Всі моделі Всі моделі
ID.4 151

Оголошення про продаж Фольксваген Каліфорнія в Україні

З VIN-кодом
20.03.2024
26 630 $
1 079 580 грн
Дизель 1.97 л.
Ручна / Механіка
27 тис. км
Костопіль
...говорить про це!!НОВЕ авто!!! 4 ключі!!авто працювало виключно на доставку людей з інвалідністю(соціальна служба) в маленькому містечку!хто шукає для себе реально супер стан і нове авто за помірні гроші прошу телефонуйте!))вебасто додаткове та вебасто двигуна,нова резина зимова ,старт стоп....авто стоїть на обліку!
З VIN-кодом
02.04.2024
21 500 $
875 050 грн
Дизель 0.25 л.
Ручна / Механіка
250 тис. км
Київ
...та відомий в усьому світі автобудинок. Місць на 4-5 осіб. Повноціне комфортне ліжко на підйомному даху та розкладне ліжко у салоні. Зручний висувний стіл. Чудовий стан. Холодильник, морозилка, душ, мийка, газ, плита, шкаф, кондиціонер. Вбудовані штори на всіх вікнах. Автономний обігрівач Webasto мокрий та сухий. Газовий балон. Бак на 120л води. Зовнішний роз'єм для підключення міської електрики. Передні сидіння розвертаються на 180 градусів. Економічний дизельний двигун на 2.5л об'єму. Нова оригінальні диски та гума. Інвертор на 220 вольт. Два акумулятора. Доводчик дверей (правий та задній). Тоноване скло.
15.12.2023
12 900 $
525 030 грн
Дизель 2.5 л.
Інша
228 тис. км
Одеса
...без проблем. При этом автомобиль остается гражданским-городским. Можно использовать каждый день как обычный автомобиль. Магнитола Андроид. Задний вид камеры.

Фольксваген Каліфорнія за типом палива та за видом трансмісії

Фольксваген Каліфорнія за об'ємом двигуна та за видом трансмісії

Фольксваген Каліфорнія за видами трансмісії

Фольксваген Каліфорнія за типом палива

Фольксваген Каліфорнія в Україні

Фольксваген Каліфорнія за кольором

Фольксваген Каліфорнія за типом приводу

Інші Фольксваген Каліфорнія

Фольксваген Каліфорнія за об'ємом двигуна

Фольксваген Каліфорнія по рокам

Дивитися відео тест-драйви Volkswagen California
Обзор и инструкция по применению Volkswagen California T6 /Тест драйв Фольксваген Калифорния Т6
Дивіться також:
Усі відгуки
4.5/5
(2 відгука)
Юлия У
4.3/5

Салон и кухня оправдали надежды при выборе машины.

Deleted
4.7/5

Первое впечатление было такое: лепили на скорую руку явно, поскольку модель т5.2 выходить больше не будет и со следующего года будет уже т6.0 выпускаться. Машина управляется на ура. Даже при механике. Очень удобные сидения для дальних поездок. Не маркая внутри (материал пластик с матовым эффектом), достаточно просторная внутри даже для человека под 2 м ростом. Кухня не очень удобна в плане готовки. Запотевает потолок прямо над горелкой. Поэтому что-то с маслом готовить не стоит жарить тоже. Стол и заднее кресло при употреблении пищи можно кореректировать, что удобно. Спать на нижнем этаже без допматраса не очень удобно, но терпимо. В общем, требует времени и адаптации. Это не как дома, но жить и ездить можно.

Читати всі відгуки