Оголошення про продаж Авто Опель в Україні

З VIN-кодом
06.05.2024
8 700 $
347 565 грн
Дизель 1.96 л.
Автомат
215 тис. км
Суми
...сальник маслонасосаОлії фільтра замінені 2 тис км томуПозаду нові гальмівні диски та колодкиМашина тонована гарною атермальною плівкою, фари відполіровані і затягнуті в плівку, добре світять, оптика хорошаДиски r18, є бордюркаПо комплектації: автомат айсин 6ти ступка, шкіряний мультируль, салон комбінована шкіра, електро регулювання дзеркал, електросклопідйомники перед/зад, 2х зонний клімат контроль, датчик світла/дощу, круїз, парктронники перед/зад, підкачування поперекового упору, AUX, Bluetooth, висувний фаркопЗа витратою, у місті близько 9л, на трасі 5-5,5Торг є
10.05.2024
2 650 $
105 867 грн
Газ/бензин 2 л.
Автомат
300 тис. км
Велика Багачка
...все фильтра и масла. Любое переоформление, я хазяен. Звонить на Вайбер или Ватсапп после 17:00. 09******19.
З VIN-кодом
09.05.2024
7 100 $
283 574 грн
Дизель 1.69 л.
Ручна / Механіка
238 тис. км
Тернопіль
...сервісної книжки ( до 21р. обслуговування в офіціалів)Вікна всі рідні(окрім лобового воно з 15р.), по авто нічого не фарбоване і не шпакльоване, рідна фарба по колуЗауважень по кузову чи технічній частині немає, авто в гарному стані! вкладень не потребує.Комплектація індивідуальна Active- датчик світла, дощу- датчики паркування- авто-затемнення дзеркал- підсвітка ambient ( двері, бардачок, ручка КПП)- підігрів руля, сидінь- присутнє часткове електро-регулювання сидінь ( сидіння передні регулюються у всіх площинах, 5 механізмів для регулювання)- заводське кріплення для велосипедів ( 2шт.)- ДХО- бортовий комп'ютер- голосове управління- Системи різного типу і т. д.Комплектація дійсно гарна без перебільшення.Фактично зараз я 2-ий власник в Україні, (перші 2 власники (батько-дочка) в одній сім'ї)Присутній торг в межах розумного
З VIN-кодом
09.05.2024
12 700 $
507 365 грн
Дизель 1.6 л.
Ручна / Механіка
170 тис. км
Тлумач
Авто у хорошому стані , беріг для себе.
Нове
Бензин 1.2 л.
Автомат
Київ
Пропозиції від автосалонів
09.05.2024
14 900 $
594 808 грн
Електро 0 л.
Автомат
32 тис. км
Львів
...подогрев руля и сидений- подруление в полосе- мертвые зоны- камера заднего вида- виртуальная панель приборов- ПАНОРАМА со шторкой- тепловой насос- FULL LED поворотные фары с функцией авто- 3 фазный type 2 порт 11кВт в час и CCS2 combo порт для быстрой зарядки- крутые R17 диски с дорогой резиной Мишелин- беспроводная зарядка телефона- автохолд- парктроники 360- адаптивный круиз контрольи много классных функций. Авто стоит, в очень хорошем состоянии. Шикарный дорогой цвет.Звоните, осматривайте, убирайте!
З VIN-кодом
01.05.2024
11 500 $
459 425 грн
Дизель 2 л.
Автомат
200 тис. км
Київ
...ГРМ. Нова гума куплена у 23 році. Хороша комплектація: адаптивний круїз до зупинки, панорама, комфортні сидіння, адаптивне світло, круговий парк-тронік, фракоп, сенсорна керуванням пальцем, електропривід кришки багажника, система читання дорожніх знаків, система звірення за смугами, навігація з картами, клімат двох зонний заводське вебасто з пультом дистанційного керування. Те проходила кожні 10т. Уся екологія на місці!
10.05.2024
1 450 $
57 927 грн
Газ/бензин 2 л.
Ручна / Механіка
3 тис. км
Івано-Франківськ
...потребує часткової покраски по бажанню ходова ціла коробка міст добрі салон чистий не подертий на свої роки в доброму стані документи в порядку зняття з реєстрації є зв'язок з власником локація машини Івано Франківськ обмін не цікавить пригону немає тільки Ваш приїзд реальному покупцю розумний торг на каву
Нове
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
Дніпро (Дніпропетровськ)
З VIN-кодом
09.05.2024
5 650 $
225 774 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
205 тис. км
Олександрія
...підйомники, ел.дзеркала, підсилювач керма,круїз контроль, подушки безпеки, пригнана з Голландії. Всі питання за телефоном
З VIN-кодом
10.05.2024
5 850 $
233 532 грн
Дизель 1.9 л.
Автомат
330 тис. км
Костопіль
Продам Опель Zafira в очень хорошем сохраненном состоянии как технически так и визуально, автомобиль полностью обслужен. Авто имеет максимальную комплектацию. Кого реально интересует звоните пишите!!!
З VIN-кодом
14.04.2024
6 400 $
255 744 грн
Бензин 1.4 л.
Ручна / Механіка
178 тис. км
Запоріжжя
...поставлен новый аккумулятор BOSCH, новая резина M+S. В наличии 2 ключа, сервисная книжка. Автомобиль в идеальном состоянии, сел и уехал. Возможен торг. Все вопросы по телефону.
Нове
Дизель 1.5 л.
Автомат
Київ
З VIN-кодом
01.05.2024
11 700 $
467 181 грн
Дизель 1.6 л.
Ручна / Механіка
199 тис. км
Черкаси
...(есть небольшие ньюансы по бамперам, на фото видно), пробег родной (по его коду читается все без проблем.) За границей своевременно обслуживалось, есть история.По авто сделано: заменены масла/фильтра (воздушный фильтр и фильтр салона тоже). бордюром). Затонированная классной пленкой. сделана химчистка салона. Экология на месте. Авто БЕЗ АДБЛЮ (что значительно экономит нервы и бюджет).Есть навигация, Carplay\Android avto и т д. Очень приятный расход дизеля. Экология вся на месте. Авто продается с переоформлением.Автобизнесменам не беспокоить, не теряйте мое и Ваше время.**********Авто под задатком.
З VIN-кодом
08.05.2024
5 100 $
203 643 грн
Газ/бензин 2.2 л.
Ручна / Механіка
195 тис. км
Борщів
...в Україні без дтп, пробіг некрутили. Автомобіль дуже в багатій комплектації:шкіряний салон непотрісканий та незнищений з холодильником якого можна при бажанню зняти, електро сідушки з пам'яттю та підігрівом, авто світло, двох зонний клімат, функція у фарах підсвітку при поворотах та пішоходів, парктроніки в круг. По двигуну мінялося 18 тис. тому два ланцюга грм з успокоїтєлями масло небере взагалі і не димить, по ходовій питань нема. В рідній фарбі З мінусів потрібно пофарбувати передній бампер (має невелику тріщинку та сколи зачіпила на парковці машина). Потрібно підробити три рижика на лівій арці за розміром в діаметрі по 2 см, нероблю щоб не казали що шпакльована або бита ціна питання зробити все 200 доларів без шпаклівки,можу зробити якщо комусь машина підійде. Більше фото та інформації по телефону. Торг на мінуси нормальний буде

