Оголошення про продаж Авто в Дніпро (Дніпропетровську)

З VIN-кодом
21.05.2024
30 900 $
1 240 326 грн
Бензин 1.99 л.
Автомат
77 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...так и внутри. Обслуживание только на официальном сервисе компании Lexus. По всем дополнительным вопросам просьба звонить.
З VIN-кодом
23.05.2024
95 000 $
3 813 300 грн
Бензин 6.59 л.
Автомат
67 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...салона- мониторы в задней части салона- вставки декоративного дерева- Контурная подсветка салона-Солнцезащитные шторки с эл.приводом!-Премиальная акустика Harman/Kardon!-Камеры 360 круговой обзор!-Слежение за полосой движения-Пневмо подвеска-система ночного видения- ассистент внимания водителя- датчик столкновения- двойное стекло- панорамная крыша-Полный привод Xdrive-Комфортные сиденья с памятью и вентиляцией!-Крыша Алькантара!-Электро шторки для задних пассажиров!-Ароматизатор салона!-Навигация – Apple Car Play!-Пневмо-подвеска с подруливанием задних колес!-подогрев руля!- 4х зонный климат контроль- Память всех сидений- подогрев всех сидений-DISTRONIC – Активный круиз контроль!-Торпеда кожа NAPPA!-Доводчики дверей, без ключевого доступа!-Лазерные – фары!-М диски R20!Вся передняя часть Автомобиля в броне пленке!
З VIN-кодом
21.05.2024
18 500 $
742 959 грн
Бензин 1.6 л.
Типтронік
92 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...дощу,передній та задній парктронік,камера заднього виду,атермальні стекла салона,автозатемнення дзеркала заднього вида в салоні ,антиблікові електроскладні зеркала,роботизована КПП.Автомобіль не потребує додаткових витрат,всі регламентні роботи (ТО)виконані.Офіційно придбаний в автосалоні АЕЛІТА –Дніпро в 2017р.Один власник,бережна експлуатація,гаражне зберігання,в ДТП не була ,без подряпин,без фарбувань.До ТО 90т обслуговувалась у оф.ділера АЕЛІТА,додатково встановлена автосігналізація з GPS,анти гравійна плівка,вітровіки,новий акумулятор.Зимова шипована гума.
З VIN-кодом
21.05.2024
45 800 $
1 839 327 грн
Бензин 3 л.
Автомат
62 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...в соответствии с регламентом времени.Новая резина.Состояние салона как у нового авто.Авто не требует никаких вложений!Комплектация: - полный привод 4MATIC - диски R20 - вставки декоративного дерева - контурная подсветка салона - 2х зонный климат контроль - подогрев передних сидений - камеры кругового обзора - оптика LED INTELLIGENT LIGHT SYSTEM - навигация - круиз контроль - акустика Harman/Kardon- CarPlay-
Нове
Дизель 0 л.
Ручна / Механіка
Дніпро (Дніпропетровськ)
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
08.05.2024
19 999 $
802 559 грн
Дизель 2 л.
Автомат
92 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...передняя часть, бампер, фары, проемы, проблемные места в броне плёнке.Максимальная комплектация GT Line+Полностью обслужен на 90 т кмВся экология на местеВмятин, царапин и прочих дефектов нетСалон чистый и аккуратныйДВС не отмывался, химчисток, полировок не делалиДва комплекта резиныБолее детальная информация в телефонном режиме
З VIN-кодом
10.05.2024
19 900 $
798 587 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
48 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...установлен Construct на АКПП. Состояние новой машины. По всем дополнительным вопросам просьба звонить.
З VIN-кодом
21.05.2024
15 900 $
638 385 грн
Бензин 4.61 л.
Автомат
149 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...и подогрев всех сиденийМузыка Mark LevinsonДвойное стекло (все стекло родное)Навигация с украинскими картамиДотяжки всех дверейЭлектро шторки боковые и задние2 холодильникаУстановлены дорогие лазерные линзы в фарахНа этот мотор можно установить газ, но он никогда не стоял.3 ключа, сервисная книгаУстановлена ??спутниковая сигнализация + mult lock на коробку.
Нове
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
Дніпро (Дніпропетровськ)
З VIN-кодом
23.05.2024
28 500 $
1 143 990 грн
Дизель 2.4 л.
Ручна / Механіка
92 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...рік))) 2.4 турбодизель, SUPER SELECT 4WD, 6ст. МКПП Повністю все в оригіналі (рідний пробіг, сервісне обслуговування повна історія) ПОЗАШЛЯХОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ - 2Н (задній привід) - 4Н (повний привід, можна їздити по будь якому покриттю) - 4HLc (блокування міжосьового диференціалу) - 4LLc (понижуючі передачі) - R/D LOCK (блокування заднього міжколісного диференціалу) КОМФОРТ - Безключовий доступ - Натуральна шкіра (сидіння, карти дверей, ручка КПП, кермо) - Шумо- вібро- ізоляція, тонування, захисна плівка, оригінальний обвіс - Штатна магнітола - КЛІМАТ КОНТРОЛЬ 3-х зонний - Адаптивний КРУЇЗ КОНТРОЛЬ - abs, esp, парктроніки (передні та задні), камера, датчики дощу та світла, LED світло, підігрів передніх та задніх сидінь, електро дзеркала, блокування замків дверей, мультируль - Помічник підйому вгору та спуску з гори ФАРБА В ОРИГІНАЛІ БЕЗ ПІДКРАСІВ ТА ПОДРЯПИН))) ВІКНА ВСІ РІДНІ БЕЗ ТРІЩИН ТА СКОЛІВ))) Автомобіль незважаючи на габарити - економічний, що дуже важливо у даний час…
З VIN-кодом
22.05.2024
12 000 $
481 680 грн
Бензин 2.49 л.
Автомат
99 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...Bose , сліпі зони, підігрів сидіння, проекція, люк, парктронники , камера заднього огляду , лед фари , 18 диски , нова літня гума куплена на тому тижні , авто в ідеальному стані , нічого робити не потрібно , вся обслуговувана , по кузову ідеальний стан, технічно стан нового автомобіля, по салону ідеальний стан , авто без вкладань , по кузову недоліків зовсім немає в такому стані автомобіль ви не знайдете , господарське авто, максимальна комплектація, по Америці був мінімальний удар , всі запчастини замінені на оригінальні , силові агрегати та частини кузова не були пошкоджені, фарбовано лише Америка , шпаклівки немає зовсім всі нові та оригінальні деталі , авто купувалось для себе , тому коштів не жаліли , маленький пробіг та ідеальний стан , на смс не відповідаю , торг виключно біля автомобіля, якщо є питання телефонуйте все розповім
З VIN-кодом
22.05.2024
19 999 $
802 759 грн
Дизель 4.13 л.
Автомат
196 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...в полосі з підруленнямСліпі зониАдаптивний круїзКамери 360°ПанорамаСидіння кожа з алькантароюДва ключи !!
Нове
Дизель 1.99 л.
Автомат
Дніпро (Дніпропетровськ)
22.05.2024
12 999 $
521 649 грн
Дизель 1.5 л.
Автомат
90 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...Большой монитор Новая резина MICHELIN Полный привод Подогревы сидений Машина состояние 5 из 5 Кто ищет живой Дастер будет доволен Машина одного показа !
З VIN-кодом
22.04.2024
90 000 $
3 610 800 грн
Бензин 4.39 л.
Автомат
59 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
Офіційний автомобіль. Другий власник. Повністю обслужений. Максимальна комплектація Весь кузов у ??Матовій Броні плівці. Шкіра Напа. Деталі телефону. Сигналізація Benish.

