Оголошення про продаж Авто Шкода в Україні

З VIN-кодом
25.02.2024
6 450 $
257 677 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
290 тис. км
Вінниця
...ABS, Asr, Підігрів Передніх Сидінь, Хароша Дорога Магнітола.Двигун працює рівно, коробка перемикає плавно, ходова не стукає, кондиціонер заправлений працює, екологія не вирізана, доглянутий автомобіль.ГРМ був замінений 12 тис назад, масло 2 тис назад.Автомобіль до продажі не готував, їздить авто кожного дня, на зимні ризині є комплект літньої.Торг біля авто.
З VIN-кодом
10.05.2024
8 000 $
320 000 грн
Бензин 1.8 л.
Автомат
204 тис. км
Бориспіль
...состоянии); круиз контроль; электрическая регулировка и память сидений; климат контроль; контроль давления в шинах, регулировка руля; электрическая регулировка, сборка и подогрев зеркал заднего обзора; мультимедиа; подогрев сидений; центральный замок; задний парктроник, датчик света, датчик дождя. Просторный и комфортабельный салон, большой багажник. Двигатель и коробка работают исправно. По ходовой все сделано. Два комплекта шин, два ключа.
З VIN-кодом
18.04.2024
8 000 $
319 600 грн
Бензин 0.18 л.
Автомат
204 тис. км
Бориспіль
...авто входить: шкіряний салон (в чудовому стані); круїз контроль; електричне регулювання та пам’ять сидінь; клімат контроль; контроль тиску в шинах, регулювання керма; електричне регулювання, складання та підігрів дзеркал заднього огляду; мультимедіа; підігрів сидінь; центральний замок; задній парктронік, датчик світла, датчик дощу. Просторий та комфортний салон, великий багажник. Двигун та коробка працюють справно. По ходовій теж все зроблено. Два комплекти шин, два ключа.
З VIN-кодом
03.05.2024
9 200 $
367 540 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
170 тис. км
Житомир
...без проблем ставится газ любого поколения, комфортное и надежное авто, оцинкованный кузов. Автомобиль в идеальном состоянии, любые проверки. Заменен ремень ГРМ и все расходники,новый АКБ, салон и багажник авто какновый. Комплектация: двухзонный климат-контроль, круиз-контроль, задний парктроник, электроусилитель руля, электрозеркала с подогревом и сборкой, полный бортовой компьютер, 4электростеклоподъемники, подогрев передних и задних сидений, омыватель фар, подогрев двигателя, 10 подушек безопасности, системы стабилизации ESP, ABS, EBD, ASR.Расход топлива по городу 8л. Таких автомобилей осталось единицы!
Нове
Бензин 1.6 л.
Автомат
Одеса
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
02.05.2024
16 400 $
655 180 грн
Дизель 1.6 л.
Автомат
173 тис. км
Львів
...учете!Автомобиль в отличном состоянии, в родной заводской краске, без всякого подкраса, все окна родные включительно с лобовым. 100% честный и проверенный пробег 173 тыс. км! На 165тыс пройдены все регламентные работы!!!Комплектация:Топовая акустика CantonСкладной пол в багажникеФункция Air CareСтарт стопЭлектро багажникПодогрев руляПодогрев зеркалFULL LED оптикаLED дневные ходовые огниЗадняя LED оптикаМультимедиа Discover MediaCar Play и Android AvtoПодогрев передних сиденийДвухзонный климат-контрольПарктроники: задние и передние с проекцией на мониторАссистенты: дистроник, ассистент усталости, адаптивный круиз-контроль навигационная система и карплей Кожаный мультикермо с лепестками переключенияАвто сборка и подогрев зеркалДатчик света и дождяАвтоматическое ближнееПолное официальное сервисное обслуживаниеАвто в идеальном состоянии технически, в родной краске 100%, сохраненный салон, не нуждается в химчистке и полировке.Есть сервисная книга со всеми подтверждающими документами, которые также отображаются в базе официального дилера.Пройдены все регламентные работы на 165 тыс км: заменены грм, насос, ремни, ролики, смазка, антифриз, сальник коленвала. Зотонированная керамической пленкой.Готов к любым проверкам!
З VIN-кодом
02.05.2024
7 500 $
299 625 грн
Бензин 1.39 л.
Автомат
187 тис. км
Вінниця
привезенная из Германии родной пробег хорошая комплектация адаптивные ксеноновые фары
З VIN-кодом
03.05.2024
11 100 $
443 445 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
255 тис. км
Самбір
...зі штатного ксенону на BILED модуліГарний розхідМашинка сама паркуєтьсяПрохання обмін не пропонуватиБільше питань по телефону
Нове
Бензин 1.98 л.
Роботизована
Вінниця
З VIN-кодом
08.05.2024
6 799 $
271 620 грн
Газ/бензин 1.8 л.
Ручна / Механіка
199 тис. км
Суми
..., 6 ст коробка, коробка и двигатель идеально работают, на него поставили за 1200 уе - газ 5 пок , в дтп не была , все что в ней все работает , круиз ,кондиц ,камера ,парктроник , сервофары, сенсор музыка и тд, состояние соотв пробегу, резина зима, вложений не требует
З VIN-кодом
10.05.2024
19 900 $
795 005 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
48 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...установлен Construct на АКПП. Состояние новой машины. По всем дополнительным вопросам просьба звонить.
З VIN-кодом
04.05.2024
8 500 $
339 575 грн
Бензин 1 л.
Ручна / Механіка
136 тис. км
Мукачево
...ТОЗаменой Ремень ГРМ+масла фильтра и т.д.Все по регламентуЗимняя резинаВложений не нуждаетсяЭкономический надежный и комфортный автомобильдля города.Двигатель 1.0 TSI 70 kVt (95 л.с.)Все вопросы по тел.
Нове
Бензин 1.6 л.
Автомат
Одеса
З VIN-кодом
01.05.2024
16 500 $
659 505 грн
Дизель 1.6 л.
Ручна / Механіка
83 тис. км
Мукачево
...нового авто!!! Кузов без сколов весь в родной краске. Готов к любым проверкам! Авто после и.о. масло фильтра По комплектации: Фары FULL LED с автопереключением ближнее. Задняя LED оптика ,Адаптивный круиз контроль ,система фронт-ассист (предупреждение столкновения), Удержание в полосе ,омыватель фар, максимальная навигация.Многофункциональный спортивный руль RS кожа с префорацией, спортивные сиденья ковши.Состояние авто 10/10 Более подробная информация по телефону.Два ключа сервисная книга.
З VIN-кодом
02.05.2024
10 555 $
421 672 грн
Дизель 1.6 л.
Ручна / Механіка
270 тис. км
Коломия
Свеже-пригнаная из бельгии.