Опель в Україні

Опель за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Опель

Опель за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Opel
Opel Astra. Стоит ли брать? | Подержанные автомобили
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Opel

Хочете купити Опель? Знайти автомобіль швидко і зручно допоможе сайт-агрегатор автомобільних оголошень AutoMoto.ua. 

Що потрібно знати про Опель

  1. Історія бренду почалася із заснування Адамом Опелем підприємства з виробництва ... швейних машинок в 1862 році. 
  2. З 1885 року під брендом Opel випускали велосипеди. Вони користувалися величезною популярністю в Європі, сини Адама були чемпіонами Європи з велоспорту. Так, зараз велосипед бренду можна знайти хіба що в музеї, зате знайти і купити авто Опель дуже просто.
  3. У 1899 році був створений перший автомобіль Opel. Він заводився вручну, мав багато дерев'яних деталей їхав зі швидкістю 12 км/год. 
  4. Компанія прагнула перетворити особисте авто з предмета розкоші в доступний для кожного транспорт. Важливим кроком до цього була модель "Doktorwagen" - машина для лікарів і ветеринарів, здатна проїхати в сільській місцевості. 
  5. Онук засновника компанії створив перший в світі гоночний болід з реактивним двигуном. У 1928 році він зміг розігнатися на треку до 238 км/ч. 

Яку модель Opel купити

  • Zafira - практичний мінівен. Якщо ви вибираєте, який купити Opel для великої родини, ця модель - ідеальний варіант;
  • Vectra - модель в кузовах седан, ліфтбек і універсал випускалася до 2008 року. Незважаючи на те, що авто вже знято з виробництва, на АвтоМото можна знайти модель будь-якого року випуску в різній комплектації. Подивіться каталог і переконайтеся, що купити Опель б/у - не проблема!
  • Astra - компактна модель, яка змінила на авторинку легендарний Кадет. Хетчбек, седан, універсал і навіть кабріолет - кожен знайде свій варіант;
  • Omega - седан і універсал, який вже не випускає німецький бренд. Проте на автобазарі є величезний вибір моделей з пробігом. 
  • Vivaro - фургон в декількох варіантах довжини кузова і в вантажній або пасажирській конфігурації. Це та модель, яка підійде для будь-яких завдань: від перевезення пасажирів до транспортування вантажу. 

Відгуки власників Opel

Перед тим, як купити машину Opel в Україні, почитайте відгуки тих, хто вже їздить на авто бренду. Машини німецької марки традиційно вважаються надійними і простими в обслуговуванні. І це правда. Якщо щось ламається, ремонт не викликає складнощів. 

Водії Opel відзначають лаконічний дизайн. Автомобілі марки виглядають красиво і підходять як для сім'ї, так і для бізнесу, як чоловікам, так і жінкам. 

Якщо ви ви твердо вирішили "Куплю Опеля", ознайомтеся з недоліками цих машин. Найчастіше власники скаржаться на коробку-автомат і погану шумоізоляцію. 

Як вибрати Opel на AutoMoto.ua

Щоб знайти саме ту модель, яка вам підходить, використовуйте фільтр. Прискорити вибір допоможуть додаткові параметри: рік випуску, пробіг, об'єм двигуна, ціна і місто. Вкажіть якомога більше деталей, щоб алгоритм знайшов актуальний для вас Opel.

Звертайте в першу чергу увагу на оголошення з даними про автомобілі з бази МВС по VIN-коду. Порівняйте зазначену продавцем інформацію з офіційною, щоб купити Опель без скрученого пробігу і аварій.