Оголошення про продаж Авто Cанг Йонг в Україні

З VIN-кодом
12.05.2024
10 000 $
399 400 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
100 тис. км
Харків
...газовое оборудование Оптима, вписанное в свидетельство о регистрации. Установленный Мультилок. Мультимедиа с камерой заднего вида.
З VIN-кодом
12.05.2024
5 723 $
228 576 грн
Газ/бензин 2.3 л.
Автомат
97 тис. км
Нова Каховка
...АИС. У них же в 2014 году установлена итальянская ГБО. Новый аккумулятор, шины всесезонные. Масло в двигателе заменено на 90 тыс., в коробке передач на 95 тыс. В автомобиле необходимо заменить или отремонтировать гидротрансформатор, не очень резво ускоряется. Полный привод работает без проблем. Автомобиль находится в Германии.
З VIN-кодом
12.05.2024
6 200 $
247 628 грн
Дизель 2 л.
Автомат
120 тис. км
Київ
Продам авто на полном ходу,мотор робить гарно,автомат без нарікань,повний привід працює.Кому цікаво дзвоніть,пишіть.
З VIN-кодом
11.05.2024
6 900 $
275 586 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
313 тис. км
Глухів
...контроль Рабочий заправленный.Камера заднего вида.Навигация,мультируль.Сигнализация центрального замка.Классные титаны с хорошей резиной.Работает как часы!С документами полный порядок,Переоформление обязательно!На обмен дороже!!!
Нове
Дизель 2.16 л.
Ручна / Механіка
Хмельницький
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
11.05.2024
7 800 $
311 532 грн
Дизель 2 л.
Автомат
190 тис. км
Іванків
...климат-контроль, работает отлично, штатный задний парктроник, ABS, ESP, АКПП работает отлично плавно, переключает без стуков и толчков, полный привод работает,Двигатель работает ровно не дымящий, заменены все жидкости в двигателе и коробке Авто сел и уехал
З VIN-кодом
10.05.2024
8 499 $
339 450 грн
Газ/бензин 2.3 л.
Автомат
136 тис. км
Київ
...коробка передач з гідротрансформатором забезпечує дуже комфортну та просту їзду. Легке включення повного приводу, або пониженної передачі на повному приводі лише одним дотиком. Шкіряний салон з підігрівом сидінь, клімат-контролем та датчиком дощу додає приємних відчуттів. Машина ночує в гаражі. Я другий власник, володію машиною біля трьох років. Офіційний автомобіль був зареєстрований 11 листопада 2011 року. Має рідний пробіг, зберігався в гаражі та має сервісну книжку. Нова всесезонна гума та коврики Eva. Рейлінги, підніжки та "кенгурушник" роблять його зовнішній вигляд супер чудовим. Двигун завжди працював рівно, а коробка передач була обслугована. Газ вписаний в техпаспорт. Документи в порядку. Пробіг 136 000 км. Із останнього: весною замінені передні хаби переднього приводу (по 10.000 грн), рульові тяги та наконечники та задні салейнтблоки. Осінню мінялось масло в коробці. Якщо вас цікавить більше інформації, не соромтеся дзвонити. Можна подивитися автомобіль на Академгородку. Торг можливий біля капота.
З VIN-кодом
12.05.2024
7 800 $
311 532 грн
Дизель 2 л.
Автомат
190 тис. км
Іванків
...пакет склопідіймачів, тканевий салон, двохзонний клімат-контроль, працює відмінно, штатний задній парктронік, ABS, ESP, АКПП працює відмінно плавно, переключає без стуків та поштовхів, повний привід працює, Двигун працює рівно не димить, замінені всі рідини в двигуні та коробці Авто сів і поїхав
Нове
Дизель 2.16 л.
Ручна / Механіка
Хмельницький
З VIN-кодом
11.05.2024
9 700 $
387 418 грн
Дизель 2 л.
Автомат