Типи транспорту в Дніпро (Дніпропетровську)

Дивіться також:


AutoMoto.ua зібрав оголошення про продаж нових і б/у авто в місті Дніпро в один зручний пошук. Ми перевірили пропозиції від приватних продавців за номерним знаком по базі МВС. Якщо сайт-партнер, на якому AutoMoto.ua знайшов оголошення перевірив б/у авто по VIN-коду, ви побачите всю інформацію. Ми дбаємо про те, щоб покупка транспортного засобу була безпечною. 


Популярні авто в Дніпрі 


Жителі міста вибирають практичні машини. Найчастіше на AutoMoto.ua в Нікополі, Кам'янському, Павлограді, Жовтих Водах дивляться оголошення таких б/у авто:


  • ВАЗ. ВАЗ - це те б/у авто, яке можна купити дешево в Дніпропетровській області. 
  • Volkswagen. Фольксваген купують для сім'ї, подорожей і бізнесу. Репутація надійного і практичного автомобіля робить Volkswagen популярним. 
  • Ford. Маневрені хетчбеки, представницькі седани, надійні позашляховики і практичні комерційні моделі Форд затребувані у містян. 
  • Toyota. Японську якість багато хто вважає еталонною, тому сміливо купують б/у автомобілі бренду Toyota. 
  • Mercedes. Автомобілі Mercedes не вимагають додаткової реклами. Тільки подивіться, скільки на автобазарі Мерседес з пробігом! 


Як вибрати б/у авто?


Перш ніж купити авто б/у, подивіться свіжі оголошення на AutoMoto.ua в Апостолово, Новомосковську, Царичанці та інших населених пунктах. Система фільтрації на сайті допоможе підібрати машину з пробігом відповідно до ваших потреб. Просто скористайтеся зручним фільтром:


  • вкажіть марку, модель, тип кузова;
  • виберіть відповідну ціну і рік випуску;
  • конкретизуйте запит деталями про двигун, коробку передач, колір кузова та іншими важливими параметрами;
  • відсортуйте результати видачі так як зручно. 


Всього за кілька секунд алгоритм AutoMoto.ua підбере свіжі оголошення б/у авто в Дніпрі зі 100 найпопулярніших майданчиків і автосайтів України. 


Перед тим, як зустрітися з продавцем і купити авто з пробігом недорого, зробіть свою угоду безпечною. Переконайтеся, що дані, зазначені продавцем, і отримані AutoMoto.ua з відкритої бази МВС збігаються, є інформація про перевірку за VIN-коду і реклама не позначено, як "Можливо, шахрай". 


Де купити нове авто в Дніпрі


У місті 58 офіційних дилерів популярних марок, серед яких Jeep, Toyota, Fiat, BMW, Ford та інші. Відкрийте розділ "Нові авто" і ознайомтеся з актуальними пропозиціями автосалонів. Безпосередньо з каталогу можете зателефонувати в дилерській центр і отримати всю інформацію про вподобану модель.