Шкода в Україні

Шкода за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Шкода

Шкода за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Skoda
Skoda Octavia 2012. Стоит ли брать? | Подержанные автомобили
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Skoda

Skoda - один з найпопулярніших брендів серед українців. Купити авто Шкода можна в будь-якій конфігурації і будь-якого року випуску, але це буде відмінний автомобіль. Знайдіть свою надійну і практичну модель чеського виробника на AutoMoto.ua!

Що потрібно знати про Шкода

  1. Бренд існує з 1905 року. До цього компанія називалася Laurin & Klement і займалася випуском велосипедів та мотоциклів.  
  2. У 1913 році в Києві перший автосалон чеського бренду вже продавав авто. Це була модель Type S, представлена в 10 варіантах кузова! Зараз, щоб купити Шкода, не потрібно їхати в столицю. Шукайте машини на продаж в своєму місті на АвтоМото. 
  3. Чеський інженер Франтішек Кржижик побудував модель "Е" з електроприводом. Зараз машину назвали б "гібридом". Але історія сталася в далекому 1908 році і модель так і залишилася в історії.
  4. Всі автомобілі марки - п'ятимісні і з чотирма дверима. Їхня практичність підкреслена зручною формою і великим об’ємом багажника, безліччю відсіків для зберігання і "фішками" для організації простору: еластичними сітками, кишенями, контейнерами. 
  5. Логотип у вигляді крилатої стріли - один з найнезвичайніших та найзагадковіших в автоіндустрії. До сьогодні фанати бренду сперечаються, коли і як він з'явився, але достовірної історії та значення не знає ніхто.

Яку модель Skoda вибрати

  • Octavia - найвідоміша модель бренду, яку обожнюють за просторий салон і найбільший в класі багажник, різні варіанти кузова і широку лінійку двигунів в комбінації з механікою, автоматом і роботом;
  • Fabia - компактне авто, доступне як хетчбек та універсал. Ідеально купити Шкоду б/у даної моделі в якості першого авто;
  • SuperB - модель представницького класу. Вибравши Суперб, ви отримаєте безліч функцій комфорту, безпеки і допомоги водієві;
  • Roomster - компактний мінівен. Якщо рідко возите пасажирів, складіть зручні крісла і отримаєте вантажний фургон об'ємом близько 1700 л;
  • Rapid - бюджетний седан. Модель доводить: Шкода виглядає стильно, навіть якщо її ціна зовсім невелика. 

Відгуки власників Skoda

Не має значення, чи ви вирішили купити машину Шкода дво- або десятирічної давності - ви отримаєте практичний і надійний автомобіль. Саме так відгукуються власники машин чеського бренду. 

Функціональність за доступною ціною - це головний аргумент, щоб купити Шкоду б/у. Всі моделі вважаються сімейними. Це означає, що у вашому розпорядженні буде зручний п'ятимісний салон, великий багажник, різні відсіки та кишені для зберігання дрібниць. 

Багато власників Skoda відзначають, що ціна обслуговування дизельних варіантів вища, ніж бензинових. 

Як вибрати Skoda на AutoMoto.ua

Щоб купити Шкода в Україні, перегляньте каталог машин на АвтоМото. Алгоритм збирає пропозиції з усіх автосайтів, щоб ви побачили оголошення з різних автомайданчиків в одному пошуку. 

Для зручного і швидкого пошуку конкретної моделі є розширений фільтр. Просто вкажіть, який автомобіль Шкода цікавить: ціна, пробіг, двигун, коробка передач, кузов та інше.