159 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...Автомобиль в отличном состоянии, своевременно проходил ТО, последнее пройденное ТО по замене технических жидкостей, проведена ревизия топливной системы, полностью обслужена ходовая часть, заменено масло в коробке. Автомобиль в богатой комплектации: климат контроль, полный электропакет, датчики света и дождя, мультируль, подогревы сидений и зеркал, круиз контроль, бортовой компьютер и т.д. Авто заслуживает вашего внимания. Звоните, отвечу на все вопросы. Возможен обмен. Также возможна покупка авто в рассрочку сроком до 5 лет, аванс от 1500$. Смотрите наши все предложения: instagram: orion_auto_dnepr
З VIN-кодом
11.05.2024
9 700 $
387 418 грн
Дизель 2 л.
Автомат
159 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...ТО, останнє пройдене ТО із заміни технічних рідин, проведено ревізію паливної системи, повністю обслужено ходову частину, замінено олію в коробці. Автомобіль у багатій комплектації: клімат контроль, повний електропакет, датчики світла та дощу, мультируль, підігріви сидінь та дзеркал, круїз контроль, бортовий комп'ютер тощо. Авто заслуговує на вашу увагу. Телефонуйте, відповім на всі запитання. Можливий обмін. Також можлива покупка авто на виплат терміном до 5 років, аванс від 1500$.Дивіться всі наші пропозиції: instagram: orion_auto_dnepr
З VIN-кодом
13.05.2024
8 337 $
332 979 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
121 тис. км
Хмельницький
Продам Санг Йонг Корандо в нормальном состоянии. Вопросы по телефону
Нове
Дизель 2.16 л.
Ручна / Механіка
Одеса
З VIN-кодом
16.04.2024
6 250 $
249 625 грн
Дизель 2 л.
Автомат
181 тис. км
Міжгір'я
...исправно!!!Машина достаточно экономична на свои размеры и возможности!!!!Двигатель работает ровненько-тихонько, автомат без пинков все хорошо!!!!Резина Мишелин всесезонная, по ходовой без хлопков!!!По салону все на месте, все функции в авто исправны!!!Любой вид переоформления при покупке!ТОРГ возле АВТОМОБИЛЯ!!!!!!
З VIN-кодом
02.05.2024
10 990 $
438 940 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
124 тис. км
Ужгород
...первый и единственный владелец. Гаражное хранение. Пробег родной 124000км. Бензин только 95Е ОККО и Wog.БЕЗ ДТП. В авто ни разу не курили. Замена масла и фильтров каждые 8000км. Двигатель,коробка,ходовая обслужена и без нюансов. ЛКП родное без подкрасов, есть царапина на переднем бампере на последнем фото, на парковке зацепили. Все существующие функции, все кнопочки работают. Автомобиль ухожен как снаружи, так и в салоне. Полноценная запаска (новая), родной домкрат, шторка багажника (новая).2 компл. ковриков и коврик багажника.Летний и зимний шип резина почти новые.Новые LED лампы + проводка для ксенона. Очень комфортное авто, много места в салоне, высокий клиренсВ запасе:Рулевые тяги, наконечники, пыльники2 ступицы +подшипникиКолодки полотенцаМаслоКомп. успокоителей ГРМ 3шт.Обслуживал для себя. В авто было вложено много денег. Кому дорого, покупайте дешевле и вкладывайте деньги, время, нервы и т.д.Произведено большое ТОКоробка: Ручная/Механика Дверей: 116 300кмЗамена:Комплект сцепленияШрусы и пыльникиШаровые4 ступицы и ступичные подшипникиПромывка инжектораМасло в коробке (100000км)Масло в двигателе4 стойки и втулки стабилизатораРемень приводаВсе сайлетблоки3 тросика ручникаКоробка: Ручная/Механика Дверей: 123 800кмЗамена:Новый аккумулятор Tab Polar 75Ah 740AЦепь ГРМ, натяжитель, все успокоителиЦепь маслонасосаСальник коленвалаПрокладывание УКНовые свечи зажиганияМасло в двигателе, топливный фильтр, воздушный, масляный, салон.Амортизаторы, опорные подшипники, отбойники, пыльники, резинки.Крестовина кардана и подвесного подшипника с пыльником (120 000 км)Подрулевой шлейфЖидкость ГУРАнтифриз с промывкой системыТормозная жидкостьПеребрано 4 тормозных сопорта.Перебрана система ручникаНовые яркие, качественные Led лампыСупер яркие лампы заднего ходаОтрегулирован развал схожденияПромытая сис.вентиляцииКомп.диагностик

