягнутий під броню плівку і під плівкою лобове скло.- Всі функції по максималці: Парк асист, Carplay, Активна система утримання смуг та допомога в управлінні, панорамний дах, шторки на задньому склі ітд. взагалі все що необхідно для сучасної машини в наш час.До оголошення прикріпив фото повної комплектації.з усіх питань можете дзвонити за вказаним номером телефону або телеграм/вайбер
Нове
Електро 0 л.
Ручна / Механіка
Львів
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
06.05.2024
33 500 $
1 337 990 грн
Дизель 2.99 л.
Автомат
199 тис. км
Ізмаїл
...чесна, переоформлялася у родинному колі. Рідний пробіг 100 відсотків. Обслуговується, вкладень не вимагає, масла в двигуні, в коробці, фільтра і так далі, нещодавно все змінювали. Обслуговувалась в основному лише в Одесі на Mercedes Service, всю історію обслуговування можна переглянути на будь-якому діагностичному центрі. Готовий їхати на будь-яке ваше СТО. Купувалась новою в Одесі в салоні, є вся документація. Хороша комплектація, встановлена ??дорога сигналізація Pandora.Торг у капота, машина в центрі будь-якого дня можна подивитися.
З VIN-кодом
06.05.2024
70 000 $
2 802 800 грн
Бензин 3.99 л.
Автомат
118 тис. км
Київ
...комплектации, полностью обслуживаемый в максимальной комплектации.Продажа по причине приобрести нечто более молодежноеПолностью целый кузов в родной краске, ни одна деталь не крашена не меняна, без царапин.Кожаный салон в самом чистоплотном состоянии – без потертостей.Черный потолок, кузов покрытый керамикой.В идеальном состоянии:КузовСалонДвигательХодовая полностьюЭлектроникаМаксимальная комплектация:Камеры 360ДистроникКонтроль полосыАвтопилотАвтопарковкаНочное видениеДатчик слепых зон зеркалПроекция на лобовое стеклоМаксимальные Фары – MultibeamДоводы всех 4 дверейПодсветки ручек двериПневмоподвескаВентиляция всех 4 сиденийЭлектро шторы всех задних оконМультирульЭлектро открытие багажника4 зонный климат контроль – управляется с переда и с задних сиденийАкустика – BurmesterПодсветка всего салона (мультицветная)Память передних и задних сиденийЗадние мониторыПульт управленияМассаж всех сиденийЭлектро регулировка положения ЗАДНИХ СИДЕНИЙ (сидение высоты, положения, спины, подкормки). Задние сиденья разлагаются полностью. Все на электричестве.Электро регулировка положения ПЕРЕДНИХ СИДЕНИЙ ( сиденья высоты, положения, спины, подкормки)2 люка - 1 открывается полностью (управление спереди и с задних сидений) При закрытии затемняются полностью.2 ключа - с доп метками от угонаРезина - ранфлет 2 комплектаМашина полностью обслуженаДиски колодки – 90%Масло фильтры – заменены в марте.В услугах агентов/автоплощадок не заинтересован.
З VIN-кодом
14.05.2024
4 300 $
172 172 грн
Газ/бензин 2 л.
Автомат
300 тис. км
Стрий
...толчків мотор масло не бере машина не димить бодро їде стоїть газ 4 покоління італійська установка brs хороша комплектація по кузові є чарапини сколи цікаво телефонуйте
Нове
Дизель 2.99 л.
Автомат
Київ
З VIN-кодом
13.05.2024
94 700 $
3 788 000 грн
Бензин 4 л.
Автомат
60 тис. км
Київ
Официальный автомобиль, после полного Т/О
З VIN-кодом
06.05.2024
16 700 $
668 668 грн
Електро 0 л.
Автомат
45 тис. км
Біла Церква
...круиз, слепые зоны и много другого.Прошла в Киеве большое Т.О.на суму сорок тысяч гривен, есть накладные о проделанной работе.!!!!..
З VIN-кодом
13.05.2024
18 190 $
726 508 грн
Бензин 2 л.
Автомат
117 тис. км
Івано-Франківськ
...я розумію пофарбовано поверх існуючої фарби вживаних деталей. Брав вживані, бо хотів щоб були оригінальні алюміньові запчастини. Безпека після ДТП в Америці не спрацювала, тому в цьому плані все ціле. Усі функції після ДТП відновленні до оригіналу, акумулятор і додатковий акумулятор (реле напруги) замінені на нові. ТО по графіку. В лютому 2024 мінялося масло, фільтр, фільтри салону і повітряний фільтр. Є keyless, центральну консоль замінив на дерев'яну. Замість попільнички стоїть модуль безпровідної зарядки. Салон практично в ідеальному стані. Є оригінальні коврики як нові. Встановив нову карточку з картами України та Європи. Шини повні комплекти зима та літо. Відслужили біля біля 2-х сезонів(15 тис. км. сумарно). Також маю нові комплекти гальмівних колодок передні/задні. Ще не приходилося заміняти, стоять в коробці. Помилок за два роки користування жодних не було, двигун працює справно. Коробка працює плавно. Кондиціонер також працює без нарікань.
Нове
Дизель 1.95 л.
Автомат
Львів
З VIN-кодом
02.05.2024
60 999 $
2 442 399 грн
Дизель 1.95 л.
Автомат
55 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...Нова куплена на Mercedes -- Amg пакет/4Matik -- 360 камери -- Акустика Burmester -- Led оптика -- Адаптивний круїз контроль -- Декоротивне підсвічування -- Шкіряна торпеда -- Можливий обмін на ваше авто -- Можливо продаж за кріп валюту -- Можливо доставка авто до вашого міста -
З VIN-кодом
04.05.2024
69 999 $
2 801 359 грн
Бензин 4 л.
Автомат
27 тис. км
Хмельницький
...каталізаторів, вихлоп AMG PERFORMANCE, прошитий двигун, прошита коробка, BLOW OFF (гаряче повітря не повертається в турбіни), AMG блокування диффернціалу задньої осі, спортивна ходова система AMG RIDE CONTROL,різниширокі 19 AMG ковані диски з хрестовидним дизайном, встановлені спортивні шкіряні крісла з розвиненою бічною підтримкою, кермо з усіченим ободом AMG PERFORMANCE. Оновлений щиток приладів, центральна консоль та вставки на дверних панелях виконані з карбону, асистент попередження зіткнення COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, система PRE-SAFE, проекційний дисплей Head-up-display, обивка стелі тканина - чорний, адаптивний асистент дального світла PLUS, акустична система Burmester Surround-Soundsystem, мультимедійний дисплей, Функція пуску KEYLESS-GO, бездротова зарядка, , передня частина автомобіля та всі проблемні місця оклеєні бронеплівкою!!!Якщо ви шукаєте дійсно якісний автомобіль для своїх потреб, ви його знайшли! Запрошуємо Вас на тест драйв данного авто в будь-який зручний час для Вас. Також пропонуємо вам купівлю у кредит або криптовалютою. або обмін на ваше авто. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном або пишіть нам: у чаті AutoRia, Viber або Telegram.Автомобіль повністю перевірений нашими спеціалістами, перевірка кузова на ремонт та повторне фарбування, комп'ютерна діагностика (перевірка двигуна, КПП, системи безпеки), перевірка електроніки (працездатність датчиків та електронних систем), перевірка авто по базах (юридичних, бази СТО та дилерів)