Cанг Йонг в Україні

Cанг Йонг за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Cанг Йонг

Cанг Йонг за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви SsangYong
SsangYong Kyron. Стоит ли брать? | Подержанные автомобили
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль SsangYong

Думаєте купити Санг Йонг? AutoMoto.ua допоможе вибрати машину! Подивіться найбільший каталог SsangYong в Україні, дізнайтеся, скільки коштують машини бренду та які моделі можна придбати прямо зараз. 

Що потрібно знати про Санг Йонг

  1.  SsangYong - корейський автовиробник, існує з 1954 року. 
  2. Назва бренду перекладається як "Два дракона". Імені повністю відповідає логотип компанії у вигляді двох стилізованих драконів. Але емблема змінювалася кілька разів. Все ще можна купити Ssang Yong, капот якого прикрашений лого з двох овалів або червоно-синім "Інь-Янь".
  3. Назва моделі "Korando" розшифровується як "Корея може" (Korea can do).
  4. З 1991 року корейський автовиробник активно співпрацює з німецьким Daimler-Benz і використовує з напрацювання в своїх авто. Для багатьох це вагомий аргумент, щоб купити SsangYong.
  5. У Кременчуці збирали моделі Rexton, Kyron і Korando з готових вузлів. 

Яку модель SsangYong вибрати

  • Rexton - рамний повнопривідний позашляховик. Цей автомобіль з успіхом долає бездоріжжя, впевнено маневрує в місті та відмінно "тягне" на трасі;
  • Kyron - задньо- або повнопривідний рамний позашляховик. Головна "фішка" моделі - двигун і коробка передач бренду Мерседес, а купити такий Ссанг Йонг можна порівняно недорого;
  • Korando - позашляховик з'явився як ліцензійна копія Jeep, але з часом перетворився в самостійну модель;
  • Rodius - семимісний мінівен, який випускався корейським брендом в 2004-2013 роках. Хоча модель рідко зустрічається на українських дорогах, це не означає, що вона погана. Авто пропонує просторий салон-трансформер з багатою комплектацією і потужний двигун. 

Відгуки власників SsangYong

Купити чи не купити SsangYong? Прийняти рішення допоможе думка власників авто корейського бренду. Головним аргументом "за" вважається вартість. На автобазарі позашляховики марки теж довго не стоять (якщо вони в хорошому стані). Ще очевидні плюси Санг Йонг: потужність, надійність, динаміка на трасі, прохідність бездоріжжям, просторий салон.

Перед тим, купити Ссанг Йонг, приготуйтеся до недоліків та можливих проблем з нею. Авто не може похвалитися відмінною збіркою салону таі найзручнішими сидіннями. Неоднозначно відгукуються і про зовнішність машин: одним подобається, іншим ні, треті вважають "стерпиться-злюбиться". Але увага на дорозі вам забезпечена. 

Всі машини марки дуже чутливі до якості палива. Так що приготуйтеся заправляти Санг Йонг якісним пальним. А якщо вирішили купити SsangYong б/у, будьте особливо уважні. Ви ж не знаєте, що заливав в бак попередній власник. 

Як вибрати SsangYong на AutoMoto.ua

Вважаєте, що купити Ссанг Йонг складно, тому що це непопулярний бренд? АвтоМото доводить зворотне: 700+ оголошень з різними моделями марки. 

Наш алгоритм шукає пропозиції з продажу машин на 100 автосайтах України та оформляє в один зручний каталог. Вам більше не потрібно витрачати час на перегляд десятків майданчиків з одними й тими ж оголошеннями. Тепер все в одній видачі. Зацікавило авто? Тисніть кнопку "Контакти продавця" і переходьте на сайт, на якому ми знайшли оголошення.