Мерседес в Україні

Мерседес за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Мерседес

Мерседес за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Mercedes-Benz
Царь Мерседес: новый S Класс 2021! Космолет за 10 млн руб! #ДорогоБогато №117 Mercedes S-Class W223
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Mercedes-Benz

Mercedes - це еталон в автомобільному світі. Навіть якщо купити Мерседес б/у, він залишиться Mercedes, не дивлячись ні на що. Розкішні, практичні, сучасні, надійні та потужні машини зі знаменитою зіркою на капоті користуються популярністю в українців. Подивіться каталог знайдених оголошень на AutoMoto.ua, щоб дізнатись, скільки коштує Мерседес, і переконайтеся самі - купити Mercedes можна будь-якої моделі і року випуску.   

Що потрібно знати про Мерседес

  1. Карл Бенц, на думку більшості істориків, вважається першим винахідником автомобіля з ДВЗ. У 1886 році він отримав патент на свій транспортний засіб. 
  2. Компанія Mercedes-Benz з'явилася в 1926 році. Конкуруючі Benz і Daimler об'єдналися в єдиний концерн, який успішно існує досі. 
  3. Відомий логотип бренду існує з 1909 року. Три променя зірки символізують успіх на суші, в повітрі та воді, а також єдність в автомобілі водія, пасажира і механіка. 
  4. Автомобілі марки в фаворитах знаменитостей: Джона Леннона, Елвіса Преслі, Пеле, Арнольда Шварценеггера, Стіва Джобса. Щоб купити машину Мерседес, не обов'язково бути знаменитим і багатим. Подивіться наш каталог Мерседес-Бенц: тут можна знайти надійний і стильний автомобіль на будь-який гаманець. 
  5. Бренд був одним з перших, хто відкрив свій автосалон в Україні. Більш того, історики стверджують, що саме Мерседес-Бенц був першим авто, яке з'явилося в Україні в 1891 році. 

Яку модель Mercedes-Benz вибрати 

  • Vito - універсальний фургон. Автомобіль вирішить будь-які завдання: доставка вантажу, перевезення пасажирів, офіс на колесах і багато інших. На авторинку представлені версії фургон, вантажопассажир і пасажир із заднім, переднім або повними приводом, а також різними трансмісіями. Купити Мерседес б/у будь-якої конфігурації - не проблема!
  • E-class - найпопулярніша і "стара" лінійка моделей. Це авто бізнес-класу, яким не потрібна додаткова реклама. Ви можете вибрати розкішний седан, універсал, купе і навіть кабріолет;
  • S-class - повнорозмірний люксовий седан. Автомобіль з першого покоління відрізняється підвищеною системою безпеки. 

Відгуки власників Mercedes-Benz

Якщо хтось вирішує “Куплю Мерседес”, він купує статус. Звичайно, машини бренду не тільки виглядають дорого і люксово. В першу чергу, вони надійні і приємні в управлінні. Продумана панель приладів, зрозуміла мультимедіа, якісний звук, безліч систем допомоги і безпеки, гарна шумоізоляція і зручні сидіння... Це мінімум, що ви отримаєте, вирішивши купити авто Мерседес.

Як вибрати Mercedes-Benz на AutoMoto.ua

Агрегатор автомобільних оголошень AutoMoto.ua знайшов 15 000+ Мерседес, у яких різна ціна, пробіг та комплектація. Непоганий асортимент, правда? Як же знайти серед всіх пропозицій автобазару свою машину? 

Для швидкого пошуку ми створили зручний розширений фільтр. Вам потрібно лише вказати, який Мерседес цікавить: модель, тип кузова, рік випуску, колір та ще 10 параметрів. Всього за кілька секунд ви дізнаєтесь, скільки коштує Mercedes вашої мрії, та де його можна придбати!